Złodziej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Złodziej (/Temat-Zlodziej-23620) |
- Kolekcjoner - 27-07-2008 15:14 Cytat:"I co chamie się cieszysz? Polak okrada Polaka? TY nie jesteś już Polakiem! Wy***aj z kraju złodzieju jeden! My tu takich nie chcemy! Fajnie ci jest? Nikt cie nie lubi to sie mścisz? Pewnie masz okulary jak denka od butelek a ryj cały w krostach. W życiu gołych cyc*ów nie widziałeś na żywca! Jesteś dzieciaczkiem neo na pewno i się cieszysz z tego co robisz, ale tak naprawdę jesteś 0! Twoja kariera niby hakera się skończy szybciej niż zaczeła! JESTEŚ ZERO!" Imponująco żenujące :| - rafki - 27-07-2008 15:18 BizNET napisał(a):Tylko jak te cookies zaaplikować do naszej przeglądarki? :?: o ile pamietam mozna od kogos sciagnac, i wkleic plik tekstowy [bo herbatniki to .txt] do odpowiedniego folderu... ale teraz jak sciagnac? - Sniechu - 27-07-2008 15:23 Znalazłem coś takiego - może to da nam odpowiedź na to pytanie: Cytat:Billy Rios znalazł w Google Spreadsheets lukę, która pozwala atakującemu na kradzież "ciasteczek" użytkownika. Dzięki nim cyberprzestępca zyskuje dostęp do wszystkich usług Google'a, z których korzysta ofiara, w tym do Gmaila. Wystarczy, że użytkownik, korzystając z Internet Explorera, kliknie na podsunięty mu link. Co wiąże się z kradzieżą kont w buxach lub zmianami adresów AP poprzez wejście na konto Napisane kursywą jest chyba najważniejsze - dzelagr - 27-07-2008 16:03 mi na koncie bux.to i 07bux też zmienił dane, jego adres już macie: [email protected] a i jeszcze w zakładce your country nie było nic podane - Tomsh - 27-07-2008 17:28 Sniechu napisał(a):Wystarczy, że użytkownik, korzystając z Internet Explorera, kliknie na podsunięty mu link.Większośc z nas nie korzysta z IE, czyli to tego nei wyjaśnia, no chyba że ktoś wie jak to zrobic na innych przeglądarkach. - rafki - 27-07-2008 17:29 dzelagr korzysta... ;-) - Tomsh - 27-07-2008 17:33 No to jeden, a reszta? Większośc z was korzysta z FF. Raczej wykluczył bym sposób który był podany wcześniej. - rafki - 27-07-2008 17:36 ja tez. ale zlodziej moze miec rozne rzeczy w glowie... moze podsyla jakiegos backdoora / trojana? kto wie... dla hakera nie ma rzeczy niemozliwych! - Sniechu - 27-07-2008 17:44 Tomsh, możliwe, że on zna taki sposób na inne przeglądarki niż IE. Nie chce mi się już wklejać, ale wpisz sobie w google "jak ukraść ciasteczka", albo "kradzież ciasteczek" i tam jest taki sposób, ale jest strasznie długi opis i nie chciało mi się czytać. :mrgreen: - Tomsh - 27-07-2008 17:49 Taa teraz normalnie wszystkim podstawiają nawet w googlach na talerzu jak się włamac do czyjegoś kompa, jak komus ukrasc cos z niego... normalnie żenada.. |