![]() |
Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS (/Temat-Prospectors-io-gra-przegladarkowa-w-sieci-EOS-163661) |
RE: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - Kakashi69 - 21-11-2021 03:52 Dwa lata temu wykonałem misję i pamiętam że za to było wax. Czy te coiny są coś warte? RE: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - xXxPiciaxXx - 06-12-2021 09:59 Siema, Nie dawno ruszyła nowa mapa która daje sporo możliwości zarobkowych. Ja przez pierwsze 3 dni zebrałem już ok 20$ profitu. Kto chętny zapraszam na PW RE: Prospectors.io - gra przeglądarkowa w sieci EOS - xXxPiciaxXx - 21-12-2021 07:49 Zapraszam chętnych ponownie. Ja wbiłem w gierkę około 30-35dni temu z wkładem ok 10$. Wszystko co zarobiłem przesyłam na portfel Binance i kupuje różne krypto, aktualnie mam prawie 500$ plus około 50$ do wypłacenia. Wszystko tylko i wyłącznie z gierki, polecam bo największy potencjał na nowej mapie do zarobienia jest jeszcze przez około 2 miesiące. Chętni zapraszam na priv wszystko wyjaśnie. |