Zarabiara.pl Ciekawy surf - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Zarabiara.pl Ciekawy surf (/Temat-Zarabiara-pl-Ciekawy-surf-79247) |
RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - TREBORss - 10-02-2014 12:34 NIE POLECAM. Zmienili z 4pkt za odświeżenie na 2pkt + dodatkowo wyłudzają skany dowodów. Dobrze, że się w to tak nie wkręciłem. RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - darmoweprobki - 10-02-2014 12:48 Szukam osób poszkodowanych którym bezprawnie zamknięto konta, w grupie siła i złożę zawiadomienia na policji razem z moim. Wiem że osoba o nicku hiacynta66 też jest poszkodowana. RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - themustang01 - 14-02-2014 14:48 scam, scam, scam i jeszcze raz scam, nie wypłaca[wszystkim] RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Workis - 18-02-2014 00:21 Scam. RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - nuker44 - 21-02-2014 22:03 tez zostalem oszukany. admin usuwa posty z forum jak sie pisze o wyplate RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - darmoweprobki - 22-02-2014 13:44 Pisz priv i czy masz screeny ile miałeś do wypłaty i wszystko co masz. RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - krzysiekmat - 01-03-2014 19:37 Uwaga!!! Banują nawet za swoją nieudolność Napisałem do nich maila ale podeirzewam że nie odpowiedzą I to do tego nie z ich strony bo tam nie działa wysyłanie. Cytat:Witam Nie polecam nawet zaglądać na tą stronę !!! (Jedno wielkie oszustwo) Ale jaja dostałem odpowiedź ! zobaczcie jaką ! Cytat:W celu wyjaśnienia zbanowalismy. RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - darmoweprobki - 01-03-2014 20:21 To są nawet nie gimnazjaliści tylko jacyś gówniarze. RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - WaRsEr - 01-03-2014 21:08 Cześć. Ja się dziwię co wy piszecie bo ja zawsze dostaje wyplate na czas i znam duzo osób którzy zlecali i dostają wypłaty. jak administrator cie zbanował to musiał mieć jakis powód, sam widzisz że dodawałeś strony za 1 pkt a minimalna wartość to 20 pkt, tez bym za takie cos zbanował bo ludzie sie denerwują jak dostają 1 pkt a minimum to 20! Sam surfuję i też oczekuję 20 pkt a ty dodajesz za 1 pkt no to nie fer. Z tego co widzę to dowodów juz nie przyjmują znaczy dowodów, ja dałem zdjęcie z imieniem i nazwiskiem a reszte danych zakryłem. Ja POLECAM. Wypłacają szybko. RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - darmoweprobki - 01-03-2014 21:13 Hehe nie wysilaj się 1 post jest żenujący człowieku. Wypłać kasę 12 zł, oddaj moje konto z 65 poleconymi, oddaj za czas w jakim mogłam surfować od momentu zbanowania bezprawnie mojego konta po pytaniu na czacie kiedy kasa to nie będzie tematu. Ja ostrzegam wszystkich żeby się tam nie rejestrowali!!! |