![]() |
Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Oszukiwałeś? Zajrzyj! (/Temat-Oszukiwales-Zajrzyj-1838) |
RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Magnus - 12-03-2010 19:13 (11-03-2010 18:41)GetxRight napisał(a): mam pytanie jakbym zrobił sobie nowe konto i na nim 20 fake-ów i Z-Lista.nie oglądał bym filmików i odrazu napisał do lockerz że oszukiwałem to by mi połowe PTZ odjeli ale czy by zostawili Z-Lista żebym później mógł oglądnąć filmiki za PTZ x2.. i czy nie było by kłopotu z wysyłką Koszulke by Ci wysłali Z-list by został ale z PTZ to do końca nie wiadomo :/ RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - GetxRight - 12-03-2010 23:29 tak zostawili by z-lista .? fajnie ![]() ![]() w ogóle to dobry pomysł jest ![]() ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 13-03-2010 00:14 Właśnie nie wiem jak to jest, że po przyznaniu się odejmą PTZ to przy zamówieniu nagrody mogą się ogarnąć że oszukiwałeś wcześniej i mogą wysłać e-mail'a typu "znaleźliśmy pewne niejasności związane z twoim kontem, mianowicie oszukiwałeś i nie zostanie Ci wysłana nagroda" itd. Może tak być, bo na razie nie znam nikogo kto po przyznaniu się zamówił nagrodę. Przy takiej sytuacji zawsze na koniec jest dopisek że jeżeli u stała się pomyłka bo się przyznałeś wcześniej do oszustw to musisz im to napisać. Ale też niekoniecznie to zrobią, równie dobrze mogą mieć jakąś bazę danych z osobami które się przyznały. Ale nic nie jest pewne. Może akurat jest jakiś członek tego forum który właśnie zamówił nagrodę i się wypowie jak to wyglądało u niego. RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - dandx1994 - 14-03-2010 01:52 A gdyby tak zamiast przyznawać się to pousuwać te fake konta? Bo w moim przypadku to ja najpierw miałem konto z 9 fake mailami ale później założyłem se nowe, bez fake'ów i z tego pierwszego nie korzystam. Nie mam więc korzyści z tych fake'ów I jakbym pousuwal tamte fake konta to by się nie przyczepili? RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 14-03-2010 02:01 No to tylko mam pytanie, w jaki sposób chcesz usunąć te fake'i? Bo mi się wydaje że się nie da. RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - dandx1994 - 14-03-2010 02:36 http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=265&highlight=usuni%C4%99cie+konta Tu jest opisane, tylko nie wiem czy jeszcze tak można :/ RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Mikaruk - 14-03-2010 08:10 Ja już czekam miesiąc na ich odpowiedź ale nadal nie mogę z ich pierwszej odpowiedzi że jak mam problem z wysyłaniem zaproszeń to pewnie dlatego że server im się zawiesza XD. Zresztą jak napisali że osoby, które mają tego z-listera i tak tylko się nim pocieszą tylko chwile bo usuną nam punkty i status VIP'a. A koszulki jak nie było tak nie mam. RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - MyBijacz - 14-03-2010 10:21 Chyba nie musisz usuwać kont. Jak nie ich nie używasz ( nie wchodzisz na nie ) to nie bd się na nie patrzeć jeżeli mieli by ci wysłać nagrodę. No ja czekałem ponad 2 ![]() ![]() RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - dandx1994 - 14-03-2010 10:27 No ale jak mi te konta potraktują jako oszustwa? Bo zakładałem je z jednego ip... RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj! - Kilol - 14-03-2010 10:50 Wiadomo, że potraktują cię jako oszusta, ale jeśli się przyznasz, to prawdopodobnie odejmą ci tylko 50 % PTZ. |