[Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org (/Temat-Mentor-Zarabiaj-z-Ciamciajem-oficjalny-mentor-Astrocash-org-65508) |
RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - sqmany - 23-03-2013 15:04 To dlaczego np.Diqtion mający 3-4 razy więcej refów chodzący do szkoły zawsze odpisuje w ciągu 24h? RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - KosikSquad - 23-03-2013 15:15 Ok, wyjechał. Problem w tym, że ja pisałem troche przed tym więc odpowiedź powinienem uzyskać. Co mi da mentor jeśli musze długo czekać na uzyskanie odpowiedzi. Bez tego wolniej rozwija się mój biznes i zarobki są mniejsze niż mogły by być RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - Krissu - 23-03-2013 15:19 Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy, PW. Jak będę umiał to pomogę. RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - dawid1987gumis - 25-03-2013 13:20 Zarejestrowałem się z reflinku, emaila napisałem, na blogu również się zarejestrowałem i teraz czekam na odpowiedź Pozdrawiam RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - michalzabc - 25-03-2013 14:11 (25-03-2013 13:20)dawid1987gumis napisał(a): Zarejestrowałem się z reflinku, emaila napisałem, na blogu również się zarejestrowałem i teraz czekam na odpowiedź Pamiętaj że teraz Ciamciaj ma urlop, więc szybko odpowiedzi nie dostaniesz Ale nie zniechęcaj się bo bardzo dobrze się z nim współpracuje Cierpliwie czekaj RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - AstroCash.org - 25-03-2013 14:33 Jak macie jakieś problemy lub czas oczekiwania na odpowiedź jest zbyt duży to zgłoście się do mnie z tym problemem. Co do Ciamciaja (Iwa) jest on na wakacjach i wraca 30 Marca. Pozdrawiam! Odp: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - ciamciaj - 25-03-2013 17:47 Tak jak pisze Astro, wracam po konkursie marcowym, wtedy pojawia się chat i skrócimy znacznie czas oczekiwania Wysłane z fołna RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - robini - 26-03-2013 17:28 No każdemu się należy odpoczynek RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - pawels89 - 30-03-2013 14:44 Mi ciamciaj niestety w żaden sposób nie pomógł. Nie mogę też się doprosić AstroCash.org, o skasowanie mojego konta (chciałbym założyć nowe, reffując kogoś, kto faktycznie chce pomóc, a nie liczyć na to, że oleję sprawę i będzie na mnie zarabiał dodatkowe pieniądze nie dając w zamian nic). RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org - surfer0700 - 30-03-2013 14:47 pawels89 nie musisz kasować starego. Po prostu zakładasz nowe i tyle. Ciamciaj ma wolne, musisz to jakoś wytrzymać. |