YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: YouTube + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany (/Temat-YouTube-Zarabianie-bez-inwestycji-Miedziany-140613) |
RE: Blog z Pasji + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Miedziany - 18-09-2017 10:36 Niestety od piątku wieczora nie mam internetu w domu a mobilnego w telefonie prawie nic mi nie zostało, dopiero jutro ma przyjechać facet zobaczyć co się stało, jak pech to pech... Teraz siedzę na wifi u babci i uczę się na egzamin teoretyczny który mam w środe... Oszczędności powoli mi się kończą więc jak tylko koleś od neta przestanie lecieć w ch*ja to ruszam ostro Dniówka +1k pęknie szybko! Trzymajcie kciuki żebym zdał egzamin bo inaczej 3 lata praktyk w niewoli pójdą na marne 2 (15-09-2017 12:01)melodyjka napisał(a): Pod swojego bloga też trzeba wykupić dobry hosting, my mamy zetohosting Cytat:Napisane przez code666 - 15.09.17 16:48 Pisałem w ostatnim poście że na SeoHost kupiłem Kontakt mają świetny RE: Blog z Pasji + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Miedziany - 18-09-2017 12:48 Chciałbym również po raz kolejny polecić użytkownika [@Fricooo] który wykonał mi kolejną grafikę tym razem na bloga, wszystko jak chciałem, ekspresowo i idealnie Polecam ja czyli Miedziany RE: Blog z Pasji + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Fricooo - 18-09-2017 14:34 Również dziękuję. Dziennik śledzę i cieszę się że sam również mogę jakoś pomóc RE: Blog z Pasji + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Miedziany - 20-09-2017 20:36 Dobry Wieczór!
A więc muszę wam powiedzieć że jestem debil Bo od piątku do wczoraj byłem bez neta w domu i siedziałem u babci na WiFi ucząc się na dzisiejsze egzaminy, wczoraj wróciłem patrze a tam nie świeci dioda od takiej małej kosteczki od neta, no i wziąłem zasilacz zamieniłem i zaczął net śmigać Dobrze że to zauważyłem bo koleś sobie tak w ch*ja leciał że masakra, co dziennie dzwoniłem i co dziennie mówił że jutro będzie Egzamin dzisiaj zaliczyłem na 4! Od teraz oficjalnie jestem Murarzem Tynkarzem Blog wygląda co raz lepiej, ostatnie poprawki i mogę dodawać posty, dodatkowo stwierdziłem że do postów będę nagrywał filmy na YT, zawsze jakieś dodatkowe grosze Dzisiaj po powrocie z egzaminu wziąłem się za prace i wpadło: To jeszcze nic, nie zacząłem nawet tworzyć zaplecza przez brak neta, to stara nisza, dzisiaj jeszcze popracuję nad blogiem a jutro od samego rana zaplecze!! Coś czuję że ten Blog za jakiś czas przyniesie mi też duże pieniądze ale zobaczymy 2 Aktualny Cel: 335.81/10 000 zł Jeśli macie pytania piszcie na pw, gg (mam na profilu), lub na Snapie: l_eciej7 RE: Blog z Pasji + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - WhiteNigga - 21-09-2017 08:32 Na czym zarabiasz, co to za serwis? RE: Blog z Pasji + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Miedziany - 21-09-2017 08:59 (21-09-2017 08:32)WhiteNigga napisał(a): Na czym zarabiasz, co to za serwis? To akkurat moja tajemnica RE: Blog z Pasji + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Zarobiony_Koles - 22-09-2017 05:16 Mi nie zdradzisz tej tajemnicy? No weź, czekam na PW! Robisz nadal u tego zdziercy co praktyki miałeś? RE: Blog z Pasji + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Miedziany - 22-09-2017 09:55 (22-09-2017 05:16)Zarobiony_Koles napisał(a): Mi nie zdradzisz tej tajemnicy? No weź, czekam na PW! Nie, jestem na l4 i raczej będe do końca roku chociaż wolałbym już wyzdrowieć całkiem i iść gdzieś do pracy... ale chyba pojawił się u mnie jeszcze jeden problem który będzie wymagał operacji także raczej do końca roku w domu co najmniej Tamta firma upada, został zdzierca który wisi mi jeszcze 2 wypłaty ale powiedział że mi dowiezie trochę później i jego syn, także długiej przyszłości u nich nie widzę a ja tam za 8 zł na godzine nie wrócę i wgl do budowlanki nie mam zamiaru wracać Dodam też że wczoraj nic nie zarobiłem bo aby skończyłem bloga i miałem lenia, dzisiaj postaram się zoptymalizować bloga i popracować nad zapleczem bo cel sam się nie zrealizuje RE: Blog z Pasji + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - paweuq - 22-09-2017 20:23 A jaka była przyczyna twojej choroby? RE: Blog z Pasji + Zarabianie bez inwestycji ~Miedziany - Miedziany - 22-09-2017 20:32 (22-09-2017 20:23)paweuq napisał(a): A jaka była przyczyna twojej choroby? Leki, albo Gripex albo tabletki na gardło bo tylko te brałem w ostatnim czasie W życiu bym nie pomyślał że głupie tabletki na przeziębienie albo na gardło tak mnie rozłożą... |