Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) (/Temat-Dziennik-pracy-kompletnego-nowicjusza-zjadamkredki-112996) |
RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 05-06-2015 23:13 Heh, każdy kto choć trochę kumaty jest, w miarę łatwo się zorientuje po screenach moich zarobków o jaką niszę chodzi Miłej soboty RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Goldes - 05-06-2015 23:24 Szkoda że opuszczasz zarabianie w sieci bo widać że potencjał masz i dążysz do celu Nie myślałeś nad tym żeby zająć się czymś innym jeśli nie chcesz subami ? czy już całkowicie się wypaliłeś nerwowo co do zarabiania w sieci ? RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - evenixx - 05-06-2015 23:58 (05-06-2015 23:07)ScroX napisał(a):(05-06-2015 21:49)evenixx napisał(a): szkoda ze konczysz fajny dziennik byl Spokojnie nie denerwuj się widać że napisałem to dla beki "dupy" nie liże tylko napisałem że fajny dziennik był :| RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Raster96 - 06-06-2015 00:00 Czyżby stream finału ligi mistrzów? RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - danielh988 - 06-06-2015 00:05 moze spróbuj sił w skracaniu ? RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 06-06-2015 16:18 Próbowałem ze skracaniem na samym początku, ale kiepsko mi to szło. Brakowało tylko 11zł, a wyszło na to, że przed chwilą pobiłem kolejny swego rodzaju rekord Wszystko wstawię wieczorem, bo dzień jeszcze się nie skończył RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 06-06-2015 22:42 Dzisiejszy dzień Nie jest to rekord zarobkowy, ale rekord pod względem leadów Miałem uzbierać dzisiaj 11zł a wyszło 72zł A pracowałem dzisiaj tylko dosłownie godzinkę, bo na więcej nie miałem czasu - pomoc przy remoncie i dwa mecze ligowe do rozegrania Aktualnie mam: 661zł Podliczyłem sobie również ogólną moją sumę zarobionych pieniędzy, czyli bez żadnych wydatków: 912zł w ciągu 52 dni Jestem bardzo zadowolony z mojego wyniku. Co aktualnie planuje ? Zacząć działać w innym biznesie - myślę o allegro oraz sieciach afiliacyjnych, choć jestem w 100% przekonany, że będzie mnie niesamowicie kusiło do subów i pewnie nie raz z nich skorzystam Hah, pierwszy raz od dawna tak wcześnie kładę się spać Przed chwilą wpadł jeszcze jakiś zbłąkany lead RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 07-06-2015 19:55 Ehh... miałem nie korzystać już z subów, ale po prostu taką niszę znalazłem, że nie mogłem się powstrzymać Pracowałem tylko ok. 30 min. Mogłoby być znacznie, znacznie więcej, ale nie kurde nie miałem czasu, bo miałem ważny mecz do rozegrania Aktualnie mam: 751zł Dzisiaj z dobrym znajomym postanowiliśmy zacząć działać na allegro Opracowaliśmy co chcemy sprzedawać, skąd to pozyskać i za ile sprzedać - zyski mogą być naprawdę duże i to w legalny sposób RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - ScroX - 07-06-2015 20:01 Ojjj ktoś tu z mojego poradnika korzysta Gratki RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 07-06-2015 20:04 Dzięki Tak - sposób znam dzięki ScroXowi Wystarczyło sięgnąć tylko trochę głębiej niż podajesz i leady zaczęły się sypać przy malutkim nakładzie pracy |