Del - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Del (/Temat-Del-79445) |
RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 18-11-2013 01:18 Dzień: 13 Pozostało do realizacji celu: 108 dni Cel - PPA
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Ustawianie, personalizacja motywu ciąg dalszy • Edycja pozostałych wpisów w celu poprawienia wyglądu postów I kolejny rekord wejść na bloga ... ale co mi z tego rekordu jak pobrań brakuje ? Jedno honorowe pobranie przynajmniej Dzisiaj znowu dużo czasu poświęciłem na edycję postów. Jutro ostatni dzień z zabawą z motywem i postami i zajmuje się wreszcie dodawaniem wpisów. Mam nadzieje że motyw się spodoba odwiedzającym i będą pobierali pliczki Kod: Wejść na bloga: 916 Kod: Dzisiejszy zarobek: 0.06 $ Kod: Ogólny zarobek: 18.12 $ Kod: Do celu brakuje: 4829.81 $ Cel - WYGLĄD Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Godzina 12.00 - serek wijski + bułka ze słonecznikiem • Godzina 15.00 - frytki + sałatka z ogórka, sałaty zielonej, pomidora + dwa schabowe + banan • Godzina 19.00 - makaron + sos z mięsem wołowinom • Godzina 23.30 - makaron + jogurt danone Wczoraj miałem nieprzespaną noc, wróciłem do domu nad ranem i pospałem, dlatego tak późno zabrałem się za pierwszy posiłek. Co powiecie na temat szprotek w sosie pomidorowym ? Albo te zamrożone ryby, filety ? Opłaca się to robić ? Kod: Waga poranna: 73.8 kg Kod: Waga wieczorna: 74.7 kg • Ćwiczenia które dzisiaj wykonałem: Pompki: Brzuszki: Bieganie: Dzisiejszy wygląd sylwetki: Ale zajebiaszcza piosenka, tak mi wpadła w ucho że masakra Mam nadzieje że się Wam spodoba, nie wyłaczajcie od razu, posłuchajcie raz, a po tygodniu stwierdzicie że przesłuchaliście ją już 100 razy . . . [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=VGe4omLDDs4[/my-youtube] RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 18-11-2013 18:58 Szkoda że dzisiaj tak małe zarobki, ale i tak liczę że osiągniesz 4855$. RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 18-11-2013 19:37 Będę robił co w mojej mocy : )) RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 19-11-2013 02:54 Dzień: 14 Pozostało do realizacji celu: 107 dni Cel - PPA
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Ustawianie, personalizacja motywu ciąg dalszy • Edycja pozostałych wpisów w celu poprawienia wyglądu postów Dobra, zabawa z edycją postów zakończona. Od jutra dodaje już normalnie posty bo wydaje mi się że blog wygląda całkiem fajnie. Jeśli konwersja nie skoczy w górę, to się normalnie ( załamie ) wezmę w garść i będę szukał rozwiązania Kod: Wejść na bloga: 795 Kod: Dzisiejszy zarobek: 1.03 $ Kod: Ogólny zarobek: 19.15 $ Kod: Do celu brakuje: 4828.78 $ Cel - WYGLĄD Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Godzina 7.30 - płatki owsiane z mlekiem + 2 jajka sadzone z bułkami • Godzina 10.00 - bułka z szynką i sałatą • Godzina 12.00 - serek wiejski + bułka ze słonecznikiem • Godzina 15.30 - kopytka 500 g • Godzina 20.00 - ryż + 300 g piersi z kurczaka • Godzina 23.00 - 3 mandarynki Dzisiaj z ćwiczeń tylko brzuszki i basen, ponieważ podciąganie i przysiady mają dwa dni przerwy Ależ mi dzisiaj smakował obiad na mieście, taką pierś to ja mógłbym codziennie jeść, mniam ! Ogólnie mam dobry humor, bo prawdopodobnie zaraz ruszę z pełni profesjonalnie rozpisaną dietą oraz treningami na siłowni dzięki pewnej osobie Jak wszystko już będzie uzgodnione, poinformuje Was o tym. Kod: Waga poranna: 73.5 kg Kod: Waga wieczorna: 75.2 kg • Ćwiczenia które dzisiaj wykonałem: Brzuszki: Basen: 7 krauli & 7 żabek Dzisiejszy wygląd sylwetki: " Podążam za Tobą kiedy nie wiesz dokąd idziesz ... " . . . [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=1YrHfnsS2is[/my-youtube] RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 19-11-2013 14:58 Widzę że miałeś trochę zabawy z modyfikacjami bloga ostatnio, bądźmy dobrej myśli żeby teraz wszystko było dobrze. W ogóle dobra nuta, i chciałem ci powiedzieć że dzisiaj to nawet ja cie w zarobkach pobiłem. RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 19-11-2013 16:11 Owszem, było tego trochę, mam nadzieje że poprawa będzie widoczna w dolcach Heh, szejku, Ty powinienes mieć zawsze większe zarobki ode mnie, bo to przecież przy Tobie stawiałem pierwszego kroka do PPA RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Haffey - 19-11-2013 16:20 Bez urazy ale nie ma sensu żebyś codziennie dodawal swoje zdjęcia Lepiej np co tydzień . Ludzkie ciało to nie plastelina .. potrzeb czasu.. Co innego gdybyś np robił sweet fotki lub prezentował modę ;D taki joke. Trzymam kciuki ! RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - bolo9797 - 19-11-2013 16:26 Nie naciagaj tak wysoko majtek RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 19-11-2013 16:40 (19-11-2013 16:20)Haffey napisał(a): Bez urazy ale nie ma sensu żebyś codziennie dodawal swoje zdjęcia Lepiej np co tydzień . Ludzkie ciało to nie plastelina .. potrzeb czasu.. Co innego gdybyś np robił sweet fotki lub prezentował modę ;D taki joke. Tak wiem że potrzeba czasu, ale potem wszystkie zdjęcie sklejam w kilku sekundowy film, taki jak np ten: [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=IUSQv6ApiYM[/my-youtube] (19-11-2013 16:26)bolo9797 napisał(a): Nie naciagaj tak wysoko majtek haha dzięki za sugestie RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 20-11-2013 04:31 Dzień: 15 Pozostało do realizacji celu: 106 dni Cel - PPA
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Dodanie 40stu postów na bloga • Ustawienie pingowania na te posty To dzisiaj sobie zaszalałem z dodawaniem postów. Niech mi to tylko google zaksięguje i niech mi tego nikt tylko nie będzie pobierał, to ja już się z kim trzeba rozprawię Słuchajcie, mam dwa pytania. 1. Używam wtyczki SEO by Yoast i często w moim słowie kluczowym występują zakazane zwroty. Mam je usunąć czy zostawiać ? Ma to jakiś wpływ w ogóle ? 2. Na samym dole mojego bloga, jest przypałowy napis - Wordpress i nazwa motywu. Jak mogę zmienić ten napis na mój-adres.pl welcome ? Kod: Wejść na bloga: 818 Kod: Dzisiejszy zarobek: 3.09 $ Kod: Ogólny zarobek: 22.24 $ Kod: Do celu brakuje: 4825.69 $ Cel - WYGLĄD Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Godzina 11.20 - płatki owsiane z mlekiem • Godzina 12.20 - szprotki w sosie pomidorowym • Godzina 14.00 - ryż + sos z pulpetami • Godzina 16.00 - makaron z cukrem • Godzina 18.30 - placek po zbójnicku z sosem i wołowinom • Godzina 19.30 - frytki + kotlet schabowy + zestaw surówek Sukces! Wstałem i poranna waga wyniosła powyżej 75 kg A to początek, otóż ... prowadzę ten dziennik również na innym forum i tak się składa że przeglądał go pewien gość i widząc mój zapał i zaangażowanie zaoferował mi pomoc. Nie śmiałem odmówić, ponieważ ta osoba to ... Kulturysta Adam Mamrot. Wygląda świetnie, zna się na rzeczy i jest skory do pomocy wszystkim którzy planują zrobić coś ze swoim wyglądem. Ma mi przygotować spis posiłków ( dietę ) na najbliższe 4 tygodnie oraz spis ćwiczeń na siłownię. Także, zaraz na dniach zaczynamy jazdę na ostro Zainteresowanych odsyłam na jego www - KLIK. Kod: Waga poranna: 75.2 kg Kod: Waga wieczorna: 75.9 kg • Ćwiczenia które dzisiaj wykonałem: Podciąganie: Brzuszki: Przysiady: Dzisiejszy wygląd sylwetki: Polecam, kolejny kawałeczek na świetny humor oraz do jakiegoś bieganka A ja teraz ustawiam pingowanie, zostawiam laptopa włączonego i ide spać. Dobranoc, do potem . . . [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=lETmskoqh30[/my-youtube] |