![]() |
Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 (/Temat-Dziennik-Pracy-v2-by-Bartolini24-148701) |
RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Czaq - 25-09-2018 07:46 Wyniki mimo zakończenia wakacji wciąż imponujące ![]() Masz zamiar wprowadzić jakiś cel do konca 2018? RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Bartolini24 - 25-09-2018 08:53 (25-09-2018 07:46)Czaq napisał(a): Wyniki mimo zakończenia wakacji wciąż imponujące Nie mam wyznaczonego niczego konkretnego, ale chciałbym, żeby wpadło te 10 tys w jeden miesiąc ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - EfectiveWork - 25-09-2018 08:57 Już Ci to pisałem, że jesteś dla mnie inspiracją !! ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - mach - 25-09-2018 09:52 Jestem pod wrażeniem. Gratulacje !!! RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - elmadzi199 - 25-09-2018 14:46 Obserwuje fajne połączenie ![]() RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Bartolini24 - 25-09-2018 17:20 Dziękuje Wam wszystkim za gratulacje ![]() ![]() A co do pytania to wybacz, nauczyłem się, że w tej branży lepiej niczego nie zdradzać. Powiem tylko, że w planach całkowicie nowe kategorie ![]() RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Bartolini24 - 11-11-2018 12:02 Siemanko
![]() Od ostatniego wpisu minęło bardzo wiele czasu, sporo z Was dopytuje, kiedy nowy wpis, co się ze mną dzieje - wszystkie te pytania przyłożyły się do powstania dzisiejszej notki i bardzo każdemu z Was z osobna za to dziękuje ![]() Dobra, dość sentymentów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od początku tego tygodnia wziąłem się za robotę, powracam do dawnego trybu życia, tego jeszcze z przed wyjazdu za granicę, kiedy to robienie pieniędzy dawało mi chyba największą życiową przyjemność. Powracam do czytania książek, postanowiłem też w tym miesiącu dużo czasu poświęcić na nauczenie się rzeczy, które nie do końca ogarniałem, a takich, które z pewnością zaowocują w tej branży. Zacząłem więc ten tydzień od takich rzeczy jak:
Na koniec rzucę sporą ciekawostką - jeszcze przed wspominanym wyjazdem, planowałem jakąś inwestycję internetową, za część odłożonej gotówki, odłożyłem temat na jakiś czas - i dobrze, bo wszedłbym wtedy w gorszy moim zdaniem program, teraz zrobiłem bardziej dogłębny reserach, wśród programów "podwyższonego ryzyka" ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i przepraszam za tak długą przerwę, postaram się, aby się nie powtórzyła ![]() RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Bartolini24 - 20-11-2018 16:43 Witajcie
![]() Udało się wrócić na stałe do obowiązków po małej przerwie, tak więc dziennik będzie uzupełniany na bieżąco. Więc czym aktualnie się zajmuję? Zacznę może bardziej od prywatnej strony - tak więc ogólnie wziąłem się za minicuta, także jakieś 4-5 tyg redukcji wleci, przy czym odpuściłem też alkohol, fajki w sumie też rzuciłem i po 2 tygodniach czuć, że mózg wraca na właściwe obroty ![]() ![]() No i teraz wróćmy do spraw zarobkowych, bez zmian zarabiam głównie w MyLead, choć moja bessa jeśli chodzi o liczby nadal trwa, tak to wygląda obecnie: ![]() Opowiem po trochę o 3 projektach, na których zamierzam opierać te zarobki przez najbliższy czas:
Nowa inwestycja ![]() Wielu z Was było ciekawych po ostatniej zapowiedzi, w jaki program wchodzę. A więc wszedłem w Rockwall Investments ![]()
Dla osób, które nie znają tego typu programów opiszę mniej więcej jak to działa - wpłacasz gotówkę, którą firma obraca na giełdzie kryptowalut (handel, arbitraże itp.), Ty w zamian otrzymujesz udział w zyskach firmy - codziennie do Twojego bilansu konta wpływa do 1,5% przez 150 dni, od momentu wykupienia pakietu, później on wygasa. Trzeba zwrócić tutaj uwagę na "do 1,5%", z tego co wyliczyłem z naliczeń z ostatnich 30 dni, średnio wyszło ok. 0,85% dziennie, ale też wiemy jaka teraz jest sytuacja na rynku krypto. Teraz na moim przykładzie - zarabia 1050$, czyli codziennie licząc 1% naliczeń będę dostawał 10,5$ przez 150 dni. Ale po 5 dniach cały czas reinwestując, mając minimalne 50$ (od tylu można inwestować), wykupie kolejny pakiet i będzie zarabiało 1100$ a ja będę dostawał po 11$ i tak co kilka dni te naliczenia będą się powiększać. Po jakimś czasie, kiedy będę zarabiał już zadowalające kwoty, zacznę część wypłacać, a część reinwestować, taki jest plan ![]() Oczywiście można zarabiać dużo więcej polecając program, także zamierzam się skupić na budowie teamu. Jeśli ktoś chce dołączyć to rzecz jasna zapraszam serdecznie.
Mój link polecony: https://rockwall.investments/ref/bartolini24 Czysty link: https://rockwall.investments/ Każdego zarejestrowanego z mojego linku zapraszam do kontaktu, wszystko wytłumaczę i zapewnię należytą pomoc. Piszcie na PW / możecie znaleźć mnie na Discordzie / GG: 469083 Tak więc plany, jeśli chodzi o ten projekt są mniej więcej takie:
Reinwestowanie nie wymaga praktycznie wcale czasu, budowanie social media zajmuje mi też niewiele czasu dziennie, jedynie poleconym będę poświęcał czas, także póki co mogę skupiać się na projektach pod MyLead i powiększać również tamtejsze zyski. Dziennik również teraz zmieni trochę swoją formę, mam nadzieje, że jednak nadal będzie Wam się podobał ![]() To tyle na dzisiaj, zapraszam każdego do współpracy, pozdrawiam! ![]() RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - kochamkesz - 20-11-2018 19:15 Heh minicut fajna sprawa ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Bartolini24 - 20-11-2018 19:48 (20-11-2018 19:15)kochamkesz napisał(a): Heh minicut fajna sprawa Dzięki ![]() ![]() ![]() |