Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! (/Temat-Turbopayplan-com-inwestycja-tylko-10-wyplaty-tylko-pomiedzy-uzytkownikami-69176) |
RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - seicento - 07-06-2013 08:55 Ważne jest jedno i drugie. Reklama owszem,ale jeżeli nie będzie wpłat to i tak kupa RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - zila - 07-06-2013 10:51 Najważniejsza jest głównie reklama, kto nie wpłaci po prostu zostaje usunięty. A że ludzie myślą "system mi sam przydzieli" to czekają jak te osły bez własnej reklamy. Dla czego na początku ludzie się zapisywali? - bo reklamowali. i już w tedy były osoby, które nie wpłacały, a mimo to system "żył" RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - swawolny_senior - 07-06-2013 12:42 mnie nawet reklama nie zachęciła do zapisu nie mówiąc o jakimkolwiek wpłacaniu w to bagienko śmierdzi ta piramida i ja osobiście w takie coś nie wchodzę ani tym bardziej nie polecałbym nikomu a taki już żywot piramid - ci co lubią wchodzą i wpłacają i ich liczba jest ograniczona, gdy wejdą wszyscy to piramida się rozpada jak domek z kart bo nie ma nowych co wejdą i wpłacą i żadna reklama nic tutaj nie pomoże RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - pandorinium - 13-06-2013 06:45 Jak to ładnie określiłeś - bagienko. Ja w tym bagienku wczoraj dostałem kolejną fajną wpłatę, a program nadal sie rozwija, mało to ludzi na świecie jest RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - zila - 13-06-2013 08:39 i stale rodzą się nowi... RE: Turbopayplan.com, - inwestycja tylko 10$ - wypłaty tylko pomiędzy użytkownikami !!! - pandorinium - 15-06-2013 15:10 Turbo jeszcze długo podziała. Oczywiście nie będzie takiej dynamiki, jak wcześniej, ale jest napływ nowych ludzi, no ale to trzeba samemu coś robić, a to już większość przerasta |