![]() |
Traffic Monsoon + PLS + Udimi - Dziennik Pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Traffic Monsoon + PLS + Udimi - Dziennik Pracy (/Temat-Traffic-Monsoon-PLS-Udimi-Dziennik-Pracy-115803) |
RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 12-09-2015 15:04 No i jest! Przekroczone 700$ to jest 2590 ZŁ OBROTU !! Jestem bardzo zadowolony ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - czarnykarol - 12-09-2015 16:51 Gratulacje! Czekam z niecierpliwością na taką kasę u siebie ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - nafri - 12-09-2015 17:58 @vexxon Załóż swój dziennik i tam pokaż jakie pieniądze wypłacasz ze swojego biznesu... Poniżej dla takich niedowiarków jak Ty screen moich wypłat w sierpniu ![]() ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 12-09-2015 20:59 @nafri gratulacje ! Długo czekałeś, aż doszedłeś do takich zarobków? RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 16-09-2015 14:47 Wybaczcie mi nieobecność - byłem poza domem, nie miałem za bardzo jak. Na szczęście już wróciłem i działamy. Od ostatniego posta +43,17$. ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 19-09-2015 19:34 +34,59$ Kto chce zarobić od 200 zł w górę bez żadnej inwestycji i bez większego wysiłku - piszcie na PRIV. Wcześniej jakoś w to nie wierzyłem, dlatego nie przyłożyłem się specjalnie, dzisiaj wchodzę na konto a tam 130 zł. Miło mnie to zaskoczyło i postanowiłem zacząć działać - zawsze to jakaś dodatkowa kasa ![]() ![]() ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 20-09-2015 19:27 Od wczoraj: +11,86$. Ten tydzień dużo się obijałem, nie miałem mocy w ogóle do życia, ale na szczęście już mi przeszła DEPRECHA, dlatego ruszam z kopyta. A wam jak minął tydzień? ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - saq714 - 20-09-2015 19:39 Dlaczego miales depresję skoro odkryles magiczny sposób na zarobienie kasy bez wkładu własnego? RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 20-09-2015 19:43 Nie wiem, czasami tak mam, że wszystkiego mi się odechciewa i najchętniej rzuciłbym wszystko w piździec, ale potem następuje moment zwrotny i cała ta energia skumulowana WYBUCHA. O "Magicznym" sposobie wiedziałem juz wcześniej, ale dopiero przedwczoraj przyszły mi pieniądze i postanowiłem o nim napisać ![]() RE: Traffic Monsoon - Dziennik Pracy - Kubanoz - 21-09-2015 15:51 No i pękło 800$. To co ja udostępniam to tylko zarys możliwości. Tu nie ma limitów, możesz zarabiać 1$ dziennie, a możesz zarabiać i 5000$ dziennie. Wszystko jest możliwe, ale nie wystarczy tylko CHCIEĆ. Trzeba COŚ zrobić. Jeżeli jesteś osobą, która wie czego chce, jest otwarta na nowe możliwości i potrafi obsługiwać komputer na poziomie podstawowym, oraz wie ile chce zarabiać - skontaktuj się ze mną. Nie jesteś taką osobą? Nie przejmuj się tym postem ![]() ![]() |