Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
PPI - Fr0shArczi próba nr.2137 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: PPI - Fr0shArczi próba nr.2137 (/Temat-PPI-Fr0shArczi-proba-nr-2137-151485)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Pierwszy poważniejszy projekt. - Fr0shArczi - 13-12-2017 23:06

@[patttson] Szczerze to myślę, że do końca roku. Mam pomysł na biznes i ta strona może mi pomóc więc fajnie by było ją rozwinąć Smile

RE: Pierwszy poważniejszy projekt. - Fr0shArczi - 10-07-2018 23:07

Dobrze, że nie napisałem do końca, którego roku planuję wrócić Jerk2

Mam wakacje a co za tym idzie masę wolnego czasu więc postanowiłem znowu się zakręcić w zarobku przez internet. Tym razem stwierdziłem, że chcę spróbować czegoś nowego dlatego porzuciłem moją poprzednią stronę oraz wszelkie ankiety i klikanie reklam, które do niczego nie prowadziło.

Skupię się obecnie na PPI, zainteresowało mnie to i robię w tym już całe 3 dni z mniejszymi lub większymi sukcesami (4 leady na krzyż xD). Forma dziennika będzie prosta bo to co robiłem kiedyś to masakra. Godzina pisania posta na forum xD. Więc co, przejdzmy do części właściwej!

Dzień 1

Dzisiaj skupiłem się na rozwoju mojego bloga pod Hacki, wpadło tam parę nowych postów. Strona narazie nie robi jakichś wielkich wyświetleń bo została założona 3 dni temu. Co mnie ucieszyło to to, że dostałem informację o nowej ofercie z PPI (Działam na MyLead) więc stwierdziłem, że trzeba działać i tak oto wpadła fajna sumka jak na początek. Dodatkowo stworzyłem konto na FB żeby mieć gdzie promować hacki itp.
Cel w tym dzienniku nie będzie jakiś wygórowany. Prowadzić dziennik regularnie, codziennie oraz do końca lipca uzbierać 50zł.

Dzisiejsze zarobki (podliczę te 3 dni jako 1 dzień):

[Obrazek: 7bd9a45e40b8ce48.png]

Do tego wpadł bardzo fajny Lead:

[Obrazek: 4d0887d863ce75ff.png]

Cele: 5,41zł/50zł

RE: PPI - Fr0shArczi próba nr.2137 - Hopekk94 - 11-07-2018 20:19

Ppi mobilne czy na kompa?

RE: PPI - Fr0shArczi próba nr.2137 - Fr0shArczi - 11-07-2018 20:30

(11-07-2018 20:19)Hopekk94 napisał(a):  Ppi mobilne czy na kompa?

Żeby życie miało smaczek, raz mobilek raz komputer Jerk2

RE: PPI - Fr0shArczi próba nr.2137 - Fr0shArczi - 11-07-2018 22:41

Dzień 2

Dzisiejszy dzień bardzo udany pod względem tego co zrobiłem w tym śmiesznym PPI. Wstałem rano i zacząłem pisać posty na bloga, po 7 napisanych wyszkoczyło powiadomienie z MyLead, że trzeba podmienić linki... ekstra Huh 30 minut poszło ale czego się nie robi dla zarobku Wink Skończyłem na 15 postach. W południe stwierdziłem, że dobrze byłoby wrzucić filmik na YT z jakimś hackiem i tak też zrobiłem. Reszta dnia to wiadomo, lekki spam, trochę pisania z ludzmi na ten temat i próbowania im wepchnąć aplikacji Jerk2 Konto na FB dostało weryfikację 4 Więc raczej je porzucę, a szkoda Sad Jeżeli chodzi o dzisiejsze zarabianie to wpadł 1 lead i to wszystko, czy mnie to zadowala? Owszem Big Grin Wszystko się powoli rozkręca i na dobre zyski liczę dopiero w przyszłym miesiącu. W tym nauka to podstawa dla mnie Wink Dodatkowo otrzymałem dzisiaj książkę "Bogaty Ojciec, Biedny Ojciec". Po przeczytaniu pierwszych 50 stron muszę przyznać, że daje do myślenia. Przechodząć do MyLead:

[Obrazek: 7cf06e14275a4c1emed.png]

Dodatkowo stwierdziłem, że będę na końcu każdego posta wstawiał ciekawą/śmieszną "anegdotkę" z mojego życia, czemu nie Jerk2

W 5 klasie podstawowej miałem problemy z nadwagą i pamiętam, że podczas biegania na WF'ie raz udawałem, że połknąłem osę Jerk2 Nauczyciel się zorientował, że biegaliśmy w hali facepalm

Cele 6,51zł/50zł

RE: PPI - Fr0shArczi próba nr.2137 - Wojtek574 - 11-07-2018 23:08

Takie pytanko nie lepiej ci przeczucic się na ogads albo cinstaler? Z tego co ja działem na cinstaler samym spamem na yt wyciągniesz więcej niż na mylead takie moje zdanie Wink

RE: PPI - Fr0shArczi próba nr.2137 - Fr0shArczi - 12-07-2018 05:07

(11-07-2018 23:08)Wojtek574 napisał(a):  Takie pytanko nie lepiej ci przeczucic się na ogads albo cinstaler? Z tego co ja działem na cinstaler samym spamem na yt wyciągniesz więcej niż na mylead takie moje zdanie Wink

Ryzyk wizyk Big Grin Zacznę dzisiaj na Ogads, nie będę podmieniał linków tylko parę wstawie nowych.

RE: PPI - Fr0shArczi próba nr.2137 - Fr0shArczi - 12-07-2018 21:23

Dzień 3

Heja, dzisiaj szybciej niż zwykle (przy czym mówiąc "zwykle" jest to dziwne bo narazie jes to 3 wpis Jerk2). Dzień pod względem finansowym? Szkoda gadać. Dzień pod względem rozwoju? Zadowalający. Wstałem o 6 rano jak co dzień w te wakacje Smile i od razu wziąłem się do roboty. Odpaliłem bota na AddMeFast i poszedłem robić swoje rzeczy w domu. o 8 zasiadłem do komputera, punkciki nabite można działać. Zaczęło się pisanie postów, wyszło ich dzisiaj bodajże 6, liczba mnie zadowala zwłaszcza, że pisałem je samodzielnie a nie tak jak poprzednie 30 facepalm kopiuj-wklej z wikipedii. Dodatkowo zrobiłem film pod hacki na youtube, szybko wbił się na 2 pozycję także jest się z czego cieszyć. Resztę dnia byłem poza domem, a w wolnej chwili starałem się wypromować bloga lub zachęcić ludzi do skorzystania z aplikacji, wiadomo o co chodzi Lol. Nowe konto na fb powstało ale chyba wyrwało bana z tego co się orientuje :C. Jeżeli chodzi o zarobki to dzisiaj na zero, ale wiem, że gorzej już być nie może Jerk. Dlatego jutro działamy z podwójną pompą i zarobie te 3 zł Wink Dodatkowo dzisiaj stała się rzecz, której nienawidzę, podmienianie linków na świeże, zeszło na to 30 minut 4. Ale przechodząc do statystyk:

[Obrazek: 4c63bdd1f0bc493f.png]

Jeżeli chodzi o OgAds to czekam na wryfikację konta, jutro coś pokminię z jakimś hackiem Wink Pozdro i z fartem 2

Cel: 6,51zł/50zł

RE: PPI - Fr0shArczi próba nr.2137 - Fr0shArczi - 13-07-2018 21:44

Dzień 4

Siemano kolano! Tak jak zapowiadałem, dzisiejszy dzień będzie z pompą i jak? A no tak, że wyszło, że zarobiłem 100 razy więcej niż wczoraj Jerk2. Jeżeli chodzi o dzisiejszą pracę to zacząłem od rana z botem na AddMeFast, parę punktów weszło to zużyłem je na promocję moich 4 filmów na yt. Następnie zacząłem pisać posty na bloga pod PPI, wyszło ich 7 ta liczba mnie nie satysfakcjonuje, mogłem napisać 2 razy tyle, ale wiadomo, wakacje i te sprawy potrafią pokrzyżować wiele planów. Potem zabrałem się za zrobienie hacka na YT. Zrobiłem go w niecałą godzinę także jest progres w montowaniu i w tych sprawach. Warto zaznaczyć, że filmik i cały hack są pod PPA. Zacząłem działać na OgAds co się wiąże z tym, że trzeba będzie zrobić dodatkowo screen na bloga ehhh... Reszta dnia zleciała mi na promowaniu swoich "usług". Niestety z marnym efektem, ale się nie poddaje Big Grin Podsumowanko z MyLead i OgAds:

[Obrazek: 81863d61e9abf2bfmed.png]

Pozytywnym akcentem jest rosnąca liczba odsłon Xpokerface

[Obrazek: e3fcb96e9bdbc7aamed.png]

Cel: 6,51zł/50zł

RE: PPI - Fr0shArczi próba nr.2137 - Theheero - 13-07-2018 22:11

Czyli PPI to dalej blog pełen postów z wybraną tematyką i odpowiednia jego promocja? Big Grin

Powodzenia, jutro na pewno coś wpadnie Big Grin