![]() |
FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! (/Temat-FortAdPays-FAP-dowod-wyplaty-10-50-dziennie-129909) |
RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - kernst - 30-03-2016 13:36 (30-03-2016 12:58)Bio21 napisał(a): Gdzie według ciebie jest tam napisane że nie mozna wyplacic NAWET $100? wystarczy znać angielki i zalogować się na konto. Cytat to informacja, która widnieje po zalogowaniu ![]() NitroCee całkowicie Cię popieram, ale z nimi nie ma sensu się sprzeczać, jest co raz więcej oznak, że program ma się gorzej kondycyjnie, a oni opierają się tylko na "cyferkach" widniejących na stronie RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Bio21 - 30-03-2016 13:37 (30-03-2016 13:25)NitroCee napisał(a):(30-03-2016 13:20)Bio21 napisał(a):(30-03-2016 13:16)NitroCee napisał(a): Posty i reputy to ty sobie nabijasz w dziale refback za reputa, więc jestes chyba ostatnią osobą która mi może o tym mówić Kto pozgłaszał? Ja? Masz na to jakiś dowód? Akurat nic mnie nie obchodzi twoj kolega. RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Matthew98 - 30-03-2016 15:18 Nie wiem czy zauwazyles, ale FAP to hiszpański RS wiec niektórzy mogą miec problemy z poruszaniem się po serwisie. Wiec co innego taki poradnik ktory rzeczywiście jest potrzebny, a co innego poradiniki kernsta o programach gdzie nawigacja jest prosta jak budowa cepa, a zalozone bo ktos wyprzedzil go w HYIP. I nie marnuj swojego i naszego czasu tymi postami bo niejeden juz taki byl w ciagu ostatnich dni i zaraz potem wyrywal bana. Pewnie to samo spotka niedługo ciebie wiec nie wysilaj sie na nabijanie swoich statystyk ![]() (30-03-2016 13:36)kernst napisał(a):Dobry "cytat". Bardzo dokładny.(30-03-2016 12:58)Bio21 napisał(a): Gdzie według ciebie jest tam napisane że nie mozna wyplacic NAWET $100? Na inwestycje zarabiasz jako tłumacz przysięgły? Najwyższa pora wziąć się za angielski. RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - NitroCee - 30-03-2016 15:33 Kolejny co mi wytyka jakieś śmieszne nabijanie postów, spójrz w swoje staty i zobacz ile postów sobie nabiłeś w dziale co kolega wyżej ![]() Zresztą konto masz 2 msc i czymś szpanujesz? uważasz się ze stałego bywalca? no prosze cię, ogarnij się troche, bo śmieszni się robicie ![]() Wciągacie ludzi w bagno zeby sie komisu nałapać i taka w tym prawda ![]() RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Matthew98 - 30-03-2016 15:41 (30-03-2016 15:33)NitroCee napisał(a): Kolejny co mi wytyka jakieś śmieszne nabijanie postów, spójrz w swoje staty i zobacz ile postów sobie nabiłeś w dziale co kolega wyżejW którym momencie czymś "szpanuję"? Jeśli uznałbym program za bagno to bym sam w niego nie inwestował a co dopiero go promował. Smieszne jest tu co najwyżej twoje wymądrzanie mimo braku jakiegokolwiek doświadczenia. Odrób lejby na jutro ![]() RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - NitroCee - 30-03-2016 15:49 Mam 23 lata i lekcji nie muszę odrabiać juz od dawna w przeciwieństwie do Ciebie, ale widze ze musisz zacząć obrażać żeby się dowartościować, no cóż, poziom 15-latka ![]() Może byś inwestował, może nie, może zainwestowaleś i chce odrobić swoją stratę póki program stoi i wkręcasz ludzi w to bagno żeby z komisji sobie wypłacić ![]() RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Matthew98 - 30-03-2016 15:57 (30-03-2016 15:49)NitroCee napisał(a): Mam 23 lata i lekcji nie muszę odrabiać juz od dawna w przeciwieństwie do Ciebie, ale widze ze musisz zacząć obrażać żeby się dowartościować, no cóż, poziom 15-latkaW ktorym momencie od czasu kiedy pojawiły sie limity zachecalem kogos zeby wplacal do programu? Jak cos mówisz to cos powinno za tym stac. Prosze o konkretny cytat. I nie musze nikogo wciagac zeby odrobic swoja strate z komisji, bo jestem juz na plusie dla twojej informacji wszechwiedzacy ekspercie. RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - kernst - 30-03-2016 16:01 (30-03-2016 15:18)Matthew98 napisał(a): Nie wiem czy zauwazyles, ale FAP to hiszpański RS wiec niektórzy mogą miec problemy z poruszaniem się po serwisie. Wiec co innego taki poradnik ktory rzeczywiście jest potrzebny, a co innego poradiniki kernsta o programach gdzie nawigacja jest prosta jak budowa cepa, a zalozone bo ktos wyprzedzil go w HYIP. hiszpanski hahahah no tak bo tam nie można ustawić sobie po angielsku i reszta też jest banalna jak budowa cepa, dorosnij ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (30-03-2016 15:18)Matthew98 napisał(a): Dobry "cytat". Bardzo dokładny. ![]() Masz wrzucę Ci zdjęcie sobie poczytaj, bo na Twoje upośledzenie intelektualnie brak mi już sił. Przy rejestracji powinni robić test na IQ, pozbylibyśmy się na wstępie takich debili ![]() ![]() RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - Matthew98 - 30-03-2016 16:38 Czytalem i to i twoj cytat i nie trzeba juz nic wiecej dodawac. Skoro po angielsku juz jest wszystko banalne to nie wysilaj sie na robienie poradnikow do anglojezycznych RS co? I nie ruszaja mnie twoje teksty, wiem gdzie sie uczylem i jakie mialem wyniki ze wszystkich testow/egzaminow więc znam swoja wartosc i nie watpie w swoje IQ w przeciwieństwie do twojego. Jesli cale zycie słyszę ze jestem inteligentny i powinienem się zająć nauką żeby to wykorzystać to jeden bezmózg co popieprzał na zmywaku w Anglii tego nie zmieni. Wiec daruj sobie. Nie udzielaj sie juz człowieku bo gowno sobą reprezentujesz i zal dupe sciska jak sie na to patrzy. Trzymaj sie swojego watku pajacu. RE: FortAdPays (FAP) + dowód wypłaty! :) $10-$50+ dziennie! - kernst - 30-03-2016 16:51 Z tą inteligencją u Ciebie to bym nie przesadzał ![]() ![]() ![]() Może mi jeszcze powiesz, że nie ma problemu z wypłatami? ^^ Że wszyscy dostają swoją kasę bezproblemowo? Ciekawe ciekawe.. a może Ty taki bystry jak woda w klozecie i nie wiesz co znaczy "wolne tłumaczenie"? ![]() |