Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) (/Temat-Poradnik-PPA-Kilka-Nisz-Zaawansowany-67333) |
RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - rozekrr - 08-04-2013 20:25 Szaman, ciągle podpierasz się tymi niszami, czyli tak sam w sobie przyznajesz się i wiesz, że sprzedałeś coś co skleiłeś z internetu. Skąd mam wiedzieć że nie zawarłeś tam również informacji które pisałem "gdzieś" ja? Nie wiem, a ja na to np. nie zezwalałem. Powinieneś oddać wszystkim kasę, bo to jest nie logiczne... Jak Ty sam czułbyś się wydymany na takie coś? Myślę że nie ciekawie, ludzie oczekiwali pomocy a dostali wiadomo co. Może i cena nie była duża, ale albo jest się uczciwym, albo się nie robi "interesów". Piszę to tylko dlatego że, irytuje mnie coraz to więcej sprzedawanych poradników odnośnie PPA, od osób które nawet nie próbowały w tym zarabiać (nie piszę o wszystkich), i to jest normalne? Szkoda mojego czasu na dalsze pisanie w tym jak że cudownym temaciku Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Admin - 09-04-2013 06:51 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |