RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - JustinTime - 12-01-2016 17:05
dj3com średnia nazwa dla plików, bardziej dla plików muzycznych
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 12-01-2016 22:18
@[Dany_02] niestety muszę Cię zasmucić - nie spamuję wciąż jednym i tym samym zdjęciem, ani też linkiem. Testowo dzisiaj próbowałem nawet samym gołym linkiem google.com i to samo. Więc nie jest to wina linka. Po prostu fb wykrywa spam i jest to najzwyklejsze zabezpieczenie przed Botem. A na ręcznym spamie to wiadomo ile się ujedzie...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dany_02 - 12-01-2016 22:23
spróbuj innym botem Ja tam spamuje ręcznie bo po co mi boty do kilku targetowanych grup? Nawet lepsze rozwiązanie niż bawienie się w boty na milion grup i blokady kont co kilka minut
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 12-01-2016 22:47
Ja nie narzekam na to, że padają konta - bo akurat konta mi nie padają...
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wojtek113 - 12-01-2016 23:30
Leada zalicza wam od razu, czy z opóźnieniem czasowym?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dany_02 - 12-01-2016 23:34
Zazwyczaj od razu zlicza ale czasami zdarzają się opóźnienia, przynajmniej tak mi się wydaję gdyż nagle wpadają leady z drugiej subskrypcji. Chyba że to tylko efekt cięć leadow
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wojtek113 - 12-01-2016 23:40
(12-01-2016 23:34)Dany_02 napisał(a): Zazwyczaj od razu zlicza ale czasami zdarzają się opóźnienia, przynajmniej tak mi się wydaję gdyż nagle wpadają leady z drugiej subskrypcji. Chyba że to tylko efekt cięć leadow
Wejścia lecą, konwersja spada, pomyślałem a co mi szkodzi sprawdzić(głównie w celu sprawdzenia jak wygląda druga subskrypcja) i leada jak nie bylo tak nie ma.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dean Ambrose - 13-01-2016 07:01
Czy mogę usunąć stopkę na własnej stronie, wrzucić program w iframe bez przewijania (żeby do stopki nie dało się dojechać), ale na mojej stronie, na samym dole skopiować całą stopkę? Można tak?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 13-01-2016 07:16
W teorii nie.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 13-01-2016 09:08
@[Leadmore], mam pytanko:
Czy zamierzacie kiedykolwiek wprowadzić oferty na zagranicę?
Czy bierzecie pod uwagę wdrożenie premium sms, tak by partner mógł wybrać czy chce promować dany program na subach czy na premkach?
Dziekuję.
|