![]() |
Jaki program partnerski z grami? Gry MMO - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Jaki program partnerski z grami? Gry MMO (/Temat-Jaki-program-partnerski-z-grami-Gry-MMO-72647) |
RE: Sieć afiliacyjna z grami. - Damkofr - 15-06-2015 21:53 Narazie jestem zdecydowanie za Gameflow ale może są jeszcze serwisy ktorych nie znam jakaś alternatywa. RE: Sieć afiliacyjna z grami. - sojusznik - 15-06-2015 22:05 Korzystając z gameflow mając bite dowody na poprawne rejestracje zaliczane było hmm może z 30% +/- także nie polecam. Dodam, że korzystałem z kampanii, w której dozwolony był ruch motywowany. RE: Sieć afiliacyjna z grami. - magneto - 15-06-2015 22:32 Właśnie szukam takiego serwisu co płaci za rejestracje w grach, możecie jeszcze jakiś polecić oprócz tych ww i aby nie czekało się miesiąc na wypłatę? RE: Sieć afiliacyjna z grami. - krystianv13 - 15-06-2015 22:37 Polecam GameFlow mi wyplatke skromna 70 pare zl w 2 dni wyslali na paypala ![]() RE: Sieć afiliacyjna z grami. - broofie - 15-06-2015 22:37 (15-06-2015 22:05)sojusznik napisał(a): Korzystając z gameflow mając bite dowody na poprawne rejestracje zaliczane było hmm może z 30% +/- także nie polecam. Dodam, że korzystałem z kampanii, w której dozwolony był ruch motywowany.Najwidoczniej każdego traktują inaczej. Mi zaliczyli 95% leadow z tego co pamiętam. @up To są programy afiliacyjne. Tutaj ruch jest restrykcyjnie monitorowany, wiec nie znajdziesz serwisu który od razu (bez walidacji osadów) wyplacilby co kasę. RE: Sieć afiliacyjna z grami. - Damkofr - 15-06-2015 23:02 Miesiąc to jest nic w takich serwisach. RE: Sieć afiliacyjna z grami. - Adrianero - 16-06-2015 11:09 Przyłączam sie do opinii broofe. Teoretycznie na linktogame przelew powinien być dokonany w przeciągu miesiąca od podesłania im wygenerowanego rachunku. Kontakt jest dobry póki nie przypomnisz się z zaległymi przelewami. Mi zalegają 250 za Marzec i Kwiecień. Powróciłem do gameflow w którym byłem od roku. Owszem niższe stawki za (max to obecne War Tunder za 3.20 zaliczane po 60 min gry) ale kontakt jest zawsze dobry i wypłaty każdego 20/21 dnia miesiąca RE: Sieć afiliacyjna z grami. - Damkofr - 17-06-2015 23:48 Okej to chyba nic lepszego niż gameflow nie znajdę. Ale temat nie został wyczerpany i proszę to nie zamykać. Niech zostanie do rozmów dotyczących serwisów tego typu. Sieć afilacyjna z grami za granicę - Corso - 06-07-2015 18:47 Hej! Poszukuję sieci afilacyjnej z grami, która będzie akceptowała rejestrację z zagranicy, mogą być też zagraniczne gry. ![]() Ma ktoś coś takiego? RE: Sieć afilacyjna z grami za granicę - broofie - 06-07-2015 18:57 Funhub. Z linktogame nawet nie startuj. Czekam od lutego na kasę... |