![]() |
Virtual-pub Nowa gra strategiczna w BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Virtual-pub Nowa gra strategiczna w BTC (/Temat-Virtual-pub-Nowa-gra-strategiczna-w-BTC-141318) |
RE: Virtual-pub Nowa gra strategiczna w BTC - Mati684 - 21-04-2017 15:30 (21-04-2017 07:04)H_Brunner napisał(a):(20-04-2017 21:58)Mati684 napisał(a): oplaca sie brac tego inwestora za 3000sat / 200sience ? co ten lv2 baru mi da? bo mam 15 tys coinsow wiec moze jutro sie uda dobic juz do 20 tys RE: Virtual-pub Nowa gra strategiczna w BTC - H_Brunner - 21-04-2017 16:50 Da Ci na początek możliwość budowy Seats lvl 2, czyli podwojenia sprzedaży (a więc i zysku). RE: Virtual-pub Nowa gra strategiczna w BTC - brombor - 25-04-2017 18:54 Opłaca się rozbudowywać wszystko co się da. Wypłacanie SAT w początkowej fazie gry to duży błąd. Po ostatnim update trochę spadły stawki, ale nadal można coś tutaj wyklikać mając kilka innowacji wprowadzonych. Dwie wypłaty po update zlecone i na faucethub były w sekunde, więc admin płaci. Jeśli ktoś jeszcze nie gra, to zapraszam do rejestracji. Oczywiście dla moich poleconych wskazówki/plany rozwoju poprzez PW. RE: Virtual-pub Nowa gra strategiczna w BTC - H_Brunner - 25-04-2017 19:49 (25-04-2017 18:54)brombor napisał(a): Opłaca się rozbudowywać wszystko co się da. VirtualPub jest grą wyszperaną przez Lanpana, i jak widzisz udzielam tu rad bez walki o refy. Uważam, że należą się one założycielowi tematu. RE: Virtual-pub Nowa gra strategiczna w BTC - Serkownik - 26-04-2017 10:07 co za roznica kto zakladal temat ? Temat byl na bitcointalk nie mam zamiaru kazdego nowego tematu stamtąd kopiowac tutaj i zebrac o refy ze swoim linkiem jak ktos oferuje pomoc i rozbudowe wzamian za zarejestrowanie sie z jego linku to bez roznicy czy jest zalozycielem tematu czy tez zwyczajnym uzytkownikiem z 1 postem to juz kwestia wyboru ludzi ktorzy sie rejestruja co do samej strony to nie dzialam juz nic troche wyplacilem ale nic nie ulepszalem duzo tez nie wyplacili i potracilo sie sumki niemale malutko teraz coinsow zostało :/ RE: Virtual-pub Nowa gra strategiczna w BTC - brombor - 29-04-2017 14:12 Autor tematu był online 2 miesiące temu, a ostatni jego post w tym temacie jest z 21.12.2016. W jaki sposób miałby pomóc ewentualnym chętnym? Reflinki i zakładanie tematu z nowymi projektami powinno (moim zdaniem) być odpowiedzialną decyzją, że dany projekt wspieramy i rozwijamy. Dajemy znać o nowościach, piszemy odpowiedzi na pytania innych użytkowników itd itp. A nie powinno być tylko "kto pierwszy ten lepszy. Mój temat, mój reflink, a teraz niech się dzieje obojętnie co". Udzielam się w wielu tematach i dostaję sporo PW z pytaniami. Nigdy nie było tak, że nie odpowiedziałem lub kolokwialnie "olałem" kogoś jeśli nie był moim refem. Ale miło byłoby, gdyby nasza praca w rozwój jakiegoś projektu zaowocowała drobiazgiem w postaci refa, prawda? @topic Bardzo zmniejszyli ilość pop-up. Wpada około 1 na godzinę, wiec przestało to irytować. Przy 7 innowacjach, rozbudowie wszystkich podstawowy rzeczy + około 4 ulepszeń zebranie minimum zajmuje około 9 dni (50.000SAT), więc całkiem całkiem. Ostatnio zauważyłem, że nieco szybciej wypijają piwo. Też tak macie? RE: Virtual-pub Nowa gra strategiczna w BTC - Mati684 - 29-04-2017 15:42 ja wczoraj ulepszylem magazyn do lv2 i bylem goly bo zostalo mi 100coinosw a dzis juz mam prawie 6 tys coinsow wiec od rozbudowy baru / siedzen / magazynu calkiem fajnie idzie zbieranie ![]() teraz co polecacie zrobic? ulepszac barmana czy wykupic naukowca? RE: Virtual-pub Nowa gra strategiczna w BTC - brombor - 29-04-2017 15:54 Barman. naukowiec na koniec. Chodzi o to, że każda praca nad innowacją kosztuje 3K, więc codzinnie tracisz taką sumę na prace nad innowacja. Warto mieć już zbudowane wszystko, aby nie było możliwości, że Ci zabraknie RE: Virtual-pub Nowa gra strategiczna w BTC - Mati684 - 01-05-2017 19:58 (29-04-2017 15:54)brombor napisał(a): Barman. sluchaj pojawila mi sie opcja wykupienia kogos o nazwie Science - This card allows you to make science upgrades, every upgrade bringing you more cash. There are 3 packs of science upgrades czego to dotyczy? koszt 15 tys coinsow i teraz czy brac to czy tego inventora ? RE: Virtual-pub Nowa gra strategiczna w BTC - brombor - 02-05-2017 07:21 kupuj jesli masz juz rozwiniety bar / barmana / siedzenia i magazyn + wszskie trunki. powyzsze rzeczy to podstawa, bez nich innowacje i naukowiec sa bez sensu. przyklad: naukowiec daje mi np +5 credit za sprzedaz whisky. ale po co by mi to bylo, jesli nie moge sprzedawac whisky ![]() istotne. musicie klikac bonus co 4h. dzieki temu nigdy nie zabraknie 'pkt science'. |