Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. (/Temat-Przejmij-inicjatywe-i-wygrywaj-62671) |
RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 20-01-2013 12:43 Dostałem informacje na temat pewnego meczu. Stawka 10/10. Mecz zaczyna się po godzinie 15, na zgłoszenia czekam do godziny 14:30. Kogo interesuje ten typ proszę pisać PW. Ps. Jest to mecz z tego samego źródła co dzisiejszy typ z NHL. RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - whysoserious - 20-01-2013 13:37 (20-01-2013 03:38)TheBuzzer4 napisał(a): WYNIK: 1-2 potwierdzam RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 20-01-2013 15:16 (20-01-2013 12:43)TheBuzzer4 napisał(a): Dostałem informacje na temat pewnego meczu. Stawka 10/10. Mecz zaczyna się po godzinie 15, na zgłoszenia czekam do godziny 14:30. Kogo interesuje ten typ proszę pisać PW. Tym otrzymała tylko jedna osoba. Typy zostały rozsyłane po innych forach dlatego musiałem wprowadzic taką metodę. Ps. Na zakończenie udanego weekendu mam na noc typ z NHL/NBA (informacja nie została jeszcze potwierdzona), źródła to samo z którego dzisiejszej nocy podałem New Jersey Devils. Chętnych proszę o kontakt ze mną. RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - whysoserious - 20-01-2013 15:42 Nikt się nie skontaktuje bo masz skrzynkę zapchaną 2 RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 20-01-2013 16:10 (20-01-2013 15:42)whysoserious napisał(a): Nikt się nie skontaktuje bo masz skrzynkę zapchaną 2 Skrzynka oczyszczony. Dziękuję za informacje. Użytkownicy którzy wysyłali do mnie wiadomosci w sprawie wieczornego typu, prosze się zgłosić jeszcze raz. Pozdrawiam RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 20-01-2013 16:33 PIŁKA NOŻNA: HISZPANIA SEGUNDA DIVISION Mecz: Ponferradina - Elche Pick: Elche 2dnb (w razie remisu zwrot) @1,75 - bet365 TIME: 19:00 Analiza: Elche to lider drugiej hiszpańskiej ligi i ma dość dogodną sytuacją w tabeli. Zacznę od razu od informacji jakie posiadam: - Do składu Elche powraca bardzo ważne ogniwo, mianowicie bardzo doświadczony pomocnik David Generelo (15/0).
- Berange i Miguel Linares oraz Carles Gil będą pauzować w dzisiejszym spotkaniu lecz nie są to czołowe postacie ekipy gości. - INJURIES OF PONFERRADINA: Acoran Barrera (mf 18/3), Juan de Dios Prados (mf 17/0), Mateo Miguez (att). - SUSPENDED: yuri de Souza (att 19/11) - najlepszy strzelec, a zarazem zawodnik w drużynie gospodarzy. Pozdrawiam. RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 20-01-2013 16:41 (20-01-2013 12:43)TheBuzzer4 napisał(a): Dostałem informacje na temat pewnego meczu. Stawka 10/10. Mecz zaczyna się po godzinie 15, na zgłoszenia czekam do godziny 14:30. Kogo interesuje ten typ proszę pisać PW. Kursy diametralnie spadają. RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 20-01-2013 23:25 NIGHT OF AMERICAN SPORTS
NHL: Vancouver Canucks - Edmonton Oilers Typ: 1(kz - po dogrywce i rzutach karnych również) Kurs: 1,75 Stawka: 9/10 - stawka według mnie (gram ten mecz za wyższą kwotę) Analiza: 2 dzień początku sezonu NHL 2012/2013, a Vancouver bardzo źle rozpoczęło ten sezon. Przegrana u siebie z Anaheim Ducks 3:7, co nie spodobało się bardzo kibicom. Dzisiaj mają szansę się zmobilizować i zrekompensować za ostatnio przegrany mecz w Rogers Arena. Z tego co mi wiadomo na mecz wybiera się około 18 tysięcy kibiców więc atmosfera będzie z całą pewnością sprzyjać graczom Vancouver. Absencje w Edmonton: Nikolai Khabibulin, Theo Peckham, Ryan Jones, Andy Sutton. Dla mnie Edmonton nie ma żadnych szans na wygranie tego meczu. Jest to ich pierwszy mecz w tym sezonie i na dodatek na wyjeździe, gdzie zawsze szło im bardzo słabo. Jest to drużyna własnej tafli. W poprzednim sezonie ich bilans wyjazdach wynosił 14-23-4, czyli de facto kurs na Vancouver jest kolejnym prezentem od bukmacherów. NBA: Orlando Magic - Dallas Mavericks Typ: Dallas Mavericks Kurs: 1,62 bet365 Stawka: 9/10 Analiza: analiza będzie zwięzła, ale zawierająca same najistotniejsze rzeczy. Jeżeli Dallas chce walczyć o kolejne Mistrzostwo, a na razie to walczą o PO, muszą wygrywać mecze z takimi rywalami. Orlando w tym sezonie jest jedną z 10 najgorszych drużyn w lidze NBA. Problemy zdrowotne w ekipie Magic mają: Al Harrington PF, Gustavo Ayon PF, Glen Davis PF, Jameer Nelson PG, Hedo Turkoglu SF. Davis i Nelson prawdopodobnie wrócą na ten mecz ale nic nie jest pewne Pozdrawiam RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - whysoserious - 21-01-2013 01:02 NBA: Orlando Magic - Dallas Mavericks Super meczyk do grania skubie własnie skutecznie buka live, a i wynik końcowy zapowiada się dokładnie tak jak typowałeś RE: Przejmij inicjatywę i wygrywaj. - TheBuzzer4 - 21-01-2013 14:27 Dostałem informację na temat dzisiejszego meczu z ligi francuskiej. Chętnych proszę o kontakt PW. |