Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085) |
RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 10-04-2016 10:18 Cześć! Dawno nic nie wrzucałem (przynajmniej do swojego tematu ^^), przez natłok pracy i różnych obowiązków. Skupiam się dosyć mocno na stronie ostatnio i powoli przynosi rezultaty. Cel to 45zł dziennie pasywnie (cały czas) A oto jak prezentuje się strona o 11:00 nad ranem o.0 ? A tutaj taki suprice Aktualnie CPC od hotCash (Jak widać Memy zawsze miały i będą miały wzięcie) A tutaj kilka rzeczy, które dodałem wczoraj i czekam aż przyniosą zamierzone efekty. Wrzucenie masowo fake komentarzy, ukrycie IP wrzucającego i daty umieszczenia (cel wzrost konwersji -> już o tej godzinie osiągnięty ^^) Automatyczne tłumaczenie (między innymi dla google) na bardzo wiele języków I to jest to na co tak naprawdę czekam A jako prezencik dzisiaj wrzucę wam hmmm... A niech będzie coś do popularnej ostatnio niszy: Fake iPhone Text Generator Od siebie powiem, że właśnie pracujemy nad serwisem wymiany ruchu z własnym programem itp. + mały serwis konkurencyjny dla np. Lajkuj.pl RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - war43 - 19-04-2016 21:38 Z ciekawości, można się dowiedzieć jaki sklep prowadzisz? Może się przeniosę z e-dymu do Ciebie RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - izakoo - 19-04-2016 22:30 powodzonka ;pp RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 20-04-2016 01:25 Generalnie troche dziennik zaniedbałem ale wrzucam ostatnie pracę Duży nacisk kładę teraz na seo Efekty są Zaczyna powoli profitować Domena ma 3 miesiące, sama strona około 2,5 Cel 45zł dziennie i oddajemy stronę w dobre ręce ^^ W wolnej chwili coś wrzucę aktualnie brak czasu RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - mckosz - 20-04-2016 10:43 Wtyczka do fake komentarzy to...? RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Bazyl - 21-04-2016 19:03 No i przez ten Twój nacisk na SEO widać coraz to lepsze efekty RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 21-04-2016 19:54 (21-04-2016 19:03)Bazyl napisał(a): No i przez ten Twój nacisk na SEO widać coraz to lepsze efekty Dzięki Bazyl za słowa uznania P.s. aktualny stan: Około 30 700 wyników (0,44 s) W końcu zaczęło indexować ^^ RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - Vasaki - 26-04-2016 18:42 Dawno nic nie wrzucałem, więc wieczorkiem może podrzucę wam coś ciekawego Ale zobaczymy ^^ Tym czasem chciałem się pochwalić nalotami robocików na moją stronę Ostatnie tłumaczenie chyba właśnie zaczęło przynosić efekty ^^ + zarobki i podstawowe info Cel 45zł dziennie i strone przekazujemy dla Rafała, który twierdzi iż w internecie nie da się zarobić RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - fusek - 26-04-2016 19:45 Wow - Ale wypromowales Nie mam na imie Rafał - ale gdybyś mi przekazal te stronę to mogę Cię zapewnić, że możesz tak do mnie mówić;d RE: [Projekt "Zarabiam"] *.* Czyli Panda w akcji *.* - mckosz - 26-04-2016 20:55 Piękne zarobki Z ilu dni ten hotcash? Bo sumka całkiem fajna jak z jednej stronki. |