![]() |
|
Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze (/Temat-Rockwall-Investments-Do-1-6-dziennie-w-Integra-Kopalnia-Kryptowalut-Tarcze-149029) |
RE: Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze - wrzochal11 - 18-06-2019 10:37 Moim zdaniem ludzie powinni się uczyć przedsiębiorczości. Jak rozwiązywać problemy ludzkie, jak dostarczać wartość drugiemu człowiekowi, itd.. i pieniądze powinny być efektem tego właśnie rozwiązywania problemów czy też dostarczania wartości na rynek. Zarobić można niestety i w inny sposób, właśnie m.in na obiecywaniu złotych gór. Bo jeśli firma obiecuje coś czego nie jest w stanie spełnić, to czy można nazwać ją uczciwą? Taką która rozwiązuje jakiś realny ludzki problem? Czy może bardziej jest to żerowanie na naiwności ludzkiej? RE: Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze - tomek019 - 19-06-2019 19:40 (18-06-2019 10:37)wrzochal11 napisał(a): Moim zdaniem ludzie powinni się uczyć przedsiębiorczości. Jak rozwiązywać problemy ludzkie, jak dostarczać wartość drugiemu człowiekowi, itd.. i pieniądze powinny być efektem tego właśnie rozwiązywania problemów czy też dostarczania wartości na rynek. to co powiesz o metodach z takich serwisów jak eForsa, MyLead itd itp i tego jak ludzie to wykorzystują ? Oraz o osobach które podszywają się pod DOBRE LASKI żeby tylko ktoś zapłacił niby za jej zdjęcia, albo za coś innego po czym kontakt się urywa ?Mógłbym tak wymieniać bez końca bo siedzę już kilka lat na tym forum i sporo widziałem Niestety ten świat jest inny niż byśmy chcieli, pełen kłamstw, niespełnionych obietnic i ludzi którzy się na wszystko nabiorą.
RE: Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze - twardy - 19-06-2019 19:49 Hehe, inni oszukaja to ja tez bede, hehe. Zycie to nie bajka, nie smyra nas po jajkach. RE: Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze - kolorpurpury - 19-06-2019 20:17 (19-06-2019 19:40)tomek019 napisał(a):(18-06-2019 10:37)wrzochal11 napisał(a): Moim zdaniem ludzie powinni się uczyć przedsiębiorczości. Jak rozwiązywać problemy ludzkie, jak dostarczać wartość drugiemu człowiekowi, itd.. i pieniądze powinny być efektem tego właśnie rozwiązywania problemów czy też dostarczania wartości na rynek. Najlepsze jest to, że inwestując w revshare, hyipy itp. znamy ryzyko i jesteśmy świadomi możliwości utraty środków. Ja nigdy poleconych nie nakłaniam do inwestowania. Zawsze przypominam o ryzyku i mówię CO JA MYŚLĘ o programie i jak ja go analizuję ale nie podaję tego jako niezaprzeczalne fakty dlatego tym bardziej śmieszą mnie ludzie, którzy na tym forum W DZIALE HYIP nazywają ludzi naganiaczami, oszustami itp. Nie byłoby to może tak rażące gdyby nie fakt, że bardzo często TE SAME osoby zarabiają BEZPOŚREDNIO i w 100% na naiwności ludzi albo dzięki temu, że nie czytają na samym dole jasno szarych napisów na białym tle, czcionką rozmiaru 4,5 , że wykupują subskrypcję SMS albo że płacą za wiadomość 25 zł + VAT. Wedle prawa nikogo nie oszukują, bo przecież napis jest. Wedle prawa ja też nikogo nie oszukuję, bo nie zmuszam ani nie nakłaniam go do inwestycji i wystarczy, że chociaż jakakolwiek część środków na wypłaty będzie pochodziła z innego źródła niż wpłaty i można zapomnieć o klasyfikowaniu tego jako piramidy finansowej, nawet jeśli posiada jej znamiona i inwestując swoje pieniądze bez polecania również jestem czysty. ZUS natomiast dla porównania jest w 100% chamską Piramidą Finansową i jest nawet obowiązkowy co pokazuje, że polskim prawem w takich przypadkach można sobie podetrzeć dupsko niestety. EDIT: I proszę was hipokryci.. Nie powołujcie się na sumienie w temacie zarabiania pieniędzy. Każdy ma swoje I TYLE. Z kwestią sumienia to do tych, co asortyment z aliexpress sprzedają jako legitne rzeczy, bite auta jako nie bite, nafaszerowaną chemią żywność jako zdrową itd. RE: Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze - tomek019 - 19-06-2019 20:50 (19-06-2019 20:17)kolorpurpury napisał(a): Najlepsze jest to, że inwestując w revshare, hyipy itp. znamy ryzyko i jesteśmy świadomi możliwości utraty środków. Ja nigdy poleconych nie nakłaniam do inwestowania. aż dam reputa
RE: Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze - wrzochal11 - 20-06-2019 10:22 (19-06-2019 19:40)tomek019 napisał(a): to co powiesz o metodach z takich serwisów jak eForsa, MyLead itd itp i tego jak ludzie to wykorzystują Też mi się to nie podoba. Wszelkie wprowadzanie kogoś w błąd w celu zdobycia pieniędzy, potępiam. Tak jak pisałem, ludzie powinni się uczyć dawania wartości drugiemu człowiekowi tak by za tą wartość ten człowiek chciał im zapłacić, a nie wymyślaniem coraz to nowszych metod jak tu sprytnie zgarnąć kasę nic wartościowego nie dając w zamian. RE: Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze - twardy - 01-08-2019 16:07 Co tam, jak tam w tym cudownym biznesie bez ryzyka na lata? RE: Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze - Zaperr44 - 02-08-2019 18:43 (01-08-2019 16:07)twardy napisał(a): Co tam, jak tam w tym cudownym biznesie bez ryzyka na lata? Bombelek +15 do tragiczności
RE: Rockwall Investments - Do 1.6% dziennie w Integra + Kopalnia Kryptowalut + Tarcze - kondzikson721 - 02-09-2019 12:28 O co chodzi z tym KYC robicie to ? do czego im to potrzebne nagle ? |