RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 01-08-2014 09:27
(01-08-2014 09:24)Assasinoo napisał(a): Na pewno wiecie co robicie, tego jestem pewien Ale przynajmniej u mnie jeśli mogę się poskarżyć konwersja na FB Szpiegu jak i zarobki od jakiegoś czasu porównując konkurencyjny serwis, którego sam nie polecałem niestety ze znaczną przewagą na korzyść serwisu konkurencyjnego Mimo teoretycznego cięcia leadów i praktycznego cięcia wizyt by zawyżyć konwersję. Nie zamierzacie czegoś tam pozmieniać?
Niższa konwersja u nas prawdopodobnie jest spowodowana tym, że nasze programy są zrobione legalnie i nie mają tekstów, które pomagają w "nabraniu" użytkownika, lecz sądzę, że to kwestia czasu kiedy inne serwisy podzielą los niektórych serwisów... UOKiK już atakuje
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 01-08-2014 09:51
No wiem Wyślij darmowego SMS'a bardziej przekonuje niż w treści smsa informacja o kosztach subskrypcji. A jeszcze taka sugestia do konkursów, chyba lepiej gdy formularz jest na górze. Aaa i do laptopa, moim zdaniem lepiej by się zarabiało na laptopie nawet tańszym niż Alienware, tylko ładniejszy wyglądem. Myślę, że większość młodych osób nie zwraca uwagi na parametry tylko na wygląd, a Ci co zwracają uwagę na parametry nie nabiorą się na suby sms.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - GordonFF - 01-08-2014 09:57
(01-08-2014 09:51)Assasinoo napisał(a): No wiem Wyślij darmowego SMS'a bardziej przekonuje niż w treści smsa informacja o kosztach subskrypcji. A jeszcze taka sugestia do konkursów, chyba lepiej gdy formularz jest na górze. Aaa i do laptopa, moim zdaniem lepiej by się zarabiało na laptopie nawet tańszym niż Alienware, tylko ładniejszy wyglądem. Myślę, że większość młodych osób nie zwraca uwagi na parametry tylko na wygląd, a Ci co zwracają uwagę na parametry nie nabiorą się na suby sms.
Jeśli chodzi o smsy, które Ci przychodzą, to zawsze jest napisane o kosztach.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 01-08-2014 10:01
Nie mówię o firesubie Operator sam w treści sms'a umieszcza info o kosztach, ale jeśli aktywujesz poprzez wysłanie sms'a to w jaki sposób ma Cię poinformować?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - GordonFF - 01-08-2014 10:13
(01-08-2014 10:01)Assasinoo napisał(a): Nie mówię o firesubie Operator sam w treści sms'a umieszcza info o kosztach, ale jeśli aktywujesz poprzez wysłanie sms'a to w jaki sposób ma Cię poinformować?
Wtedy masz informację na stronie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 01-08-2014 10:15
Daleko w dole strony, gdzie i tak nikt nie patrzy?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - GordonFF - 01-08-2014 10:17
(01-08-2014 10:15)Assasinoo napisał(a): Daleko w dole strony, gdzie i tak nikt nie patrzy?
Tak samo jak wszędzie teraz Zobacz sobie ostatnie programy firesuba..np. z tabletami..żeby zobaczyć stopkę, musisz zjeżdżać 2 dni w dół
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 01-08-2014 10:31
Ale w treści smsa będzie info o kosztach, a wysyłając darmowego smsa, który aktywuje usługę dowiesz się dopiero po aktywacji
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 01-08-2014 10:32
A kiedy ten cashbill ? Miał być chyba w lipcu ??
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 01-08-2014 10:38
Cashbill jest mniej więcej na połowie programów.
|