![]() |
TREESUB.PL - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TREESUB.PL - Oficjalny temat (/Temat-TREESUB-PL-Oficjalny-temat-103412) |
RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - patulsky1337 - 23-12-2014 20:03 Hahahah ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - SokoleOko - 23-12-2014 20:05 słaby tekst RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - patulsky1337 - 23-12-2014 20:07 Mówiłem, że opisuje ogólnie. Na prawdę wygląda inaczej ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 23-12-2014 20:34 (23-12-2014 18:00)Pocisk1993 napisał(a):(22-12-2014 18:50)patulsky1337 napisał(a): Jakby to tak delikatnie ująć... Bardzo nam miło, za takie obszerne opinie na temat naszego serwisu ![]() ![]() ![]() Pozdrawiamy serdecznie !!! Treesub Team. RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - zozols1 - 23-12-2014 20:38 Tak się przymierzam i nie wiem gdzie działać leadmore czy treesub. Wy macie super kontakt, programy itp., ale stawki i konwersję niższą oraz a topce nie widać jakichś earnerów, a na leadmore ludzi zarabiających 200 zł+ na dzień jest pełno. Jest tu ktoś kto testował te dwa serwisy? Prosiłbym o opinię na temat obydwóch serwisów. I tu na wypłatę bez prowizji ile się mniej więcej czeka? RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - .::Nicko::. - 23-12-2014 21:03 (23-12-2014 20:38)zozols1 napisał(a): Tak się przymierzam i nie wiem gdzie działać leadmore czy treesub. Wy macie super kontakt, programy itp., ale stawki i konwersję niższą oraz a topce nie widać jakichś earnerów, a na leadmore ludzi zarabiających 200 zł+ na dzień jest pełno. Jest tu ktoś kto testował te dwa serwisy? Prosiłbym o opinię na temat obydwóch serwisów.Wypłata bez prowizji to około do tygodnia ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - rozekrr - 23-12-2014 21:07 Nie wprowadzaj w błąd bo tygodniówka ma 10% prowizji. Taka bez prowizji to raz w miesiącu, czyli czeka się ten miesiąc "?" Admin odpowie, bo było pisane a na 100% nie kojarzę do końca... RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Voldir - 23-12-2014 21:14 Też zacznę promocję. Muszę przygotować tylko zaplecze. Ogromnym plusem jest to że wypłaty idą z mBanku. Przelew wew. wychodzi natychmiast ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Pocisk1993 - 23-12-2014 21:14 (23-12-2014 20:38)zozols1 napisał(a): Tak się przymierzam i nie wiem gdzie działać leadmore czy treesub. Wy macie super kontakt, programy itp., ale stawki i konwersję niższą oraz a topce nie widać jakichś earnerów, a na leadmore ludzi zarabiających 200 zł+ na dzień jest pełno. Jest tu ktoś kto testował te dwa serwisy? Prosiłbym o opinię na temat obydwóch serwisów. Stawka to nie problem a konwersje mam 2x wyzsza niż na leadmore. Chwilowo nie mam czasu na zarobki, ale uwierz mi że jeżeli na leadmore miałem po 200zł przy skutecznosci 3-4 % to tutaj mialbym minimum 350 ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 23-12-2014 21:16 (23-12-2014 20:38)zozols1 napisał(a): Tak się przymierzam i nie wiem gdzie działać leadmore czy treesub. Wy macie super kontakt, programy itp., ale stawki i konwersję niższą oraz a topce nie widać jakichś earnerów, a na leadmore ludzi zarabiających 200 zł+ na dzień jest pełno. Jest tu ktoś kto testował te dwa serwisy? Prosiłbym o opinię na temat obydwóch serwisów. I tu na wypłatę bez prowizji ile się mniej więcej czeka? Pozwól, że lekko skoryguje twoją wypowiedź. Stawki mamy niższe, ale jak już pewnie zauważyłeś w temacie podwyższenie stawki to u nas kwestia 2-3 dni jeśli oczywiście będziesz przejawiał wysoką aktywność. Co do konwersji myślę, że nie jest to kwestia serwisu lecz programu i niszy oraz twojego sposobu zarabiania. We wcześniejszych postach wspomniałem, że wiele użytkowników jest zakorzenionych w serwisach, które istnieją parę lat, miesięcy na rynku nie zważając na nowe strony, które oferują znacznie więcej i są zaufane (na razie nie było żadnych problemów u nas) przez co nasza topka jest tak uboga, ale jesteśmy dobrej myśli i wychodzimy z założenia, że stopniowo będziemy wprowadzać coraz więcej rewolucji przez co nasze TOP15 będzie bezkonkurencyjne ![]() ps. dziękujemy za dobra opinie na temat kontaktu i programów + co do wypłaty również możemy się dogadać jak będziesz przejawiał super aktywność. Jesteśmy przyjaznym serwisem dla użytkownika. Im więcej robisz tym masz u nas więcej korzyści ![]() Pozdrawiam serdecznie !!! Wypłaty : -Błyskawiczne Do 24H Pieniądze Na Koncie ( -15% Prowizji ) - Tygodniowe Po Tygodniu Pieniądze Na Koncie ( - 10% Prowizji ) -Wypłaty Zwykłe Po Upływie Miesiąca Pieniądze Są Na Koncie ( 0% Prowizji ) Tak Jak Wspomniałem Jeśli Użytkownik Będzie Przejawiał Duża Aktywność I Zbierał Dużo Zapisanych Szybko Jesteśmy W Stanie Zwiększyć Stawkę Oraz Zmniejszyć Prowizje ![]() |