Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. (/Temat-Dziewczyna-mnie-rzucila-bo-jestem-biedny-teraz-zarobie-miliony-123824) |
RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - kernst - 18-01-2016 16:30 Wszystkich zainteresowanych zapraszam na dzisiejszy webinar, na którym się wszystkiego dowiedzie. Start godzina 20 Serdecznie zapraszam. RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - kernst - 19-01-2016 23:56 Podsumowanie dzień 68. www.mypayings.com: Zainwestowane: +0$ (ogółem 50$) Zarobione: +0 $ (ogółem 1677,6 $) Wypłacone: +0$ (ogółem 208,04 $) Przekazane poleconym: +0 $ (347,8 $ ogółem) aktualnie wyższe od moich osobistych wypłat Inwestycja w reklamy: +0$ (ogółem 65$) Zawieszone, wszyscy już z niecierpliwością czekają na jutrzejszy dzień, prawdopodobnie wszystko ma się wyjaśnić RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - kernst - 20-01-2016 12:08 Najświeższe informację!
Cześć, mamy już nieoficjalne informację od PP, że zostało wszystko zatwierdzone, teraz tylko czekać na wiadomość od admina MPA RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - kernst - 20-01-2016 23:17 [align=center]Podsumowanie dzień 69. www.mypayings.com: Zainwestowane: +0$ (ogółem 50$) Zarobione: +0 $ (ogółem 1677,6 $) Wypłacone: +0$ (ogółem 208,04 $) Przekazane poleconym: +0 $ (347,8 $ ogółem) aktualnie wyższe od moich osobistych wypłat Inwestycja w reklamy: +0$ (ogółem 65$) Wyszła informacja że PP odblokował środki admina na koncie, teraz czekamy na oficjalne informację od właściciela strony. RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - kernst - 21-01-2016 23:16 Podsumowanie dzień 70. www.mypayings.com: Zainwestowane: +0$ (ogółem 50$) Zarobione: +0 $ (ogółem 1677,6 $) Wypłacone: +0$ (ogółem 208,04 $) Przekazane poleconym: +0 $ (347,8 $ ogółem) aktualnie wyższe od moich osobistych wypłat Inwestycja w reklamy: +0$ (ogółem 65$) Jeszcze parę zmian i powinno niebawem wszystko ruszyć RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - Czaq - 22-01-2016 07:39 Co studiujesz? Pozdrawiam RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - Krechaman - 22-01-2016 07:59 Opiszesz jak działa ta strona do pozycjonowania i jak to jest z tymi trzema darmowymi miesiacami? RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - kernst - 22-01-2016 15:58 Krechman, rejestrujesz się tam, podajesz stronę która chcesz wypozycjonować /wypromować i pod jakie słowa, program Ci wycenia koszt tego a potem trafiasz do top google Co do 3 miesięcy, podpisujesz umowę na rok, a pierwsze 3 miesiące masz gratis (jeżeli Ci się nie spodoba możesz zrezygnować, czyli nie ponosisz kosztów). Dlaczego? Ponieważ pierwsze wyraźne wyniki pojawiają się po upływie miesiąca, dwóch RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - Krechaman - 22-01-2016 17:07 Czyli mogę te 3 miesiące bezpiecznie wykorzystać? Nie mam teraz kasy na pozycjonowanie. Można pozycjonować +18? RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - kernst - 22-01-2016 23:11 Najpierw trzeba podpisać umowę, jeżeli nie będziesz zadowolony z wyników to można zrezygnować w ciągu pierwszych trzech miesięcy. Przez pierwsze 3 miesiące i tak nie są naliczane opłaty. |