![]() |
Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny (/Temat-Cashfactory-pl-sciagamy-baksy-z-rynku-MT-MO-temat-oficjalny-119089) |
RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - Cashfactory - 13-09-2015 08:58 (08-09-2015 11:34)Lotheo napisał(a): Znana jest dokładniejsza data kiedy pojawi się stream? Z racji doskonałej konwersji na programie Stream podnieśliśmy stawkę dla wszystkich do 7zł / lead. Dla najbardziej aktywnych z opcją negocjacji nawet do 8zł / lead! https://cashfactory.pl/panel/programy/26 w razie pytań lub ustalania stawek zapraszam na [email protected] RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - milosz998 - 30-10-2015 17:52 Napisałem mila. Liczę na podniesiene stawki i wybieram was na jutro ![]() "Całkowity zakaz promowania gal KSW" A to podziękuję ![]() RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - bodorek - 30-10-2015 18:01 (30-10-2015 17:52)milosz998 napisał(a): Napisałem mila. @[milosz998] Przy KSW chyba najlepszym wyjściem będzie jednak własny landing i pusta oferta, bo sieci ogółem mają na to uczulenie ![]() RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - milosz998 - 30-10-2015 18:08 Nie ogarniam tego że administracja wysyła reklamę prorgramu STREAM pisząc że wie że bedzie duzy ruch i może podnieść stawkę, a zakazuje KSW... To się chyba wyklucza wzajemnie. Nie będę korzystał z pustej. Po prostu gdzieś indziej się stream ogarnie, chyba że tutaj zakaz zdejmą. RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - milosz998 - 31-10-2015 11:58 @Cashfactory Proszę o podanie oficjalnej informacji odnośnie promowania KSW. Na maila dostałem od was informację że nie widzicie problemu w promowaniu KSW. Napis nad streamem mówi co innego. Jak to w końdu jest?! Edytowane jest, ale nie chcę sytuacji że się okaże że cofacie choćby 1 leada. RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - JustinTime - 06-11-2015 16:22 Jak najbardziej polecam serwis mądre stawki + jedna z najwyższych konwersji jeśli chodzi o PSC RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - kaczor89 - 04-01-2016 12:53 Witam! @Cashfactory chciałem zapytać o 2 nurtujące mnie kwestie: jedna sprawa typowo prywatna (wysłałem stosownego maila) oraz zapytanie dotyczące serwisu. Ta rzecz zastanawia mnie już od dłuższego czasu. W jakim stopniu serwis jest aktualnie rozwijany? Pytam, ponieważ często logując się w serwisie nie zauważam zbyt wielu zmian. Rzeczą, która również może budzić pewne wątpliwości u osób, jest kwestia czy ogóle serwis funkcjonuje. Takie wrażenie można odnieść na podstawie waszej znikomej, a właściwie zerowej aktywności na tym forum w ostatnim okresie. Czy planujecie jakieś nowości, kolejne programy? Cashfactory.pl był moim pierwszym serwisem, w którym stawiałem pierwsze kroki w zarabianiu i mimo że przez pewien okres czasu nie promowałem to ostatnio znowu zacząłem czasami zaglądać i chciałbym wiedzieć jak prezentuje się aktualnie sytuacja... Czy można żywić nadzieje związane z rozwojem serwisu? Pozdrawiam RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - Cashfactory - 04-01-2016 21:05 @kaczor89 kwestia jakich zmian się od nas oczekuje i co trzeba dołożyć, na wszelkie propozycje jesteśmy otwarci i zapraszamy do kontaktu RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - JustinTime - 06-03-2016 15:04 Czy serwis dalej normalnie funkconuje bo wróciłem tutaj, ponieważ konwersja zawsze była ok, tylko jak z tymi welcome ponieważ mam 6 leadów i 0 welcome? ![]() RE: Cashfactory.pl - ściągamy baksy z rynku - MT&MO - temat oficjalny - JustinTime - 09-03-2016 17:27 Stronka leży czy administracja serwisu tutaj zagląda? ![]() |