Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ? (/Temat-Ile-czasu-minelo-zanim-cos-zarobiliscie-75307) |
RE: Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ? - ismeriun - 12-07-2014 18:24 Ja po kilku tygodniach kilka złotych, dokładnie już nie pamiętam bo to już było jakiś czas temu RE: Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ? - polokk - 14-07-2014 15:38 Ja przedzierając się przez firecashe,subskrypcje itd itp. w końcu przypadkiem po właściwie odpuszczeniu sobie z nudy puścilem linka z shortes, który o dziwo zaczął przynosić zysk, rozesłałem go po kilu grupach i się okazało, że rzeczywiście coś tam wpada. Tak samo zupełnie spontanicznie wpadło kilka złotych na subskrypcjach SMS, i tak od wczoraj z samych subów 100wka wpadła, dla mnie to dużo, ale czuję, że długo na tej niszy nie pociągnę, przynajmniej nie u tychsamych odbiorcow RE: Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ? - lolekt - 21-07-2014 12:01 Kiedyś bawiłem się trochę w subskrypcje, 20 zł zarobiłem w dniu, w którym się o tym dowiedziałem 3-4 godzinki spamu, nie na fb RE: Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ? - jarrpi5 - 21-07-2014 14:44 Pierwsze pieniądze zarobiłem po 2 tyg, było to tylko kilka złoty, teraz jak wpadnie to nawet kilka tysięcy RE: Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ? - znanonim - 21-07-2014 15:03 Pierwsze pieniądze wpadły po tygodniu, z subskrypcji SMS. Zaczynałem jak wiele osób na durnym klikaniu reklam, ale z tego milionów nie zarobisz nigdy, bo nawet gdybyś siedział przy tym po 10h dziennie na wszystkich serwisach, to zarobiłbyś może z 2$/dobę a jakby miało dojść do wypłat, połowy już by nie było W każdym razie tak można zarobić może ze 100 zł miesięcznie, ale jak na 300h poświęconego czasu, to słaby zarobek RE: Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ? - marinko13 - 22-07-2014 13:09 Takie są prawa, trzeba trochę posiedzieć i tym samym musi trochę czasu minąć zanim będzie można liczyć pierwsze zyski. RE: Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ? - Nico Korsak - 23-07-2014 16:00 po miesiącu z PPA zgarnąłem 50 $ RE: Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ? - Koja - 27-07-2014 23:26 Pierwsze swoje pieniądze zarobiłem na shorte.st. W 1 dzień udało mi się zdobyć 10 dolarów RE: Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ? - klejberowskim82 - 27-07-2014 23:27 lipa ja od 3 dni nic żadnych leadow :/ RE: Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ? - 4Colors - 28-07-2014 11:02 Zanim zarobiłem powiedzmy pokaźną kwotę minął miesiąc. Było to w servisie zlotoweczka, gdy odkryłem "płatne zadania" |