RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DzejkobPL - 01-08-2014 07:52
Zapamietajcie salda swoich kont, gdyby przypadkiem wszystko sie wyzerowalo 2
∆ Wysłane z urządzenia mobilnego. ∆
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - GordonFF - 01-08-2014 08:34
Expresowo oczywiście wypłacić można
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 01-08-2014 08:38
Ekspresowo to można zawsze bo nie trzeba mieć w dostępnych, jak tylko programista się obudzi uruchomi skrypt ręcznie więc bez paniki
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - GordonFF - 01-08-2014 08:52
(01-08-2014 08:38)Kiljan napisał(a): Ekspresowo to można zawsze bo nie trzeba mieć w dostępnych, jak tylko programista się obudzi uruchomi skrypt ręcznie więc bez paniki
To miał być żart
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - hertia - 01-08-2014 08:56
Oj tam pewnie znowu mają za słaby internet żeby kliknąć;D Trzeba też wykonać cięcia leadów...a to trochę czasu zajmuję.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 01-08-2014 09:11
(01-08-2014 08:56)hertia napisał(a): Oj tam pewnie znowu mają za słaby internet żeby kliknąć;D Trzeba też wykonać cięcia leadów...a to trochę czasu zajmuję.
Gdzie tam, my po prostu myszek nie używamy, to dobre dla plebsu, więc nie mamy jak kliknąć niestety...
ps. kurczaczku, co mają leady do przechodzenia środków?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 01-08-2014 09:14
(01-08-2014 01:03)Kiljan napisał(a): Obecnie testujemy jak reklamy wpłyną na konwersję(czy urealniają) test potrwa ok tygodnia.
Spokojnie, serwer ma po prostu inny czas, pieniądze jeśli dobrze pamiętam przechodzą ok 6 rano.
Cienko widzę to urealnianie Jakbym chciał urealnić to bym banner skracacza dał na górę albo wziął alias z reklamami. Mam nadzieję, że sobie zarobicie chociaż na tym?
A co do czasu serwera, wypłacałem dotychczas od was dwukrotnie, i za każdym razem kilka minut po północy były dostępne do wypłaty, no chyba, że ktoś to ręcznie przeniósł.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 01-08-2014 09:17
(01-08-2014 09:14)Assasinoo napisał(a): (01-08-2014 01:03)Kiljan napisał(a): Obecnie testujemy jak reklamy wpłyną na konwersję(czy urealniają) test potrwa ok tygodnia.
Spokojnie, serwer ma po prostu inny czas, pieniądze jeśli dobrze pamiętam przechodzą ok 6 rano.
Cienko widzę to urealnianie Jakbym chciał urealnić to bym banner skracacza dał na górę albo wziął alias z reklamami. Mam nadzieję, że sobie zarobicie chociaż na tym?
A co do czasu serwera, wypłacałem dotychczas od was dwukrotnie, i za każdym razem kilka minut po północy były dostępne do wypłaty, no chyba, że ktoś to ręcznie przeniósł.
Tutaj zarobek z reklam nie jest brany pod uwage, bo na reklamach to moze bysmy na domeny zarobili, chodzi o to, że część ludzi jeśli widzi reklame to sądzi, że strona na tym zarabia po prostu, lub też w części programów nie zjedzie nizej bo widzi reklame wiec uznaje to za koniec strony.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 01-08-2014 09:24
Na pewno wiecie co robicie, tego jestem pewien Ale przynajmniej u mnie jeśli mogę się poskarżyć konwersja na FB Szpiegu jak i zarobki od jakiegoś czasu porównując konkurencyjny serwis, którego sam nie polecałem niestety ze znaczną przewagą na korzyść serwisu konkurencyjnego Mimo teoretycznego cięcia leadów i praktycznego cięcia wizyt by zawyżyć konwersję. Nie zamierzacie czegoś tam pozmieniać?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Juhas - 01-08-2014 09:27
Dobrze mówi ja na ZC zawsze zjeżdżałem tylko do podobne działy bo myślałem że to koniec strony
|