Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 (/Temat-Dziennik-Pracy-v2-by-Bartolini24-148701) |
RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Czaq - 25-09-2018 07:46 Wyniki mimo zakończenia wakacji wciąż imponujące Masz zamiar wprowadzić jakiś cel do konca 2018? RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Bartolini24 - 25-09-2018 08:53 (25-09-2018 07:46)Czaq napisał(a): Wyniki mimo zakończenia wakacji wciąż imponujące Nie mam wyznaczonego niczego konkretnego, ale chciałbym, żeby wpadło te 10 tys w jeden miesiąc Liczę, że na tyle to rozwinę do grudnia RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - EfectiveWork - 25-09-2018 08:57 Już Ci to pisałem, że jesteś dla mnie inspiracją !! Wielkie gratulacje i czekam na kolejny uptade dziennika Możesz zdradzić ogólnikowo w jakich kategoriach działasz ? RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - mach - 25-09-2018 09:52 Jestem pod wrażeniem. Gratulacje !!! RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - elmadzi199 - 25-09-2018 14:46 Obserwuje fajne połączenie RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Bartolini24 - 25-09-2018 17:20 Dziękuje Wam wszystkim za gratulacje To mnie zawsze mocno napędza - polecam każdemu prowadzenie dziennika A co do pytania to wybacz, nauczyłem się, że w tej branży lepiej niczego nie zdradzać. Powiem tylko, że w planach całkowicie nowe kategorie RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Bartolini24 - 11-11-2018 12:02 Siemanko
Od ostatniego wpisu minęło bardzo wiele czasu, sporo z Was dopytuje, kiedy nowy wpis, co się ze mną dzieje - wszystkie te pytania przyłożyły się do powstania dzisiejszej notki i bardzo każdemu z Was z osobna za to dziękuje Dzisiaj 11 listopada, wyjątkowy dzień dla każdego Polaka, u mnie wiąże się również z tym, że dokładnie 3 lata temu zacząłem czytać poradniki mysca i od tamtego dnia, z małymi przerwami (jak ta ostatnio) do tej pory Internet jest moim głównym źródłem utrzymania, stąd też akurat dzisiaj ten wpis. Nie będę podsumowywał całego okresu, bywały czasy lepsze i gorsze, co zawarte jest w tym dzienniku, ale na pewno jestem bardzo zadowolony z tego, gdzie trafiłem, w jaki sposób zarabiam, ile czasu i wolności w życiu codziennym mi to daje. Dobra, dość sentymentów Pytanie co się ze mną działo przez ostatni czas? Pisałem, że po powrocie z Francji wracam pełny nowej motywacji do pracy, odpocząłem od Internetów, będę działał jak szalony i co... i niestety nic wykonywałem przez ten czas absolutne minimum, by tylko podtrzymać stare projekty + czasem mnie jakaś 1-2 dniowa wena złapała, kombinowałem nad czymś nowym, ale zaraz się odechciewało. Pochłonęło mnie życie prywatne - kto śledzi snapa ten w sumie dużo wie do tego połową października wjechała jesienna depresja, niezbyt to wszystko służyło. I tak o ile we wrześniu zarobiłem jeszcze z automatu około 5 tys. netto, tak w październiku było to już około 2 tys. - i to już znak, że trzeba się otrząsnąć Stare projekty podupadły, algorytmy google się zmieniają, w tej branży mało stabilności niestety, ciężko o typowy pasyw - i tak pozostaje się cieszyć, że tak długo zarabiałem nic nie robiąc. Od początku tego tygodnia wziąłem się za robotę, powracam do dawnego trybu życia, tego jeszcze z przed wyjazdu za granicę, kiedy to robienie pieniędzy dawało mi chyba największą życiową przyjemność. Powracam do czytania książek, postanowiłem też w tym miesiącu dużo czasu poświęcić na nauczenie się rzeczy, które nie do końca ogarniałem, a takich, które z pewnością zaowocują w tej branży. Zacząłem więc ten tydzień od takich rzeczy jak:
Na koniec rzucę sporą ciekawostką - jeszcze przed wspominanym wyjazdem, planowałem jakąś inwestycję internetową, za część odłożonej gotówki, odłożyłem temat na jakiś czas - i dobrze, bo wszedłbym wtedy w gorszy moim zdaniem program, teraz zrobiłem bardziej dogłębny reserach, wśród programów "podwyższonego ryzyka" i wybrałem coś, w co jestem gotów zainwestować, jeszcze trochę muszę doczytać, rozmawiam też ze znajomymi, którzy lepiej ogarniają temat - ale myślę, że już za jakiś tydzień pochwalę Wam się tutaj o czym mowa, jeśli jesteście ciekawi Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i przepraszam za tak długą przerwę, postaram się, aby się nie powtórzyła RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Bartolini24 - 20-11-2018 16:43 Witajcie
Udało się wrócić na stałe do obowiązków po małej przerwie, tak więc dziennik będzie uzupełniany na bieżąco. Więc czym aktualnie się zajmuję? Zacznę może bardziej od prywatnej strony - tak więc ogólnie wziąłem się za minicuta, także jakieś 4-5 tyg redukcji wleci, przy czym odpuściłem też alkohol, fajki w sumie też rzuciłem i po 2 tygodniach czuć, że mózg wraca na właściwe obroty Zacząłem czytać "4-godzinny tydzień pracy" T. Ferrissa, póki co polecam każdemu Przerobiłem też wcześniej wspomniane kursy Divi oraz IG, również polecam jedno i drugie. No i teraz wróćmy do spraw zarobkowych, bez zmian zarabiam głównie w MyLead, choć moja bessa jeśli chodzi o liczby nadal trwa, tak to wygląda obecnie: Opowiem po trochę o 3 projektach, na których zamierzam opierać te zarobki przez najbliższy czas:
Nowa inwestycja Wielu z Was było ciekawych po ostatniej zapowiedzi, w jaki program wchodzę. A więc wszedłem w Rockwall Investments Szukałem jakiegoś miejsca, gdzie mogę ulokować część gotówki i będzie sama na siebie zarabiała, zrobiłem research wśród programów tego typu i najbardziej odpowiada mi ten właśnie program, dlaczego? Opiszę po krótce:
Dla osób, które nie znają tego typu programów opiszę mniej więcej jak to działa - wpłacasz gotówkę, którą firma obraca na giełdzie kryptowalut (handel, arbitraże itp.), Ty w zamian otrzymujesz udział w zyskach firmy - codziennie do Twojego bilansu konta wpływa do 1,5% przez 150 dni, od momentu wykupienia pakietu, później on wygasa. Trzeba zwrócić tutaj uwagę na "do 1,5%", z tego co wyliczyłem z naliczeń z ostatnich 30 dni, średnio wyszło ok. 0,85% dziennie, ale też wiemy jaka teraz jest sytuacja na rynku krypto. Teraz na moim przykładzie - zarabia 1050$, czyli codziennie licząc 1% naliczeń będę dostawał 10,5$ przez 150 dni. Ale po 5 dniach cały czas reinwestując, mając minimalne 50$ (od tylu można inwestować), wykupie kolejny pakiet i będzie zarabiało 1100$ a ja będę dostawał po 11$ i tak co kilka dni te naliczenia będą się powiększać. Po jakimś czasie, kiedy będę zarabiał już zadowalające kwoty, zacznę część wypłacać, a część reinwestować, taki jest plan Oczywiście można zarabiać dużo więcej polecając program, także zamierzam się skupić na budowie teamu. Jeśli ktoś chce dołączyć to rzecz jasna zapraszam serdecznie.
Mój link polecony: https://rockwall.investments/ref/bartolini24 Czysty link: https://rockwall.investments/ Każdego zarejestrowanego z mojego linku zapraszam do kontaktu, wszystko wytłumaczę i zapewnię należytą pomoc. Piszcie na PW / możecie znaleźć mnie na Discordzie / GG: 469083 Tak więc plany, jeśli chodzi o ten projekt są mniej więcej takie:
Reinwestowanie nie wymaga praktycznie wcale czasu, budowanie social media zajmuje mi też niewiele czasu dziennie, jedynie poleconym będę poświęcał czas, także póki co mogę skupiać się na projektach pod MyLead i powiększać również tamtejsze zyski. Dziennik również teraz zmieni trochę swoją formę, mam nadzieje, że jednak nadal będzie Wam się podobał To tyle na dzisiaj, zapraszam każdego do współpracy, pozdrawiam! RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - kochamkesz - 20-11-2018 19:15 Heh minicut fajna sprawa Sam ostatnio zrobiłem sobie 20dni odpoczynku od żarcia ( 4000kcal -> 3000kcal ). Trzymałem białko w okolicy 2g/kg. No i po tych 20 dniach spadło 2cm w pasie i 1,7kg na wadze. Reszta wymiarów bez zmian, a siła utrzymana Powodzenia RE: Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 - Bartolini24 - 20-11-2018 19:48 (20-11-2018 19:15)kochamkesz napisał(a): Heh minicut fajna sprawa Sam ostatnio zrobiłem sobie 20dni odpoczynku od żarcia ( 4000kcal -> 3000kcal ). Trzymałem białko w okolicy 2g/kg. No i po tych 20 dniach spadło 2cm w pasie i 1,7kg na wadze. Reszta wymiarów bez zmian, a siła utrzymana Powodzenia Dzięki Ja zszedłem z 3k na 2k, białko ~2,5g/kgmc i też już po 2 tyg jakieś -1,5kg i 1,5cm, siła nawet do przodu póki co, więc też mi się podoba IF lecę, bo ciężko rozkładać 2000 kcal na cały dzień, do tego yoha i idzie |