![]() |
Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! (/Temat-Od-samochodziorza-do-zawodowego-earnera-czyli-Danonek-s-destroying-the-fcking-bank-135134) |
RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 07-05-2017 16:58 Cześć, Od razu przechodzę do opisu tego co zrobiłem: - Buxy - tradycyjnie odpalam codziennie Multiclickera. - Ankiety - jakieś ankietki wpadły, ale szału nie ma. - Wykonywanie zadań - nic nie robiłem w tej dziedzinie oprócz pisania poradnika. Skończyłem go już i dzisiaj nawet napisałem post na 3 grupach na fb zachęcający do zarabiania ze mną, jednak odzew jak na razie zerowy ![]() - Sub-sms - stworzyłem wszystkie konfiguracje na Firesubie i zarobiłem nawet trochę, jednak radość nie trwała długo, gdyż w piątek wróciła tam cena sms'a na LP i rzecz jasna zarobki spadły do zera. Przepnę jednak jutro wszystko na suby i zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że będzie dobrze, ale zawsze u mnie wychodziło lepiej premium niż sub ![]() Zarobki jeszcze mniejsze niż ostatnio przez kurs dolara ![]() CEL NA MAJ 64,80 PLN/300 PLN RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 13-05-2017 10:05 Siemanko! Witam Was w tą mglistą i pochmurną (przynajmniej u mnie) sobotę. Posty miały być codziennie, ale jest jak jest ![]() Akurat teraz mam taki okres w życiu, że na nadmiar czasu nie narzekam i wolę go spożytkować choćby w celach zarobkowych ![]() Tak więc przechodzimy do tego co zrobiłem przez ostatni tydzień: - Buxy - codziennie odpalam Multiclickera i co się tam sobie klika. Piniążków na razie nie mam z tego żadnych, ale dzisiaj spróbuję coś wypłacić. - Ankiety - również codziennie wchodzę i szukam ankiet. Na razie do minimum dobiłem tylko w Clixsense, ale jest to już spoko kwota. Clixsense - 16,62$ - Wykonywanie zadań - tej dziedziny zbytnio nie ruszam, gdyż po prostu nie chce mi się ![]() Postanowiłem, że teraz zajmę się bardziej przyszłościowymi byznesami, a zadania zacznę wykonywać, gdy okaże się, że muszę to robić, aby coś zarobić ![]() Jednak 13,08 PLN w MyPay zostało zebrane i dzisiaj zleciłem wypłatę. Ciekawe kiedy przyjdzie ![]() - Sub-sms - lipa, lipa, lipa. Na tym mógłbym zakończyć opis tego co zrobiłem, ale dla Was troszkę to rozwinę ![]() Jak pisałem w poprzednim poście, przeniosłem wszystkie swoje konfigurację na Firesub i zapowiadało się naprawdę fajnie. Po kilku dniach do MO została dodana cena sms'a ![]() Ale nic, zmieniłem płatność na MT i było troszkę gorzej niż na MO, ale też dało się zarobić. Gdy oswajałem się z myślą, że jednak nie jest tak źle, firesub wyłączył programy ![]() Także na razie pier*olę suby i czekam na poprawę sytuacji. Firesub - 54,45 PLN - PPI - tak, wiem że miałem ograniczyć liczbę dziedzin, w których zarabiam, ale jak sami widzicie zadań i subów na razie nie ruszam, a ankiety i buxy zajmują mi max. 30 minut dziennie. Więc postanowiłem spróbować PPI, gdyż można na tym sporo zarobić i stworzyć sobie niezły pasywny zysk. W SEŁO itp. nie chce mi się bawić, gdyż nie mam z tym dobrych doświadczeń, więc spróbuję ugryźć YT. Jak mi to wyjdzie? To się okaże - będę na bieżąco informował ![]() CEL NA MAJ 129,80 PLN/300 PLN Wyszło troszkę przydługawo, więc trzeba kończyć ![]() Jeżeli ktoś śledzi dziennik to dawać znać! Miłego weekendu! ![]() RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - Muraszczyk - 14-05-2017 14:53 A gdybyś tak rzucił te buxy/ankiety i zainteresował się czymś poważnym? 300 zł to na prawdę mało, a dziedziny w których działasz stawiają limity. RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 14-05-2017 17:57 @[Muraszczyk] Zgadzam się z Tobą, jednak w innych dziedzinach słabo mi wychodzi i przez to wolę mieć przynajmniej parę $ niż nic. Oczywiście próbuję rzeczy bardziej ambitniejszych, ale jak już pisałem, bez większych efektów... RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 17-05-2017 18:24 Elosy! Dzisiaj (jak zresztą wczoraj i przedwczoraj) słabo z czasem, więc nie będę owijał bawełnę ![]() - Buxy - codziennie odpalam Multiclickera. Ostatnio wypłaciłem 1,12$ (0,35$ zabrała prowizja ![]() ![]() - Ankiety - Nic się zbytnio nie zmieniło. Codziennie wchodzę i szukam ankiet. Na razie do minimum dobiłem tylko w Clixsense. Clixsense - 16,62$ - Wykonywanie zadań - Nic nie działem, wypłaciłem jedynie hajs z MyPay i doszedł bardzo szybko, a po opiniach innych liczyłem się z tym, że poczekam sobie na niego nawet parę tygodni. MyPay - 13,08 PLN - Sub-sms - nic nie robię. Czekam aż FS włączy z powrotem programy. Firesub - 54,45 PLN - PPI - w obecnej chwili najbardziej koncentruję się na tej dziedzinie zarobku. Miałem działać w trochę inny sposób, lecz po pewnych początkowych problemach zmieniłem troszkę metodę. W dalszym ciągu jednak moim polem działania jest YT. Do minimum do wypłaty nie dobiłem, więc nie ujmuję zarobków w podsumowaniu ![]() CEL NA MAJ 130,95 PLN/300 PLN RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 20-05-2017 09:52 Siemanko chłopaki i dziewczyny! ![]() Mamy już 20 maja, więc jeszcze 5 tygodni i wakacje ![]() Wydaje mi się, że będzie to jednak czas wytężonej pracy: trzeba poprawić parę ocenek, zdać egzamin zawodowy i ogarnąć jak robić dobry hajs, żeby w wakacje żyć jak król ![]() A teraz o tym co zrobiłem przez ostatnie dni: - Buxy - Codziennie odpalam Multiclickera. Dalej ciągnę te buxy. Jeżeli jednak do lipca nie zarobię minimum 100 zł z tego, to definitywnie porzucam buxy. Wypłacone 0,77$ - Ankiety - Codziennie wchodzę i szukam ankiet. Na razie do minimum dobiłem tylko w Clixsense. W czwartek miałem na ankietach dniówkę życia, ok. 12 zł siadło ![]() Clixsense - 18,96$ - Wykonywanie zadań - Wczoraj trochę przysiadłem nad MyPay, jednak coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że wykonywanie zadań nie jest dla mnie... Po prostu masakrycznie wku*wia mnie to ciągłe zmienianie IP i wykonywanie tych samych zadań w kółko. Myślę, że w ciągu najbliższych dni zdecyduję czy: biorę się za to i wykonuje te akcje nawet pomimo wstrętu do nich czy odpuszczam sobie to. Zwłaszcza, że wykonywanie zadań to nie jest idealny byznes. Według moich obliczeń byznes ten zdobywa jedynie 1,5/5 punktów według skali MJ'a DeMarco. MyPay - 13,08 PLN - Sub-sms - Czekam aż FS włączy z powrotem programy. Firesub - 54,45 PLN - PPI - Ostatnio troszkę podziałałem i widać pierwsze efekty. Nie ma szału, ale widzę w tym potencjał. Chyba, że coś tradycyjnie się zje*ie ![]() Na razie jednak cisnę najmocniej właśnie w PPI i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Cinstaller - 1,80$ Oprócz tego wypłaciłem 3$ z aplikacji Slidejoy. Instalujemy to na szmartfonie i przy każdym odblokowywaniu telefonu ukazuje się nam reklama. Nie trzeba robić praktycznie nic, jednak te 3$ zbierałem od końca lutego, więc po dotarciu wypłaty usunąłem apkę z telefonu ![]() Zapomniałem napisać też wcześniej o 20 zł, które zarobiłem dzięki Circle, więc wezmę to pod uwagę teraz ![]() CEL NA MAJ 176,70 PLN/300 PLN RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 24-05-2017 19:52 Siema! Jeszcze dwa dni i weekend! Tak na początek chcę was pocieszyć ![]() A teraz bez zbędnych słów przejdźmy do tego co u mnie zaszło przez ostatnie kilka dni. - Buxy - coraz bardziej mnie wkurzają ![]() ![]() Zarobki są prawie zerowe, a do tego po włączeniu bota komp strasznie zaczyna zamulać. Jeszcze zobaczę co z tym będzie ![]() Wypłacone 0,77$ - Ankiety - codziennie wchodzę, patrzę czy nie ma ankiet - nic nowego. Clixsense - 21,47$ - Wykonywanie zadań - nic nie robiłem. Nie podjąłem nawet decyzji co do mojej przyszłości w tej dziedzinie ![]() MyPay - 13,08 PLN - Sub-sms - FS powoli wraca do życia. Jednak na razie mają tylko stawki MO, a przy obecnym ich wyglądzie (widoczna cena) nawet nie ma się co produkować przy fake contencie. Czekam na MT ![]() Firesub - 54,45 PLN - PPI - tutaj jest całkiem fajnie. Mój prymitywny projekcik powoli się rozpędza i zaczyna przynosić piniądze. Na razie wygląda to dobrze, zobaczymy czy YT nie zacznie mieszać algorytmem ![]() Jednak na chwilę obecną, wiąże z tym duże nadzieje ![]() Cinstaller - 7,38$ Circle - 20 PLN Slidejoy - 3$ CEL NA MAJ 206,20 PLN/300 PLN RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - Roluś - 25-05-2017 14:49 No Danoneksss coraz lepiej to wygląda z PPI ![]() Ciśniesz dalej po te miliony ![]() Powodzenia ! RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - danoneksss - 27-05-2017 10:33 Siemanko! Od razu przechodzę do opisu tego co zrobiłem. - Buxy - postanowiłem, że kończę z nimi. Nawet z użyciem Clickera jest to nieopłacalne. Przejrzałem dziś jeszcze wszystkie buxy i postarałem się wypłacić $, z tych w których dobiłem do minimum, lecz nie było tego zbyt wiele. Może jakieś drobne z tego jeszcze wpadną - na pewno Was poinformuję ![]() Wypłacone 0,77$ - Ankiety - codziennie wchodzę, patrzę czy nie ma ankiet - nic nowego. Clixsense - 22,67$ - Wykonywanie zadań - nic nie robiłem. Dalej nie podjąłem decyzji czy działać w tej dziedzinie, ale raczej na razie sobie to odpuszczę ![]() MyPay - 13,08 PLN - Sub-sms - FS ma już MO i MT. Jednak co z tego jeżeli cena przy MO jest widoczna na LP, a w MT przychodzi wraz z sms'em z pinem ![]() Nie wiem co będzie dalej ![]() Firesub - 54,45 PLN - PPI - w tej chwili jest to moja priorytetowa dziedzina zarobku. Cisnę mocno, póki się da ![]() Cinstaller - 14,11$ Circle - 20 PLN Slidejoy - 3$ CEL NA MAJ 234,70 PLN/300 PLN RE: Nowy Początek Drogi Do Wolności Finansowej - tomek7912 - 30-05-2017 16:43 Widzę coraz lepiej ![]() |