[SCAM] incomebux.webspacemania.com [archiwum] stare - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [SCAM] incomebux.webspacemania.com [archiwum] stare (/Temat-SCAM-incomebux-webspacemania-com-archiwum-stare-29362) |
- Tomsh - 22-03-2008 10:44 no ale jesli mają ci przesłać na PP to nic nie piszesz... i to nie zmienia faktu ze nie placa bo nie zmienia sie nic na stronie glownej tam gdzie pisze ile juz wypłacili :-( - HelloDomi - 22-03-2008 10:47 Dear customers in this moments we waiting our PayPal account verification. We can do nothing while our account access is limited: receive payments, send or request money. Please allow 7 days to complete the verification process. If you whant payout via another payment system, you need edit your account profile PayPal e-mail: For MoneyBookers: [email protected] Please request Monday For AlertPay: [email protected] Please request Tuesday For E-gold: EG_E-gold account [email protected] Please request Wednesday For PayPal: [email protected] Please request Thursday COMING SOON We have many request every day because our minimum Payout 1$,please wait about 1-14 days - Tomsh - 22-03-2008 10:51 Czyli moze jednak wypłacą :-) - HelloDomi - 22-03-2008 10:53 Mysle ze tak :-) [I mam nadzieje!] - lukaszblobi - 22-03-2008 10:53 Poczekamy zobaczymy :-D - moody - 22-03-2008 11:08 eeeee......jeśli dobrze zrozumiałem to w każdy dzień wypłacają gdzie indziej :shock: Mógłby ktoś przetłumaczyć mniejwięcej chociaż? - Pablobo - 22-03-2008 11:17 For PayPal: [email protected] Please request Thursday COMING SOON EEE... dla paypala wyplacamy w czwartki NIEDLUGO Przestaje im ufać, co to ma być... - Tomsh - 22-03-2008 11:40 Nie mam za bardzo nic do stracenia więc czekam... jeśli do czwartku nie dostane, to trzeba bedzie podac maila z alertpaya. Przedłużyli czas oczekiwania na wypłate do 14 dni :-( - moody - 22-03-2008 14:10 Ehhh.... czyli pewnie firma zwija interes tylko nie wiem czemu maja sporo reklam i to innych serwisów, czyli powinny być zyski. Ciekawe co z moją wypłatą na PP skoro ją zleciłem w poniedziałek. Jak sądzicie jest aktualna czy jeszcze raz zlecić? - damian097 - 22-03-2008 18:35 przeciez jesli jest tylu uzytkownikow a minimum tylko 1$ to admin nie daje rady zrobic tych wyplat przez 1 dzien!dajmy mu czas |