Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody (/Temat-Fast-prizes-pl-Zdobywaj-cenne-nagrody-38607) |
RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Fast-prizes.pl - 16-06-2011 19:11 (16-06-2011 19:08)Kiljan napisał(a): hmmm mowiac ze ci poloze strone jesli bedziesz oszukiwaly ludzi ci groze ze zniszcze twoj serwis? czytanie ze zrozumieniem slaabo Grozi pan nam na lewo i prawo. Jeśliby pan pomyślał moglibyśmy rozwinąć współpracę. Nasza strona nie oszukała jeszcze nikogo, ponieważ nie powstała. Jakim prawem pan nas może zniszczyć, jeśli nasza strona to nasza własność? Czy pan rozumie co pan pisze? Widzę że brakuje wam konfliktów od czasu konfliktu z Cashfile. Kupimy nowe skrypty(nasi programiści je napiszą) a pan zwróci nam pieniądz, wszystkie nasze siły skierujemy na to. RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - FireMedia - 16-06-2011 19:11 Właśnie dostałem taką oto wiadomość od Kiljana: Kod: 2011-06-16 20:04:38 :: Adriian RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Fast-prizes.pl - 16-06-2011 19:12 (16-06-2011 19:10)ty27mek napisał(a): P.Tymek Pan kiljan mi grozi, mam sobie iść jak ktoś mi wbija nóż w plecy? Oszukał nas na pół tysiąca - ciekawe jakby się pan zachował w takim przypadku. RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Ty27mek - 16-06-2011 19:14 (16-06-2011 19:12)Fast-prizes.pl napisał(a):(16-06-2011 19:10)ty27mek napisał(a): Ja? Ja nie byłbym tak głupi, żeby kupować skrypty bez faktur, bez podatku, na dodatek bez licencji. RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Bolt - 16-06-2011 19:20 (16-06-2011 18:28)Fast-prizes.pl napisał(a): P.firecash (16-06-2011 18:28)Fast-prizes.pl napisał(a): Co to za rodzaj sympati? Skoro jest taki profesjonalny to nie powinno być błędów, szczególnie że przeglądarki zazwyczaj mają wbudowany słownik - ale to poza tematem. RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Demon1 - 16-06-2011 19:32 Może się w końcu uspokoicie ? Fast, Kiljan: Nie będziemy nic oddawać , skrypty są już nasze i nie groźcie nam że pójdziecie na policje bo nawet pewnie boicie się wyjść z domu. A tak wgl. to Ty masz licencje na sprzedawanie tego skryptu? http://allegro.pl/strona-zarabia-surf-traffic-nagrody-getprize-pl-i1630791400.html RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Razer - 16-06-2011 19:34 (16-06-2011 19:12)Fast-prizes.pl napisał(a): Oszukał nas na pół tysiąca - ciekawe jakby się pan zachował w takim przypadku. Jeśli Was oszukał to chyba czas pójść do odpowiednich organów i sprawę zgłosić? W końcu nie wiem, z kim wymieniam zdania, czy z jakimś Kapitanem Statku Kosmicznego czy z Gazowym Olbrzymem z Naszego Układu Słonecznego Może Nibiru zaatakowało? Ja nie widzę sensu dalszej wymiany zdań z Panem Fast-prizes.pl bo nie niesie ona żadnej wartości merytorycznej, facet myśli że jest fajny, pcha się dalej w kłamstwa i obstaje przy swoim, iście niereformowalny człowiek. Z każdym postem coraz bardziej się pogrążacie bo wszyscy tutaj zachowują spokój i są znudzeni tą sytuacją a Wy "strzelacie ogniem". Panie, siedzący po drugiej stronie monitora - weź zimny prysznic, ochłoń, chcesz reprezentować swoja stronę a niesiesz 0 treści w swoich postach - może czas na szybki kurs PR? RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Morze1 - 16-06-2011 20:24 Znakomite! Życzę powodzenia w dalszym wprowadzaniu ludzi w zamęt. Osobiście to sam nie wiem, kto kogo oszukał, ale zabawa niezła, coś w stylu Sherlocka Holmesa Jutro się w to jeszcze pobawię, to może znajdę winnego. Co do Waszych wypowiedzi: wierzę słowom Killera, ponieważ to super mod i nie psułby sobie reputacji na takie rzeczy. Jeśli macie jakieś problemy, nie wierzycie mu w kwestii Planety/Kapitana, to może to zweryfikować Admin (chodzi mi głównie o kwestię IP). Popieram Razera - jeśli zakłada się serwis z nagrodami, to w sam jego start trzeba włożyć dużo kasy i pieniędzy. To chyba byłoby na tyle - Show must go on! Obrażajcie się nadal, to będzie ciekawie RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - Killer - 16-06-2011 20:46 po tym skonczylem czytac, niezla parodia RE: Fast-prizes.pl - Zdobywaj cenne nagrody - erold - 16-06-2011 20:55 http://fast-prizes.pl/ padło KONIEC |