RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Lexarr - 28-07-2014 17:38
2 lead mi brakują do wypłaty na paypal. Chyba nie dam rady dobić już
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - exxthc - 28-07-2014 18:00
Czy ktos z wielkim sercem moglby mi podesłac na PW kilka wskazowek jak wycisnac sos z fanpage?
Umiem sie odwdzieczyc
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Branzolek - 28-07-2014 18:05
Moje wnioski sa takie:
Wejść mam dużo mniej niż wczesniej a co się z tym wiąże mniej jest kasy
Prosty przykład:
na 100 wejść są 4 ledy,cofnijmy się 2 miesiące wcześniej gdy jeszcze NIE ZACZĄŁ SIĘ TURNUS i wyjazdy było mniej więcej tak: 100 wejść 6-8 ledów i taka ciągłości że dziennie było minimum 100 zł na auto A bez to już nie wspomnę
Wniosek prosty, ludzie nie siedza przy kompie tylko nad wodą Konwersja utrzymywana ciągle na poziomie 5% czyli ilośc ledów odpowiednia do ilości wejść.
Przedstawione wyżej statystyki sa tylko i wyłącznie z mojego targetu nie u wszystkich tak musi być
Pozdrawiam
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - dijaexd - 28-07-2014 18:56
dlaczego zablokowali mi konto skoro to moje a pisze ze wlam czy cos ;/
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 28-07-2014 19:04
(28-07-2014 18:56)dijaexd napisał(a): dlaczego zablokowali mi konto skoro to moje a pisze ze wlam czy cos ;/
Zapewne chciałeś zmienić dane a wczesniej nie ustawiłeś pinu, mimo, że miałeś widoczną informację o konieczności ustawienia pinu, jeśli coś nie wchodziło to po co wpisywałeś jakieś 9 razy zły pin?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Janex - 28-07-2014 19:10
(28-07-2014 18:05)Branzolek napisał(a): Moje wnioski sa takie:
Prosty przykład:
na 100 wejść są 4 ledy,cofnijmy się 2 miesiące wcześniej gdy jeszcze NIE ZACZĄŁ SIĘ TURNUS i wyjazdy było mniej więcej tak: 100 wejść 6-8 ledów i taka ciągłości że dziennie było minimum 100 zł na auto A bez to już nie wspomnę
Wniosek prosty, ludzie nie siedza przy kompie tylko nad wodą Konwersja utrzymywana ciągle na poziomie 5% czyli ilośc ledów odpowiednia do ilości wejść.
Przedstawione wyżej statystyki sa tylko i wyłącznie z mojego targetu nie u wszystkich tak musi być
Pozdrawiam
Raczej jest obecnie więcej spamerów niż wcześniej. Krótko mówiąc wszyscy tworzymy sobie konkurencję
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - paputek - 28-07-2014 19:20
Zamienię konto firesub, na którym jest 70 zł na dwa konta FB o conajmniej rocznym stażu. Priv.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - qaazz - 28-07-2014 19:21
po jakim czasie nalicza leada?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 28-07-2014 19:24
srednio 5 minut od wpisania poprawnego pinu
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kariolmax - 28-07-2014 19:25
(28-07-2014 19:10)Janex napisał(a): (28-07-2014 18:05)Branzolek napisał(a): Moje wnioski sa takie:
Prosty przykład:
Pozdrawiam
Raczej jest obecnie więcej spamerów niż wcześniej. Krótko mówiąc wszyscy tworzymy sobie konkurencję
Zobacz sobie jaka jest teraz sytuacja w grupach - cisza
|