![]() |
yecia bukmacherskie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: yecia bukmacherskie (/Temat-yecia-bukmacherskie-74397) |
RE: doradzanie bukmacherskie - kwenk21 - 18-09-2013 17:07 Również z chęcią skorzystam.Zapowiada się naprawdę interesująco muszę przyznać. RE: doradzanie bukmacherskie - bibula18 - 18-09-2013 20:30 Wszyscy czekają to i ja czekam.A może by tak napisać do NHL żeby szybciej wystartowali. ![]() RE: doradzanie bukmacherskie - yecia - 22-09-2013 09:56 Ciesze ze sa chetni ![]() ale radosc splynie dopiero jesli zostaniecie stalymi klientami(zadowolonymi) ![]() firma jest(zalozona na meza) stronka jest prawne regulacje ogarniete sezon tuz tuz ![]() ps czas oczekiwania na sezon umilam sobie remontem domku ![]() typy w dziale beda dziennie na zasadzie data nazwisko strzelca bramki+jego klub bukmacher/kurs data nazwisko zawodnika i ilosc zdobytych punktow w meczu/w jakim zespole gra bukamcher/kurs i taka zasada dodawania typow data i tabelka ![]() czasem moze sie zdazyc ze bedzie np 3 z punktow a zero z goli ale to beda aktualizacje to jest dodawane te same daty widoczne na stronie RE: doradzanie bukmacherskie - Klin - 22-09-2013 22:31 Życzę powodzenia. Wiesz już jaka będzie cena za abonament np miesięczny ? Pozdrawiam RE: doradzanie bukmacherskie - sebens - 23-09-2013 10:33 Będą zyski, będą stali klienci ![]() Jak już wszystko ruszy to ode mnie taka propozycja żebyś zrobiła sobie fanpage na facebooku, tam pewnie też znajdziesz masę klientów ![]() RE: doradzanie bukmacherskie - samnisty098 - 25-09-2013 09:31 mysle ze pani tu ta stronke poda zebysmy ja znali i kiedy RE: doradzanie bukmacherskie - sebens - 25-09-2013 17:55 Czyżby Yecia zrezygnowała, a może to cisza przed burzą ![]() RE: doradzanie bukmacherskie - yecia - 25-09-2013 17:56 oczywiście że tak sezon długi..... ![]() 1 październik godzina 00 daje stronke w obieg ze wzgledu by ktos nie wpadl na pomysl i wplacal wczesniej niz start mej dzialalnosci gospodarczej ![]() RE: doradzanie bukmacherskie - sebens - 25-09-2013 18:02 Ile początkowo będzie wynosił abonament? RE: doradzanie bukmacherskie - yecia - 25-09-2013 18:17 mówiłam niską kwotę ...to mówiono że za mało... ![]() doszły podatki ![]() dlatego by coś z tego mieć myślę że suma ok 100 byłaby odpowiednia na początek |