![]() |
CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC (/Temat-CryptoMiningGame-Misje-Kopalnia-BTC-DOGE-LTC-152595) |
RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - DorszGaming - 13-12-2017 15:30 jak jestem na lvl 4, to lepiej robić misje czy kopać? RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - star4x5 - 13-12-2017 15:33 Robisz misje i kopiesz. RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - Maros - 13-12-2017 22:13 Macie jakieś dowody wypłat? RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - kilmarnock - 13-12-2017 22:53 Jak się bedzie wypłacać na faucethub to podać przy wypłacie meila na faucethub czy adres btc jaki się ma na faucethub???? Bo nie ogarniam tego: If FaucetHub choosen, wallet adress must be linked to the FaucetHub account. Don't mistake on the wallet adress ; in both case, withdrawal amount will be lost. Payment are made within 48 hours for FaucetHub, within 72 hours for Wallet. RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - adamak2k - 14-12-2017 15:22 Jak masz konto FH i adres BTC jest podłączony do konta FH to podajesz ten adres Bitcoin. Z tego co rozumiem jak adres nie jest podłączony do FH a sie wypłaci na niego to zarobiony hajs przepada. RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - Fidziak30 - 15-12-2017 12:01 Poziom 11 - 24 godziny ![]() ![]() Cytat:czy adres btc jaki się ma na faucethub????taki jak na FH to samo tyczy się Litecoin i Dogecoin. Enjoy ! RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - kilmarnock - 15-12-2017 12:32 Tabela hpower raniking i 12 lvl RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - adamak2k - 15-12-2017 15:47 Admin zrobił teraz tak, że nagrody za misje (tylko Satoshi Bitcoin) są dynamicznie zmieniane w zależności od kursu. Ale to nie wszystko. Dynamicznie zmieniają się też ceny Boostów, cena jest teraz niższa: ![]() Poza tym ogłoszenie mówi też, że zakłady "Gifts" zostanie zakończona w przeciągu tego weekendu. Ciekaw jestem co to będzie, ale przewiduję, że coś w stylu "Rewards" z freebitcoin, czyli po prostu gadżety typu telefony itd za kryształy. Ale mam nadzieję, że nie bo i tak bym nie skorzystał ![]() RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - Fidziak30 - 15-12-2017 16:48 Cytat:Poza tym ogłoszenie mówi też, że zakłady "Gifts" zostanie zakończona w przeciągu tego weekendu. Ciekaw jestem co to będzie, ale przewiduję, że coś w stylu "Rewards" z freebitcoin, czyli po prostu gadżety typu telefony itd za kryształy. Ale mam nadzieję, że nie bo i tak bym nie skorzystał Czemu nie ? Zawsze można "opchnąć" na lewo czy prawo ![]() RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - Maros - 15-12-2017 18:35 Ja ponowię pytanie, ma ktoś jakiś dowód wypłaty? Dziwi mnie też to, że nikt jeszcze nic nie wypłacił w satoshi. |