Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj! - administrator00 - 26-02-2013 22:56

(26-02-2013 22:51)Tokirium napisał(a):  Tak, na aukcjach można dużo zarobić, szczególnie jeśli chce się zapisać do innych programów. Pierwsza moja wypłata z Sejfika to praktycznie tylko zarobki z aukcji. Dlatego przygodę z klikaniem powinno się rozpoczynać właśnie od Sejfika, bo można na tym więcej zyskać (zarobki z aukcji można np. zainwestować w promowanie, lub dołączyć przy wypłacie - wtedy nie zostaje z nich odprowadzony podatek).

No ja swoją przygodę z klikaniem zacząłem niestety nie od sejfika tylko od serwisów oferowanych przez firmę AndoX i myślę że to była strata czasu, ponieważ na sejfiku jestem krócej a udało mi się zarobić więcej pieniędzy niż w innych serwisach przy dłuższym okresie klikania. Oby sejfik rozwijał się dalej.

RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj! - MrocznyKILL - 26-02-2013 23:25

(26-02-2013 22:56)administrator00 napisał(a):  
(26-02-2013 22:51)Tokirium napisał(a):  Tak, na aukcjach można dużo zarobić, szczególnie jeśli chce się zapisać do innych programów. Pierwsza moja wypłata z Sejfika to praktycznie tylko zarobki z aukcji. Dlatego przygodę z klikaniem powinno się rozpoczynać właśnie od Sejfika, bo można na tym więcej zyskać (zarobki z aukcji można np. zainwestować w promowanie, lub dołączyć przy wypłacie - wtedy nie zostaje z nich odprowadzony podatek).

No ja swoją przygodę z klikaniem zacząłem niestety nie od sejfika tylko od serwisów oferowanych przez firmę AndoX i myślę że to była strata czasu, ponieważ na sejfiku jestem krócej a udało mi się zarobić więcej pieniędzy niż w innych serwisach przy dłuższym okresie klikania. Oby sejfik rozwijał się dalej.

Niestety ja również nie zacząłem od Sejfika tylko od serwisów Ivo-Net potem AdnoX. Niedługo potem założyłem konto w Sejfiku ale początkowo przytłoczyły mnie tak duże możliwości zarobku. Sefik zszedł na dalszy plan i górę wzięły serwisy AdnoX... Jak ja dziś tego żałuje gdybym te ponad 3 lata temu przyłożył się do rozwijania Sejfika a nie ciułał grosiki w AdnoXach dziś moje zarobki wyglądały by zupełnie inaczej. No ale cóż stało sięWink teraz nie pozostaje nic innego jak w Sejfiku małymi kroczakami nadrabiam straty Big Grin Jak na razie zarobek z dnia na dzień jest coraz większy i oby to się utrzymało Smile

RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj! - administrator00 - 27-02-2013 11:56

No ja też żałuje, że nie zacząłem od samego początku przygody z sejfikiem, tylko zarabiałem jakieś grosze w innych firmach. Swoją drogą wtedy myślałem, że na tym nie można więcej zarobić, ale jak widać pomyliłem się i to bardzo. A jak to jest z wypłatami w sejfiku, też czeka się tak długo jak w innych serwisach tego typu?

RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj! - Max998 - 27-02-2013 12:45

@Mroczny: a powiedz mi gdzie tam znajdę taki baner jak Ty masz.

RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj! - MrocznyKILL - 27-02-2013 13:51

(27-02-2013 12:45)Max998 napisał(a):  @Mroczny: a powiedz mi gdzie tam znajdę taki baner jak Ty masz.

Konto >>> Poleceni >>> Materiały Wink

RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj! - weyngrecky - 27-02-2013 14:25

poszedł ref... zaraz wypróbuję

RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj! - MrocznyKILL - 27-02-2013 14:52

(27-02-2013 14:25)weyngrecky napisał(a):  poszedł ref... zaraz wypróbuję

Dziękuje. W razie pytań dotyczących serwisu zapraszam na PW chętnie pomogę.

RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj! - badom - 27-02-2013 16:51

Te 569zł to bezustannie przez prawie cały rok zarobiłeś? Smile

RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj! - MrocznyKILL - 27-02-2013 16:54

(27-02-2013 16:51)badom napisał(a):  Te 569zł to bezustannie przez prawie cały rok zarobiłeś? Smile

Przez pierwsze 3 lata w serwisie zarobiłem 130 zł . Od grudnia 2012 zarobiłem resztę bo zabrałem się twardo za ten serwis i z każdym dniem zyski są coraz większe (na dzień dzisiejszy średni miesięcy zarobek to ponad 60 zł)

RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj! - administrator00 - 27-02-2013 17:41

(27-02-2013 16:54)MrocznyKILL napisał(a):  Przez pierwsze 3 lata w serwisie zarobiłem 130 zł . Od grudnia 2012 zarobiłem resztę bo zabrałem się twardo za ten serwis i z każdym dniem zyski są coraz większe (na dzień dzisiejszy średni miesięcy zarobek to ponad 60 zł)

Nie no to faktycznie sporo udało ci się zarobić, zawsze to jest jakiś dodatkowy pieniądz na koncie co miesiąc. Ja ostatnimi czasy też porzuciłem większość serwisów i zabieram się za rozkręcanie konta na sejfiku bo na twoim przykładzie widać że jest on jak najbardziej opłacalny. Smile