![]() |
FireCPA - Ogólna Dyskusja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: FireCPA - Ogólna Dyskusja (/Temat-FireCPA-Ogolna-Dyskusja-77044) |
RE: FireCPA - Ogólna Dyskusja - Diqtion - 22-02-2014 19:19 Wypłacamy tylko na Payzę i przelewem na konto bankowe i tak zostaje. RE: FireCPA - Ogólna Dyskusja - boss_ag - 02-03-2014 18:08 co należy wpisać w pola Bank transfer details (name): Bank transfer details (address): i czy numer NIP (tax number) jest wymagany czy można później te dane edytować ? Gdzieś ten numer mam, ale na chwile obecna nie mogę znaleźć ![]() RE: FireCPA - Ogólna Dyskusja - FireMedia - 02-03-2014 18:14 Pierwsze to imie i nazwisko wlasciciela konta adres Nip jest niezbedny dla wydawców biznesowych RE: FireCPA - Ogólna Dyskusja - boss_ag - 02-03-2014 18:24 Mógłbyś sprawę z NIP'em wyjaśnić bardziej szczegółowo ? Jest to wymagane do pomyślnego przejścia aplikacji i późniejszym dołączeniem do danej oferty ? Tak czy siak muszę ten numer podać ? ![]() RE: FireCPA - Ogólna Dyskusja - FireMedia - 02-03-2014 18:38 jeżeli system nie przepuszcza cie to wpisz 000000000 nip dla użytkownikow prywatnych nie jest wymagany RE: FireCPA - Ogólna Dyskusja - boss_ag - 02-03-2014 18:48 Wyświetla mi się informacja o poprawności zapisania danych ale nad nią informacja, ze muszę wypełnić wszystkie pola Nie wiem, czy zapisanie danych = oczekiwaniem na decyzje ? PS jeśli trzeba uzupełnić wszystkie pola to czy w polach Company, Tax Number, Payza i Website mogę wpisać zera albo x ? RE: FireCPA - Ogólna Dyskusja - FireMedia - 02-03-2014 21:23 przeloguj sie RE: FireCPA - Ogólna Dyskusja - boss_ag - 02-03-2014 22:03 Bez zmian. Dalej informacja o uzupełnieniu pól o których pisałem wyżej RE: FireCPA - Ogólna Dyskusja - alizen - 02-03-2014 22:51 Stwierdzam, że te doładowania z Firecenter są bardzo słabe, niska konwersja. Wygląd programu nie przyciąga osób ![]() RE: FireCPA - Ogólna Dyskusja - FireMedia - 03-03-2014 11:16 w sprawie firecpa (sprawy techniczne) prosze pisać na [email protected] pomysły na poprawę wyglądu ofert - [email protected] Pamiętajcie, że oferty z Firecenter nie są zaliczane na pustym starterze... |