Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI (/Temat-Pyczarka-je-talarka-Czyli-zarabiamy-w-mobilnym-CPA-PPI-121286) |
RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 02-12-2015 17:42 (02-12-2015 17:06)stuudenciok napisał(a): Dobrze Ci idzie, powodzenia. Tak przy okazji, sam mam zamiar zacząć z CPA - jakaś rada dla początkującego? Wbij sobie do głowy zdanie: "Kasa może przyjść szybko, lecz fortuna z czasem" Nie poddawaj się i pracuj każdego dnia, nawet jak nic nie zarobisz Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 04-12-2015 00:38 Oto zarobki z dwóch ostatnich dni. Nie było i nie ma 10$ więc nie było co pisać. Na studiach trochę roboty było to też czasu zabrakło, do tego szykują się świąteczne zakupy Tak czy siak, trzeba spiąć poslady i zarabiać, bo nie ma to tamto! Konto na ig: 1,7k Może przez noc wpadnie jeszcze do $10 bo bot i tak będzie w ruchu... A gdyby Tak 2 boty dac? :o Edit. WOW, zdjęcia z taptalka takie duże :o Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 05-12-2015 02:00 Okej, tym razem $10 jest. Może jeszcze jakiś 1-2 dodatkowo wpadnie, gdyż bot będzie jeszcze trochę chodził. Dziennie $10 jest spoko, bo daje to jakoś 1200zł miesięcznie. Jutro jednak raczej zarobków nie będzie, gdyż cały dzień nie ma mnie w domu. Chociaż i tak coś spróbuję na bocie puścić. RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 06-12-2015 22:51 bardzo fajny dzień :o 30$ pewnie będzie bo bot ciągle chodzi i tak, albo jeszcze wpadnie podczas pisania tego postu (no i wpadło). Nie jest już to sam Kik tylko połączyłem to z nową appka i są efekty. Planuje dodać jeszcze do tego traffic ze snapchatu i mogą być spore dniówki :o Jutro wychodzą wypłaty, to szykuje się syty sylwester w tym roku :o Polecam wszystkim ogmobi! RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - aero2 - 06-12-2015 23:25 O jakim bocie mówisz? RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Serkownik - 06-12-2015 23:29 (06-12-2015 23:25)aero2 napisał(a): O jakim bocie mówisz? podłączam sie do pytania ? na PL ruch nakierowany tylko jestes ? RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 06-12-2015 23:33 (06-12-2015 23:29)Serkownik napisał(a):(06-12-2015 23:25)aero2 napisał(a): O jakim bocie mówisz? nie jest to bot bezpośrednio do kika, ale automatyzuje prace i nic właściwie nie robisz. do wczoraj był US only, teraz na cały świat. (turki mi zostawiają 0.03, 0.07. nawet w internecie są nic nie warci XD) RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - modern - 07-12-2015 11:34 wbiłem w ten program , tylko nie wiem co tam robić ? mam liste ofert i co dalej? RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 12-12-2015 01:11 Dawno nie aktualizowałem dziennika :O Ale to głównie dlatego, że dostaję mnóstwo wiadomości żebym zdradził moją metodę (niektóre były tak głupie że aż szkoda gadać) i się trochę zraziłem do dziennika. No cóż, mniejsza z tym. Swój cel utrzymuję jak widać odkąd ostatni raz zamieściłem zarobki, $10 dziennie. Metody trochę się zmieniły, już kik nie jest jedynym programem, już adult content nie jest jedynym sposobem na zarobek. Gdyby nie te 6 godzin różnicy między USA, a naszą biedną Polską byłoby o wiele więcej dniówki. Ale cóż, nie da się pogodzić studiów, życia prywatnego i zarabiania po nocach razem :o PS. Prosiłbym o nie pisanie do mnie w sprawie zdradzania metod w jaki sposób zarabiam, nie odpiszę. RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 13-12-2015 01:44 Liczyłem na więcej, ale admini robili aktualizacji appek i nie wiele było do ściągnięcia przez ludzi. Oby jutro było już w porządku, liczę na minimum $40. Jutro pierwsza wypłata z OGmobi $200, zobaczymy jak im to pójdzie Dobrze, że kurs $ rośnie, nic więcej mi nie trzeba. |