RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Money. - 20-01-2016 21:23
Wie ktoś może czy będzie jakiś dokładniejszy panel ze statystykami? Jakieś logi z jakiego programu wpadł lead itp.?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - evra - 20-01-2016 22:32
Źródło leada też by się przydało, bo nie wiadomo które nisze bardziej promować.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 20-01-2016 22:39
(20-01-2016 20:21)wydra87 napisał(a): Jeśli chodzi o konwersję to na Treepay mam mega tyle, że tego programu nie ma na Leadmore więc porównać zbytnio nie mogę
Punkty karne?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 21-01-2016 09:00
(20-01-2016 17:49)szykiryki napisał(a): @[Leadmore], mam pytanie. Czy oprócz usuwania programów pojawi się coś nowego lub chociaż jakiś tuning istniejących rzeczy, który podniósłby konwersję?
Np. u konkurencji na plikach występuje fajna rzecz- przy pobraniu pokazuje się wpis: wygenerowano plik tymczasowy, zniknie za 1:50... i zjeżdzający zegar. To wymusza podjęcie szybszej decyzji.
Nie chodzi oczywiscie o to, żebyście kopiowali gotowe rozwiązania, ale może od czasu do czasu wprowadzili coś co odświeży program i nada mu nowego życia.
Mamy przygotowane programy do wprowadzenia i pewnie pojawią się w przyszłym tygodniu. Rozwiązanie z zegarem możemy przetestować i sprawdzić czy wpływa na konwersje. Dam znać jak będą wyniki
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 21-01-2016 09:34
Świetny pomysł. Ogólnie by się przydało odświeżyć wyglądy mirrorow. Swego czasu gdy działalem ostro na PPA to zmiana wyglądu miała decydujący wpływ na skuteczność!
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Jork - 21-01-2016 15:25
Zgadzają się u was hajsy dziś ?
Bo u mnie nie za bardzo
Nie pamiętam tak słabego dnia u siebie
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dean Ambrose - 21-01-2016 15:31
Jak na czwartek, to jest ok.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - aruna91 - 21-01-2016 15:54
(21-01-2016 09:34)Czaq napisał(a): Świetny pomysł. Ogólnie by się przydało odświeżyć wyglądy mirrorow. Swego czasu gdy działalem ostro na PPA to zmiana wyglądu miała decydujący wpływ na skuteczność!
Pisałem do p. Arka,z tym samym pomysłem bez skutku. Racja inny wygląd np. programu "pobieranie" podniosłoby konwersje Ale nie jest jeszcze tak źle.
Kto dostał już paczkę ? Dla mnie koszulki w rozmiarze L brakło :c hehe
Ale nasz Szanowny Pan Arek coś wymyślił, czekam na paczke.
Dziś elegancka konwersja ponad 10%, działa wszystko wyśmienicie ^^
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - T@JEMNICZY - 21-01-2016 15:54
Empty.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dany_02 - 21-01-2016 16:09
Taka prośba, moglibyście poprawić coś w skrypcie aby rachunki były poukładane w kolejności a nie losowo? Byłoby to ułatwienie
|