Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st (/Temat-Zarabianie-na-motywatorach-przez-skracanie-linkow-przez-Adf-ly-i-Sh-st-129322) |
RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Yaaro - 21-02-2016 11:51 @Fricoo , poczekaj aż adf.ly zaktualizuje twoje wejścia moze to potrwać do 24h wtedy oceń RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - RastaMan391 - 21-02-2016 11:54 Odczekałem jeszcze więcej czasu i u mnie prawie bez zmian. Na adf.ly na 27 wejść zliczyło 4, a na shorte.st na 10 nie zliczyło żadnego. Teraz już nie mam czasu wyklikać nowych wejść, ale postaram się to zrobić wieczorem. Wtedy jutro jeszcze dam znać jak to zlicza u mnie. RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - devilll - 21-02-2016 12:02 To nie jest wina tych linków ani tej strony, to adfly i shorte albo tną te kliki z Polskich IP, albo mają jakieś problemy ze zliczaniem z naszego kraju. RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 21-02-2016 12:04 @danto Jest tak ustawione, że na jeden link przypada jeden adres IP Teraz wszystko się okaże. Ustawiłem tymczasowo wyswietlanie linków z ostatnich 12h (czyli będą tylko już te wygenerowane pojedynczo) O północy przywrócę ważność linków 24h, bo wtedy zostaną tylko te wygenerowane pojedynczo. Także generujcie teraz dużo linków, pozapraszajcie znajomych nawet tych mniej zainteresowanych, żeby tylko pomogli sprawdzić to. I musicie spoglądać na statysyki z dzisiejszych linków. Przykładowo generujesz link adfly. Nabijasz 100punktów, masz wcześniej 50 wejść przykładowo z wczoraj, na adfly 10 zaliczonych i teraz doskoczy Ci kolejne 50 wejść to jak adfly zaktualizuje statystyki napisz ile zaakceptowanych wejść. Tylko pamiętajcie, że czasami nawet 24h aktualizują! @Edit Jest nadzieja. Widać po zarobkach z reffów, przez 12h 3x więcej niż za wczorajszy dzień. Czyli poprawiło się zliczanie RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Dk2RR - 21-02-2016 13:20 No nie wiem.. RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - devilll - 21-02-2016 13:24 Na pewno się nie poprawiło, ciągle nie zlicza. RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 21-02-2016 13:34 @Dk2RR A te 31 wejść zostało dzisiaj po północy wbitych? Zaraz będę zakładał z mobilnego internetu z innym IP fejk konto dla testu. Poklikam trochę, wygeneruję 2 linki i dam znać jak to u mnie wygląda. Łatwiej będzie mi namierzyć przyczynę, bo będę dokładnie widział jakie IP wchodziły i później przeanalizuję czy wina, że ktoś na proxy śmiga czy czego innego RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - ramones - 21-02-2016 13:50 Cześć! Tak czytam sobie te komentarze i nie do końca to wszystko rozumiem... Widzę że @HajsMotywatory dzielnie to wszystko tłumaczy natomiast nie do końca kumam te ograniczenia w generowaniu linków dlaczego moge wygenerować tylko 2 i w odstępie 2h. Jeśli wchodze w zakładkę PROFIL napisane mam że wygenerowałem 15 motywatorów co daje 0,00750$ na adf.ly teraz na kolejne wygenerowanie 2 musze czekać 2h to takim systemem upragnionego dolara oczekiwać mogę gdzieś w kolejnej dekadzie? Nie odbierajcie tego jakoś złośliwość,pytam bo nie bardzo to wszystko kumam. P.S. Chętnie pomogę w promocji ale najpierw sam muszę zrozumieć Pozdro! RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 21-02-2016 13:56 @ramones Włączyłem ograniczenie 1 motywatora na 2h, żeby sprawdzić czy generowanie 5 wpływało w jakikolwiek sposób na niezliczanie wejść. To, że 1 link to nie znaczy, że z niego nie da się dużo wycisnąć Masz 1 link, uzbierałeś ~20 punktów to wejdzie na niego 20 różnych IP. Masz 2 linki, uzbierałeś 20 punktów to wejdzie na nie 10-20 różnych IP. Bo każdy użytkownik może odwiedzić 5 linków innego użytkownika na 24h, żeby nie powtarzało się IP itd. Tylko, że im więcej linków wygenerujemy to jest więcej do klikania dlatego warto na razie co 2h generować ten 1 link. Ja już testuję na fejku jak to wygląda aktualnie z tymi pojedynczymi linkami RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - devilll - 21-02-2016 13:56 (21-02-2016 13:50)ramones napisał(a): Cześć! Nie zarabiasz poprzez generowanie memów, tylko poprzez wejścia innych ludzi na wygenerowane przez Ciebie memy. |