Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
My Search funds wyszukiwarka za którą płacą - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: My Search funds wyszukiwarka za którą płacą (/Temat-My-Search-funds-wyszukiwarka-za-ktora-placa-21046)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- krzysiek349 - 27-03-2008 17:55

ej ale ja wlasnie mam taskera ale to zalicza kase jesli sie wpisze kilka razy to samo?

- lukaszblobi - 27-03-2008 19:32

Hmm czasami zaliczą a czasami nie... mi zablokowali wyszukiwanie bo raz za szybko wyszukiwałem...i napisali mi że to nie robie ja tylko program...napisałem im że przepraszam że robiłem to sam tylko że za szybko za parę godzin już odblokowali

- zbigi20 - 27-03-2008 21:59

Mam do was pytanie dzisiaj po raz pierwszy pojawił mi się czerwony napis.
Po przetłumaczeniu chodzi oto że nie które wyszukania zostały odrzucone czy to oznacza że jutro zablokują mi to konto tak miałem za pierwszym razem a teraz nic takiego nie robiłem.

Pytanie do Lukasz... gdzie ty do nich piszesz bo kiedyś chciałem ale nie wiedziałem gdzie. Z GÓRY DZIĘKI.

- lukaszblobi - 27-03-2008 23:07

https://www.mysearchfunds.com/contact.html tu masz zbigi ;-)

- djmarcin87 - 28-03-2008 09:01

Krzysiek
Tak jak pisze Lukasz z tym, że jeśli będziesz klikał cały czas w jeden wynik to jest duże prawdopodobieństwo, że niedłuogo zablokują Ci konto.

Zbigi20
Jesli chodzi Ci o czerwony napis PLEASE BE AWARE THAT SOME OF YOUR SEARCHES HAVE BEEN DISALLOWED... to nie musisz się obawiać banem to jest takie zawiadomienie, że nie wszystkie twoje wyszukiwania zostały naliczone :-) czyli np. jesli zrobiles 110 a przy aktualizacji servera będziesz miał 78 wyszukiwań zaliczonych to się nie zdziw ;]

- djmarcin87 - 28-03-2008 09:20

Nowe wiadomości może sie komuś przyda...
Moje badania na lewym koncie, które służy do testów zostały zinterpretowane tak co do nienaliczanych wyszukiwań...
po pierwsze nie wpisujcie byle co np. sffdecd tak jak napisał wcześniej któryś z użytkowników
druga rada nie klikajcie wyników, w których nasze szukane słowo nie wystepuje, czyli np. wpiszcie sobie tak dla przykładu słowo alert... nie klikajcie w pierwszy link mimo, że jest on sponsorowany natomiast w kolejne np. 2, 3 czy czwarte już można, ponieważ w linku wyróżnione jest szukane słowo. To jest taka rada dla tych co wyszukują bez żadnych auto-programów.

- camel - 29-03-2008 11:46

czy kliki zrobione w piatek sa zaliczane w sobote rano czy dopiero w poniedzialek?

- zbigi20 - 29-03-2008 11:56

to zależy pierwotnie w weekendy mieli nie przeliczać ale praktyka okazała się inna nie raz w sobotę również przeliczali a nawet w niedzielę o różnych godzinach, na razie.

- krzysiek349 - 29-03-2008 22:16

dzisiaj wyszukałem 111 razy
zobaczymy czy jutro przeliczą.

- klose - 30-03-2008 11:56

Przeliczają. Dopiero po południu mi przeliczyli ale jest ok ;-)