Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) (/Temat-Graj-zarabiaj-i-zgarniaj-nagrody-test-1-141548) |
RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 16-12-2016 12:16 (16-12-2016 12:07)Mr Joker napisał(a): @Styler Powiedz mi, jak zarobić bursztyny na zwykłej postaci? :] Jakie są korzyści Premium? Fakt już poprawiam, a korzyści z Premium masz właśnie rozpisane w tej zakładce. Bez Premium bursztyny zdobywasz łupiąc z nich innych graczy oraz za misje, poczytaj Handlarza bursztynami. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Mr Joker - 16-12-2016 17:47 Moim zdaniem, Premium ma za mało korzyści ) Można coś zmniejszyć dla Premium, aby zachęcić do kupna. Fajnym pomysłem byłoby np. zmniejszenie czasu w wyprawie do 4 minut, mniejsze koszty, większe bonusy. Takie jest moje zdanie, bo te bursztyny będzie się zbierać i zbierać.. Fajny okazałby się też system poleconych RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 16-12-2016 18:22 (16-12-2016 17:47)Mr Joker napisał(a): Moim zdaniem, Premium ma za mało korzyści ) Można coś zmniejszyć dla Premium, aby zachęcić do kupna. Fajnym pomysłem byłoby np. zmniejszenie czasu w wyprawie do 4 minut, mniejsze koszty, większe bonusy. Takie jest moje zdanie, bo te bursztyny będzie się zbierać i zbierać.. Fajny okazałby się też system poleconych Jestem otwarty na propozycje odnośnie Premium, aby z nim nie przesadzić. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Adriano42 - 16-12-2016 18:51 (16-12-2016 17:47)Mr Joker napisał(a): Moim zdaniem, Premium ma za mało korzyści ) Można coś zmniejszyć dla Premium, aby zachęcić do kupna. Fajnym pomysłem byłoby np. zmniejszenie czasu w wyprawie do 4 minut, mniejsze koszty, większe bonusy. Takie jest moje zdanie, bo te bursztyny będzie się zbierać i zbierać.. Fajny okazałby się też system poleconych Też nie można zbierać tysiące bursztynów dziennie bo Styler będzie dopłacał do biznesu. Premium mogło by np. Skracać czas wyprawy o 10%, zwiększać zbiory z wyprawy o 5%, eliminować reklamy na stronie, dodawać kolorem "zlotym" nick z kontem premium w rankingu, i może np jakaś niespodzianka raz na x dni gdzie można trafić np. 50 złota, 50 expa lub 50 bursztynów albo nic, załóżmy co 3 dni. Ogólnie można by dodać więcej questów. Coś typu "loguj się do gry codziennie przez tydzień". Małe propozycje to już kolejne ode mnie RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 16-12-2016 19:04 Fajne pomysły. 10% krótsza wyprawa to nie dużo a jednak. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Adriano42 - 16-12-2016 19:07 Nie dużo żeby i bez premki można było grać, ale jednak premium jakieś różnice nam porobi, zawsze coś. Jeszcze miło by było zrobić jakieś nagrody za kolejno wbite poziomy bo póki co nic z nich niema w sumie oprócz tego rabowania graczy od 5 poziomu. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 16-12-2016 19:24 Jest. Co poziom zyskujesz więcej za wyprawę. Z tym Premium to jeszcze dzisiaj wprowadzę tak, aby wyprawa trwała jakiś czas krócej. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - olekn1 - 16-12-2016 19:31 Bugi: - zacznę od tego, że mam problem z przeglądarką mobilną (chrome, android 6.01), mianowicie na wyprawie czas potrafi odliczać się nawet ponad dwa razy wolniej i zamiast tych 5 minut muszę czekać 10-11 :/ Propozycje: - dodaj favicon (ikona na karcie strony) np. weź taką ikonkę KLIK wrzuć ją w ten generator: KLIK - ustaw kolorową kartę strony na urządzeniach mobilnych: Kod: <meta name="theme-color" content="#002323"> - zmień linkowanie, używasz czegoś takiego: Kod: <div><a>link</a></div> Kod: <a><div>link</div></a> - dodatkowe meta tagi i ich uzupełnienie Kod: <html lang="pl"> - wrzuć czcionkę i style w tag <head> (bo są między <head> a <body>) - dodaj link do "loga" strony, aby przekierowywał na stronę główną (czyli np. na postać) - dodaj liczbę porządkową do rankingu, dodaj opcję wyświetlania rankingu względem poziomu i wielkością oddziału (może dodaj jeszcze np. twierdzę, jaki kto ma poziom zamku, liczbę walk i obron, wszystkich, wygranych i przegranych), dodaj pod rankingiem nasze miejsce i statystyki - tyle danych może obciążać bazę, więc możesz zrobić pamięć podręczną, z której będzie ładować się ranking, a sama pamięć będzie się odświeżać co parę godzin/raz na dzień, wtedy tylko podczas odświeżania danych, baza będzie używana (oczywiście mowa tu tylko o rankingu ) - dodaj licznik czasu wyprawy do tytułu strony, nie trzeba będzie co chwile sprawdzać, czy już nasza wyprawa się skończyła To tylko moje propozycje, co zrobisz, to zrobisz, a co nie to nie Powodzenia w rozwoju RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Mr Joker - 16-12-2016 19:41 Fajnie byłoby też zobaczyć nagrodę za codzienne logowanie System poleconych. RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 16-12-2016 19:50 (16-12-2016 19:31)olekn1 napisał(a): Bugi: 1. Testowałem na tej wersji androida i wszystko było w porządku. 2. Oczywiście dodam favicona i poprawię linkowanie. 3. Styl trzymam w CSSie, dlaczego Twoim zdaniem lepiej w tagu? 4. Linkiem z loga za chwilę się zajmę. 5. ... tak samo jak liczbą porządkową w rankingu. Dziękuję Ci za rady. |