![]() |
Last Man Standing - Ewhoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Last Man Standing - Ewhoring (/Temat-Last-Man-Standing-Ewhoring-171380) |
RE: Last Man Standing - Ewhoring - patryk0407 - 04-09-2021 15:02 jasne ze czekamy! ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 07-09-2021 15:32 Cześć! Długo zastanawiałem się jak podsumować ten miesiąc(sierpień), tworzyłem w głowie różne schematy, które miały jak najlepszym stopniu pokazać co się działo. RE: Last Man Standing - Ewhoring - itmaster - 07-09-2021 17:03 (07-09-2021 15:32)ShuQi napisał(a): Pijąc piwo(oczywiście 00.00%) na zlocie, wpadła mi myśl do głowy --> Czy to istotne ile zarabiamy? Najważniejsze jest ile jesteśmy w stanie odłożyć(wydać na własne plany) No i fajna rozkmina, mało kto patrzy tak na budżet domowy. I potem gdy osoba z pierwszego przykładu straci gwałtownie dochód, to jest w ciemnej d.. w porównaniu z tą z niewielkimi kosztami stałymi. RE: Last Man Standing - Ewhoring - aron-baron - 07-09-2021 17:43 (07-09-2021 15:32)ShuQi napisał(a): Cześć! SIERPNIU ODŁOŻYŁEM - Właśnie, ile tutaj jest? 20k? Co wygrałem? ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - shf - 07-09-2021 17:48 10k ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - lapribbi - 07-09-2021 20:06 10k jest w samych setkach ![]() ![]() Gratki i powodzenia RE: Last Man Standing - Ewhoring - paweuq - 07-09-2021 20:07 40k ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - Makabrycy - 08-09-2021 01:31 plus minus 70 tysi ... ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 13-09-2021 11:48 Cześć wszystkim, zastanawiałem się jak rozpocząć ten tydzień, jakie podsumowanie tutaj wstawić ![]() ![]() ![]() Dzisiaj krótko na nieco inny temat, mianowicie: Na rynku można zauważyć zwiększony ruch osób, które próbują zarobić na ewho czego wynikiem finalnym jest to, że jak grzyby po deszczu(za pierwszym razem wpisałem jak deszczu po grzybu ![]() ![]() ![]() Próbkowicze - Grupa społeczna, która wyłudza darmowe zdjęcia, prawie nigdy nic nie kupując. Mnie osobiście cieszy przyrost osób w tej grupie - u mnie takie osoby dostają bana po kilku sekundach rozmowy, natomiast "nowi" którzy próbują się z nimi męczyć i zarobić - rozmawiają z nimi godzinami gdzie finalnie "inna ma taniej", "inne dają za darmo" Oto krótka rozmowa z wczoraj: ![]() Jak widać "inne dają za darmo" więc poszedł męczyć dalej, i tak kółko i kółko --> Pokaz więcej, wyślij coś jeszcze, zachęć mnie, daj jeszcze jedno i tak dalej i tak dalej... Osoba wyżej fotek oczywiście nie dostała i sama mnie zablokowała ![]() ![]() ![]() Jak wyżej pisałem, ja osobiście z takiego obrotu spraw jestem MEGA ZADOWOLONY Życzę dobrego tygodnia, w razie pytań - zapraszam PW! ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - itmaster - 13-09-2021 11:52 Serio ludzie płacą 50 zł za 3 zdjęcia, których pełno w necie najróżniejszych? ![]() |