Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci (/Temat-Dziennik-dodatkowych-zarobkow-w-sieci-148101) |
RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - ItanCash - 07-07-2017 17:48 Kolejny dzień dodatkowego profitu za mną. Niestety wczoraj nie zliczyło akcji tak jak powinno więc dzisiaj przypuszczam kumulacje. Wczoraj rekordowo do mojego zespołu dołączyło 6 osób w ciągu jednego dnia. Oczywiście cieszy mnie bardzo fakt, że chcecie zarabiać razem ze mną. ^_^ Możliwe, że niebawem w poradniku zacznę umieszczać sporadycznie poradniki na temat poszczególnych akcji. Poprzedni miesiąc: 870.87 PLN Aktualny zarobek: 113.85 PLN RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - ItanCash - 09-07-2017 18:01 Wczoraj zrobiłem sobie wolny dzień od klikania i zająłem się sprawami prywatnymi. Dzisiaj wracam z jeszcze większą chęcią do zarobku. Odpisałem na wszystkie PW z dnia wczorajszego, więc jestem na bieżąco z wprowadzaniem nowych osób do serwisu myPay. Oczywiście serdecznie zapraszam każdego do zarobku razem z moimi poleconymi. Czas zabrać się do roboty. Poprzedni miesiąc: 870.87 PLN Aktualny zarobek: 118.56 PLN RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - ItanCash - 10-07-2017 20:19 Work, work... klik, klik.. Jednak ciężki początek miesiąca w ubogie leady, no ale trzeba wytrwać. Myślę, że do końca tygodnia będzie można już konkretnie zarabiać, więc będzie można osiągać +50PLN dniówkę. Jeżeli ktoś z was należy do moich poleconych, a ma problem z akcjami, proszę śmiało pisać z każdym pytaniem. Odpowiadam na każde pytania i tłumaczę zasady działania wszystkich akcji, po ich wcześniejszym sprawdzeniu. Ruszamy do aktywnego zarobku! Poprzedni miesiąc: 870.87 PLN Aktualny zarobek: 136.01 PLN RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - twardy - 10-07-2017 20:23 Nieladnie tak oklamywac swoich przyszlych poleconych...50zl dniowka? Chyba miales na mysli 5zl lol. RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - ItanCash - 10-07-2017 20:46 (10-07-2017 20:23)twardy napisał(a): Nieladnie tak oklamywac swoich przyszlych poleconych...50zl dniowka? Chyba miales na mysli 5zl lol. Jak się nauczysz zarabiać, to wróć do tego dziennika. RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - twardy - 10-07-2017 20:53 No ja mam dniowki 60zl+ z czerwca. Zauwazyles, ze mamy lipiec i nie ma tych fajnych akcji za 1zl+? Tak tylko chcialem, zauwazyc, ze to troche nieladnie oklamywac ludzi. Pozniej tematy sa pelne ludzi, ktorym naopowiadacie bajek tylko po to zeby sie z refa zapisali. A prawda jest taka, ze na ten moment jak nie poswiecisz kilku godzin dziennie to nawet 5zl nie wyciagniesz RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - ItanCash - 10-07-2017 21:00 (10-07-2017 20:53)twardy napisał(a): To nie ten temat dla pajaców. Poza tym to, że omijacie szerokim łukiem w waszej grupie wykonywanie akcji wg. opisu, tak się kończy. 5 zł to mam z poleconego w ciągu dnia, więc bajki możesz sobie odpalić na telewizorze. btw. za zniesławienie w temacie, które ciągle mi tu ładujecie będę zgłaszał dzień w dzień, aż w końcu nauczycie się szacunku... RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - twardy - 10-07-2017 21:05 Zero szacunku do klamcow. Opowiadasz bajki i klamiesz w zywe oczy, zostaniesz wypunktowany. Jak ci nie pasuje to sobie zalozy bajeczki.txt na pulpicie i tam wpisuj swoje konfabulacje. Cytat:Aktualny zarobek: 136.01 PLN Mamy 10 lipca, czyli srednio wychodzi ~14zl dziennie, a ty chcesz robic 50zl dniowki... gdzie akcji ubywa a nie przybywa. RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - ItanCash - 10-07-2017 21:11 Mało mnie interesuje, czy pobawisz się w cebule tutaj, więc zignoruje te mało wartościowe posty. Co do dziennika, kolejny post pojawi się jutro w godzinach wieczornych. RE: Dziennik dodatkowych zarobków w sieci - ItanCash - 11-07-2017 20:09 Klik, klik.. lecimy dalej... Poprzedni miesiąc: 870.87 PLN Aktualny zarobek: 168.32 PLN |