RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 12-02-2016 20:23
@[Czaq] gdybyś śledził moje wcześniejsze posty wiedziałbyś o co chodzi.. temat jest ogólny dlatego też wrzuciłem post tutaj, a nie jak to w zwyczaju mają szczególnie nowe osoby - zakładając nowy temat. Nie interesuje Cię? - po prostu zignoruj.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 12-02-2016 20:25
Rozumiem Cię doskonale ale miło by było gdybyś wniósł coś do tematu pomocnego. No ale jeśli chodzi tylko o przekazanie swojej konwersji itp to jest niezła a nawet wyższa od normy.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 12-02-2016 22:05
wyderko, i oby tak dalej . Fajnie, że powróciłeś do zarabiania.
Oby każdy dzien przyniósł coraz więcej leadów!
Czaq'u, też nie przesadzajmy... z wieloma userami znamy się po kilka lat, więc dobrze od czasu do czasu dowiedzieć się co u nich słychać, zwłaszcza kiedy okazuje się, że pokonali jakieś małe kryzysy. Nie zaśmieci to aż tak bardzo tematu.
Btw, odkąd lokalizator powrócił do gry- konwersja miodzio
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 12-02-2016 22:14
A jak wygląda sprawa z premium smsami w leadmore? Są otwarci na to czy nie ma szans? Jako drugi program premium byłby świetny
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Demon210 - 12-02-2016 22:36
(12-02-2016 22:14)Czaq napisał(a): A jak wygląda sprawa z premium smsami w leadmore? Są otwarci na to czy nie ma szans? Jako drugi program premium byłby świetny
Jak na razie, zostają przy subskrypcji.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 12-02-2016 22:57
@[szykiryki] jako pasjonat piłki nożnej praktykuję w życiu zasadę, że "każda porażka mobilizuje do zwycięstwa" ... powoli odbijam się od dna...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - fusek - 12-02-2016 23:04
Czy tylko ja mam takiego pecha czy to normalna sytuacja ze druga subskrypcja co jakis czas mi sie wylacza?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 12-02-2016 23:08
@fusek, ostatnio były małe problemy z drugim subem (przede wszystkim na lokalizatorze, ale na innych programach też były jakieś przerwy). Od bodajże wtorku wróciło do normy- wyświetlenia i aktywacje na 2subie lecą.
Może podeślij info do P. Arka, ze screenami, bo bez sensu tracić leady z drugiej subskrypcji...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Tanumek22 - 12-02-2016 23:54
Czy system mentorów nadal działa?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - patulsky1337 - 13-02-2016 06:24
(12-02-2016 23:54)Tanumek22 napisał(a): Czy system mentorów nadal działa?
Z tego co widze, to działa, choć nie powinien.
|