Royalty7 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Royalty7 (/Temat-Royalty7-51433) |
RE: Royalty7 - PlastPL - 07-06-2012 20:24 Jak bym miał kłamać to bym wpisał kwotę 10 krotnie wyższą. Tak czy inaczej mogę to bez problemu udowodnić, ale nie chcę robić tego publicznie na forum. RE: Royalty7 - geps4 - 07-06-2012 20:35 No właśnie, w jakim celu pozakrywałeś wszystko? Przecież tam nie ma żadnych prywatnych danych... RE: Royalty7 - PlastPL - 07-06-2012 20:43 Czy naprawde tak was to boli? Kwota inwestycji jest tak ogromna, że nie mozecie jej sobie wyobrazic? Dla zainteresowanych, którzy nie maja jeszcze konta na R7 udostępnie screen bez zakrytych kwot poszczególnych inwestycji na PW. Pozdrawiam i proszę nie robić śmietnika z tematu. RE: Royalty7 - player_sct - 07-06-2012 21:58 (07-06-2012 20:43)PlastPL napisał(a): Czy naprawde tak was to boli? Kwota inwestycji jest tak ogromna, że nie mozecie jej sobie wyobrazic? Dla zainteresowanych, którzy nie maja jeszcze konta na R7 udostępnie screen bez zakrytych kwot poszczególnych inwestycji na PW. Pozdrawiam i proszę nie robić śmietnika z tematu. a tak pozatym do chwalenia sie panelami, wyplatami jest oddzielny dzial... kazdy z nas tu zarabia, kazdy pomaga ludziom jak ktos sie chce zarejestrowac RE: Royalty7 - AresxXx - 08-06-2012 00:31 Royalty faktycznie jest firmą jak to pisze na stronie pierwszej czy mimo wszystko jest to program hyip? RE: Royalty7 - PlastPL - 08-06-2012 07:26 @player_sct Chwalić można się wypłatą, a nie kwotą zainwestowaną. Po prostu chciałem dać do zrozumienia potencjalnym inwestorom, że zachęcam do rejestracji w programi, któremu sam ufam. @AresxXx R7 jest zarejstrowaną firmą w Wielkiej Brytani pod nazwą Finance Your Dream, LTD. Oficjalnie zajmuję się inwestycjami. RE: Royalty7 - player_sct - 08-06-2012 15:20 a czytajac miedzy wierszami - jest to inna nazwa na hyip Ale czy to jakas roznica?? i Tak 99% tego gdzie inwestujemy kase to piramidy i jak program zniknie doskonale zdajemy sobie sprawe ze nasza kasa znika i nic z tym nie mozemy zrobic (no moze poza tym ze mozemy spor na payzie zrobic modlac sie zeby chodz jakas kase odzyskac). Nie ma szans zeby ktos dal taki dzienny procent zysku nie bedac hyipem, ponziakiem czy czyms innym. Jak ktos chce bezpiecznych inwestycji to mozna lokate w banku zalozyc - ostatnio nawet dla jaj zalozylem dla 3tys ale nie zeby zarobic a po to aby nie wydac na duperele - i smiac mi sie chcialo ile po tych 30 dniach kasy zarobilem - cale 7 zł. buahahahahahahaha Polskie oszczedzanie RE: Royalty7 - PlastPL - 08-06-2012 16:20 (08-06-2012 15:20)player_sct napisał(a): a czytajac miedzy wierszami - jest to inna nazwa na hyip Tak jak napisałem, to jest wersja oficjalna podawana na stronie, a jak jest w rzeczywistosci mozemy sie tylko domyslac RE: Royalty7 - geps4 - 08-06-2012 16:21 Dokładnie, według mnie lepiej zainwestować z ryzykiem, niż czekać na żałosny polski zarobek. Duży zysk, zawsze wiąże się z ryzykiem, dlatego tak ważne jest, aby inwestowana kwota w razie utraty nie odbiła się w znaczącym stopniu na nasze codzienne życie. Nie mniej jednak, warto zaryzykować. To nie gra dla tchórzliwych dzieci RE: Royalty7 - nerv - 08-06-2012 17:35 Jak to się mówi, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana R7 jest zadziwiające pod tym względem. Inne hyipy by sie już zwijały 100 razy a ten sie trzyma. I oby jak najdłużej. |