Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 17-03-2012 14:20

dokładnie,mając vpn możesz robic kilkanascie kont dziennie oczywiscie jezeli masz parenascie ip francuskichSmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 17-03-2012 14:31

CyberGhost VPN, or Cisco VPN Client i rzadziszSmile [mozesz nawet za darmo miec]

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 18-03-2012 12:38

Francuska i niemiecka strona są ze sobą połączone, tak? Czyli możemy robić akcje jednocześnie na dwóch stronach? Przy wypłacie możemy podać dane francuskie lub niemieckie (tak samo IP może byś francuskie lub niemieckie) i możemy wypłacić z obojętnie z której strony? Dobrze myślę...?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 18-03-2012 12:41

na niemieckiej bidnie z akcjami i do tego zalicza ich 5 za całe 0.6 euro. szkoda zachodu

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 18-03-2012 12:46

twojamama a wiesz jak miec darmowe vpn? A po drugie chyba nadal im nie sprawdzili pp bo nie wyplacaja nikogo.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 18-03-2012 12:58

a na niemieckim IP możemy wypłacić z francuskiej strony? pewnie samemu trzeba się przekonać ...hehehe
Darmowe vpn to najczęściej niemieckie ( przynajmniej ja tak mam)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 18-03-2012 13:09

co za problem kupic vpn na hidemyass za 11 dolarówSmile
mam ponad 100 ip z każdego krajuSmile
codzinnie mam inne ip,nic nie zamula,dobrze zabezpieczone.
Z samej ameryki jest ponad 1000 ipSmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 18-03-2012 13:20

po co kupowac VPN skoro można znależć Proxy Elite (maskujące korzystanie proxy) lub kupic licencje na CyberGhost VPN za 4 euro na rok Premium...

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 18-03-2012 13:20

(18-03-2012 13:09)teedzio napisał(a):  co za problem kupic vpn na hidemyass za 11 dolarówSmile
mam ponad 100 ip z każdego krajuSmile
codzinnie mam inne ip,nic nie zamula,dobrze zabezpieczone.
Z samej ameryki jest ponad 1000 ipSmile

(18-03-2012 12:46)Damkofr napisał(a):  twojamama a wiesz jak miec darmowe vpn? A po drugie chyba nadal im nie sprawdzili pp bo nie wyplacaja nikogo.

wiem jak mieć na niemieckie darmowe.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 18-03-2012 15:33

(18-03-2012 12:58)Majka napisał(a):  a na niemieckim IP możemy wypłacić z francuskiej strony? pewnie samemu trzeba się przekonać ...hehehe
Darmowe vpn to najczęściej niemieckie ( przynajmniej ja tak mam)

To może inaczej zapytamUndecided
Chcę wypłacić kase - jakiej bramki proxy użyć(darmowej) aby nie otrzymać bana Huh
Proszę jeżeli można o link