RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Janex - 28-07-2014 19:40
Cytat:Zobacz sobie jaka jest teraz sytuacja w grupach - cisza Smile
Dużo grup broni się teraz przed spamem jak może. Był taki moment, że zalane wszystko subami i skróconymi linkami Problem w tym, że dużo osób już to zna albo wysłało sms-a jakiś czas temu kiedy było na to "bum". Programy też wyglądają dosyć podobnie. Przydały by się z 2-3 z zupełnie innym wyglądem.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 28-07-2014 19:43
Czy wam też się wydaję że jak link.mil nie działa to trochę słabsze zarobki są ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - poduszka12 - 28-07-2014 19:44
Jaki skracacz używacie?
Link.mil.pl nie działa a skroc.pl do dupy jest..
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - DjVampires - 28-07-2014 19:44
Wydaję mi się czy link.mil.pl jakąś usterkę ma? Chyba, że to ja coś źle zrobiłem..
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lolgirls - 28-07-2014 19:47
daa.pl to zajebisty skraczacz, dlaczego go nie uzywacie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Lexarr - 28-07-2014 19:57
http://ujeb.se/
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 28-07-2014 20:02
tak link.mil ma awarie . Jutro doładuje konto i zadzwonie do nich i dam znac co sie stało .
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Janex - 28-07-2014 21:04
Cytat:skroc.pl do dupy jest..
Z jakiego powodu? Według mnie ładnie śmiga.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - qaazz - 28-07-2014 21:09
Ej, o co kaman tak wgle w w tych subskrypcjach na firesubie.
1.Wysyła frajer sms
2.Przychodzi mu kod
3. Przepisuje kod
4.I mi piszą że muszą czekać 10 minut... i co jest po tych 10 minutach... muszą odczekać żeby mi leada zaliczyło? korzystam z pustej oferty...
Dwóch gości napisało mi że smsa wysłali, kod wprowadzili, a hajsów nie ma właśnie nie wiem czy czekali to 10 minut czy nie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Branzolek - 28-07-2014 21:11
(28-07-2014 19:25)kariolmax napisał(a): (28-07-2014 19:10)Janex napisał(a): (28-07-2014 18:05)Branzolek napisał(a): Moje wnioski sa takie:
Wejść mam dużo mniej niż wczesniej a co się z tym wiąże mniej jest kasy
Prosty przykład:
na 100 wejść są 4 ledy,cofnijmy się 2 miesiące wcześniej gdy jeszcze NIE ZACZĄŁ SIĘ TURNUS i wyjazdy było mniej więcej tak: 100 wejść 6-8 ledów i taka ciągłości że dziennie było minimum 100 zł na auto A bez to już nie wspomnę
Wniosek prosty, ludzie nie siedza przy kompie tylko nad wodą Konwersja utrzymywana ciągle na poziomie 5% czyli ilośc ledów odpowiednia do ilości wejść.
Przedstawione wyżej statystyki sa tylko i wyłącznie z mojego targetu nie u wszystkich tak musi być
Pozdrawiam
Raczej jest obecnie więcej spamerów niż wcześniej. Krótko mówiąc wszyscy tworzymy sobie konkurencję
Zobacz sobie jaka jest teraz sytuacja w grupach - cisza
Cisza? Co masz na mysli? Cisze od strony spamerow czy cisze od strony ludzi?
A co do spamerow to jest ich juz malutko bo sa blokowani
|