![]() |
Poradnik Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) (/Temat-Poradnik-Automat-od-5-do-XXX-zl-dziennie-126944) |
RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Vasaki - 31-01-2016 13:21 Ja uczciwie z 1-2 konta i nigdy nie mialem problemow z wyplata ![]() ![]() Po informacji od admina bym uzywal jednego konta, uzywam jednego i jest ok ![]() Tak, że mogę dopowiedzieć... TRUST PAGE ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - maroking - 31-01-2016 13:28 (31-01-2016 13:01)MickeyHuntr napisał(a): UWAGA! SCAM Blokować takich oszustów klika z 10 fałszywych kont ha ha a potem jeszcze kasę chce oby takich jak najmniej. Już jeden serwis na to pozwalał i padł mowa tu o likeplus.eu Chodzi o to by fani się na fanpagu trzymały a nie żeby większość była usuwana przez fb. Mentalnością Polaka to oszukać drugiego człowieka jak nie na PPA to na innych Jeszcze zamiast oszust siedzieć cicho to pisze bzdury że scam ha ha ha RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - MickeyHuntr - 31-01-2016 13:47 Co proszę? Korzystałem z 4 kont, wszystkie były moje prywatne z których jie korzystałem każde po 200 znajomych, poety, zdjęcia i wszystkie informacje! Ja jestem oszustem?! Chyba sobie ***** ***** robisz?! Przez kilka dni ***** na te marne 7zł! RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - maroking - 31-01-2016 13:51 (31-01-2016 13:47)MickeyHuntr napisał(a): Co proszę? Korzystałem z 4 kont, wszystkie były moje prywatne z których jie korzystałem każde po 200 znajomych, poety, zdjęcia i wszystkie informacje! O ile mi wiadomo to na fb można mieć tylko jedno konto więc nie rób z siebie osła ha ha RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - MickeyHuntr - 31-01-2016 13:53 Mam 19 lat, na Facebooku miałem 5 kont w sumie, chcesz dowody? Podesłać Ci zdjęcia i pokazać jak robisz z siebie idiotę? RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - maroking - 31-01-2016 13:55 W dupie mam to lajkowałeś pewnie bez opamiętania i fb ci bana założył a polubienia usunął. RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - MickeyHuntr - 31-01-2016 13:58 ![]() ![]() ![]() ![]() Łyso Ci teraz? Wszystkie polubienia są, konta aktywne, na żadnym nie miałem bana, a w dupie to ja mam twoje bezpodstawne oskarżenia Jak widzę maro współpracuje z lajkuj.pl więc się nie dziwię, że zarzuca mi oszustwo ![]() (31-01-2016 13:21)vasaki napisał(a): Ja uczciwie z 1-2 konta i nigdy nie mialem problemow z wyplata Tylko dziwne, że polubiłem wszystko z kont, które kiedyś używałem, 100% wypełnione profile że stażem i admin zarzucił mi, że brak większości polubień RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - maroking - 31-01-2016 14:44 Oczywiście że współpracuję dodaję strony i płacę za te wasze niby lajki i żądam aby lajkuj usuwało oszustów jak najszybciej bo nie potrzebuje gównianych polubień które i tak fb usunie nie chcę aby lajkuj skończyło jak likeplus tam też dodawałem strony ale padło i ma się marnie. Kto płaci ten żąda, to chyba jasne. RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - MickeyHuntr - 31-01-2016 15:22 Kto wykonuje ten też rząda, ja zostałem oszukany, ale najważniejsze, że ty jesteś zadowolony, prawda? ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Tsaju - 31-01-2016 15:34 Dla każdego konto vip 5 dni wpisuje kod ten kod a tam informacja -> Ten kod został wykorzystany o_O |