Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie (/Temat-Multiclicker-2-Zarabiaj-ponad-1-na-dzien-Tylko-kilka-minut-dziennie-110823) |
RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Xzibin - 16-04-2015 17:18 @Flejva Lista nick/mail i nazwy pluginów. Kurde tłumaczę to jak krowie na rowie a i tak nie jarzycie... @Penguinerr Jednie warofclicks ale ogólnie polecam jedynie wypłacać i wrzucać kasę np na paidverts gdzie są duże zyski . Uwaga jeśli masz zamiar inwestować na paidverts nie używaj pluginu paidverts! RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Flejva - 16-04-2015 17:41 (16-04-2015 17:18)Xzibin napisał(a): @Flejva Lista nick/mail i nazwy pluginów. Kurde tłumaczę to jak krowie na rowie a i tak nie jarzycie... Widze jak kazdemu tłumaczysz ze az tak ciezko napisac ze trzeba dac taką liste , tylko napisales na poczatku w 1 poscie ze ma byc jakas lista, głoszą pogłoski ze ktoś sie domyslil o jaka chodzi.. Moze byc odpowiedział na drugie pytanie , czy da sie pojedynczo wlaczac pluginy czy bot działa tylko ALL IN? RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Xzibin - 16-04-2015 18:14 Chcesz to mogę Ci wysłać jakieś 10 wiadomości PM w których to tłumaczę. Nie wiem dlaczego nie ogarniacie: "Proszę o wysyłanie listy nick/email i spis pluginów a nie zdjęć z listą" Czego tutaj nie da się zrozumieć? Da się. Zobacz sobie jakie masz opcje w programie. Start i Start All RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - yolo89 - 16-04-2015 18:25 opłaca się inwestować w warofclick ?? w pv nie bardzo mi się usmiecha bo pp nie działa ;/ RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Xzibin - 16-04-2015 18:41 Czy się opłaca ciężko powiedzieć. Trzeba mieć farta żeby trafić na aktywnych refów. Paidverts poczekaj z 2 tygodnie to PP będzie działało RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Flejva - 16-04-2015 19:17 (16-04-2015 18:14)Xzibin napisał(a): Chcesz to mogę Ci wysłać jakieś 10 wiadomości PM w których to tłumaczę. Nie wiem dlaczego nie ogarniacie: "Proszę o wysyłanie listy nick/email i spis pluginów a nie zdjęć z listą" Czego tutaj nie da się zrozumieć? W sumie masz racje idzie zrozumiec moj blad , dzieki za odp , jutro lub jeszcze dzis puszczę bota. RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Xzibin - 16-04-2015 20:18 Spoko . Nie ma sprawy. Uprzedzam że w weekend mnie nie ma i nie będę wysyłał kluczy! RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Władysław - 16-04-2015 21:05 Hmm, ciekawo ... Przepraszam za głupie pytanie, ale czy ktoś powie ile średnio miesięcznie na tym można zarobić ? Po prostu ja nigdy nie miałem zaufania do takich sposobów zarobku, ale, skąd wiedzieć, może być myliłem się RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Flejva - 16-04-2015 21:37 Hitbucks czemu mam ciagle Invalid token, co bym nie wpisał? To jedyny serwis jak narazie z tym problemem. RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Penguinerr - 17-04-2015 06:23 @Władysław z około 30 buxów po miesiącu mam 30$, ale rejestrowałem się stopniowo, więc niektóre są od miesiąca, niektóre od 2 tygodni, a inne od kilku dni. Jak na włączanie bota przez miesiąc 112zł to sporo Tylko nie wiadomo ile z tego wypłaci + jak szybko się uzbiera na wypłatę. |