![]() |
Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) (/Temat-Dziennik-pracy-kompletnego-nowicjusza-zjadamkredki-112996) |
RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 05-06-2015 23:13 Heh, każdy kto choć trochę kumaty jest, w miarę łatwo się zorientuje po screenach moich zarobków o jaką niszę chodzi ![]() Miłej soboty ![]() RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Goldes - 05-06-2015 23:24 Szkoda że opuszczasz zarabianie w sieci bo widać że potencjał masz i dążysz do celu ![]() ![]() RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - evenixx - 05-06-2015 23:58 (05-06-2015 23:07)ScroX napisał(a):(05-06-2015 21:49)evenixx napisał(a): szkoda ze konczysz Spokojnie nie denerwuj się ![]() ![]() RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Raster96 - 06-06-2015 00:00 Czyżby stream finału ligi mistrzów? ![]() RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - danielh988 - 06-06-2015 00:05 moze spróbuj sił w skracaniu ? RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 06-06-2015 16:18 Próbowałem ze skracaniem na samym początku, ale kiepsko mi to szło. Brakowało tylko 11zł, a wyszło na to, że przed chwilą pobiłem kolejny swego rodzaju rekord ![]() ![]() RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 06-06-2015 22:42 Dzisiejszy dzień ![]() ![]() Nie jest to rekord zarobkowy, ale rekord pod względem leadów ![]() ![]() A pracowałem dzisiaj tylko dosłownie godzinkę, bo na więcej nie miałem czasu - pomoc przy remoncie i dwa mecze ligowe do rozegrania ![]() Aktualnie mam: 661zł Podliczyłem sobie również ogólną moją sumę zarobionych pieniędzy, czyli bez żadnych wydatków: 912zł w ciągu 52 dni ![]() Co aktualnie planuje ? Zacząć działać w innym biznesie - myślę o allegro oraz sieciach afiliacyjnych, choć jestem w 100% przekonany, że będzie mnie niesamowicie kusiło do subów i pewnie nie raz z nich skorzystam ![]() Hah, pierwszy raz od dawna tak wcześnie kładę się spać ![]() Przed chwilą wpadł jeszcze jakiś zbłąkany lead ![]() ![]() RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 07-06-2015 19:55 Ehh... miałem nie korzystać już z subów, ale po prostu taką niszę znalazłem, że nie mogłem się powstrzymać ![]() ![]() Pracowałem tylko ok. 30 min. Mogłoby być znacznie, znacznie więcej, ale nie kurde nie miałem czasu, bo miałem ważny mecz do rozegrania ![]() Aktualnie mam: 751zł Dzisiaj z dobrym znajomym postanowiliśmy zacząć działać na allegro ![]() ![]() RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - ScroX - 07-06-2015 20:01 Ojjj ktoś tu z mojego poradnika korzysta ![]() ![]() RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 07-06-2015 20:04 Dzięki ![]() ![]() ![]() |