[Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! (/Temat-Poradnik-Darmowe-typy-z-portalu-betadvisor-com-dodatkowe-typy-za-FREE-66465) |
RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe płatne typy za FREE! - Mksuzi - 17-04-2013 21:26 (17-04-2013 17:28)Lukasz36016 napisał(a):(17-04-2013 00:57)Mksuzi napisał(a): "Pewniaczki" na dziś. Wynik meczu 93:72 dla ... CAJA. Jak drużyna, która wygrywa wszystkie mecze i wystawia w miarę stały skład może tak przegrać z cieniasami ? Kompletnie, ale to kompletnie nie rozumiem tego meczu. Dobrze, że podane dziś pewniaczki wziąłem w cudzysłów, bo dokładnie odzwierciedlił on wyniki. RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - Mksuzi - 17-04-2013 21:37 (17-04-2013 19:39)Mksuzi napisał(a): 20:45 Livorno - Novara Livorno 1:3 Novara Chłopcy sobie jednak postanowili postrzelać ponownie Ostatnia bramka w 90 minucie to po prostu poezja Typek zaliczony! RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - michalzabc - 17-04-2013 22:07 ja ten mecz stawialem over 3,5. Po pierwszej polowie bylem lekko zalamany 11zl ->38zl RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - Mksuzi - 17-04-2013 22:23 Skoro ja na linii 2,5 byłem załamany, to aż boję się myśleć co ty czułeś na linii 3,5 2 Panowie, o co w tym chodzi? xD RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - Mksuzi - 17-04-2013 23:01 2:00 Bobcats - Cavaliers Typ: Under 202,5 Kurs: 1,94 (Pinnacle) Mam info, że obydwie drużyny będą chciały przegrać ten mecz, tylko po to, aby nie trafić na jakąś tam dobrą drużynę. Czy faktycznie tak będzie ? Okaże się już po pierwszej kwarcie. Jak zawodnicy będą zwalniać grę a obrona udawać że śpi tzn, że typek wchodzi bez zastanowienia. Bo aby trafić więcej niż 200 pkt w całym meczu, trzeba się troszkę wysilić. RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - whysoserious - 17-04-2013 23:37 (17-04-2013 22:23)Mksuzi napisał(a): Panowie, o co w tym chodzi? xD pierwsze 10 karnych to seria, po 5 kazda druzyna, no chyba ze jest np 3:0 to przerywaja, jak po 10 jak jest remis to jest po jednym strzale na przemian- do pierwszego nie strzelonego RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - Mksuzi - 17-04-2013 23:46 Przyklejam info z innego forum. Być może ktoś z was korzysta z tego typu. Również popieram tą analizę i gram grubiej niż zwykle. Cytat:Polska - IV Liga - Lubelska [21.04.13 14:00] RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - michalzabc - 18-04-2013 06:21 (17-04-2013 23:01)Mksuzi napisał(a): 2:00 Bobcats - Cavaliers Haha, 203 RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - Mksuzi - 18-04-2013 13:03 (17-04-2013 23:01)Mksuzi napisał(a): 2:00 Bobcats - Cavaliers Takiego pecha to ma chyba tylko Mksuzi..................... 5 sekund przed końcem spotkania sędzi zachciało się dwóch rzutów wolnych. Oczywiście przeciwnik je trafił i z 201 zrobiło się 203, a potem syrena zawyła i koniec. Prawie zjadłem laptopa z wku***.... A co do samego meczu... Wyglądał on dosłownie jak ustawka koszykarska. W sytuacjach sam na sam (czyt. zawodnik i kosz) zawodnicy nie dobiegali i nie rzucali, tylko energicznie zatrzymywali się i wycofywali piłkę do tyłu. Takich akcji w NBA to ja jeszcze nie widziałem... Akcję były rozgrywane tak, aby mieścić się w limicie czasowym pod koszem przeciwnika, obrońcy stali jak słupy i nie reagowali. A najlepsza akcja to była, gdy obrońcy stali pod koszem i nagle zawodnik z drużyny przeciwnej zaczął szarże na kosz w pojedynkę. Obrońcy nawet rąk nie podnosili, ba nawet nóg z miejsc nie oderwali, tylko dosłownie patrzyli jak ten zawodnik sobie nad nimi przeskakuje. Gdy on się zczaił, że obrońcy nie reagują to po wyskoku pieprznął piłką w tablice, pomimo iż rękę miał uszykowaną do wrzutki. Uśmiałem się jak nie wiem. W ostatniej kwarcie dopiero obie drużyny zaczęły grać i ostro punktować. O co tu chodziło? Nie mam zielonego pojęcia. Może ich trenerzy powiedzieli, że w poprzednich kwartach dali niezły cyrk, to teraz niech pokażą normalną grę. No i właśnie przez to typ nie wszedł. RE: [Poradnik] Darmowe typy z portalu betadvisor.com + dodatkowe typy za FREE! - Cielson - 19-04-2013 10:22 Dlaczego już mało kto wrzuca typy z Betadvisor ? |