RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - darklight76 - 27-07-2014 10:08
Firesub, zmieńcie wreszcie serwery, błagam...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 27-07-2014 11:07
Dzwoniłem po raz 2 dzisiaj do link.mil i mówił pan, że się tym zajmą jednak pytał się mnie czy też zajmuje się skracaniem tych linków partnerskich i prosił aby nie skracać linków które mogą wprowadzać w błąd, powiedziałem że ok nie ma problemu lecz zapomniałem mu dodać, że konkursowe linki nie wprowadzają w błąd bo tam faktycznie można wygrać nagrodę która jest na stronie Ale myślę, że mu nie chodziło o tylko firesuba ale o również inne linki z innych stronek gdzie tam niestety można wygrać ale tylko TALON 2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Noozer - 27-07-2014 11:21
(26-07-2014 23:42)Diqtion napisał(a):
Kiedy program będzie dostępny ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lolekxp - 27-07-2014 11:34
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 27-07-2014 11:43
(27-07-2014 10:08)darklight76 napisał(a): Firesub, zmieńcie wreszcie serwery, błagam...
Hmm a możesz mi powiedzieć co ty chcesz od naszych serwerów?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lolekxp - 27-07-2014 11:53
Kijan, czy tutaj jest tak jak na eforsie ze moge wybrac plan subskrypcji i dostawac 7,50pln co poniedzialek za kazdego kto sie zarejestrowal z mojego landing page ? i czy w ogole tu jest sub sms ? czy tylko premium sms jednorazowy ? bo wlasnie szukam alternatywnych programow i chcialbym wiedziec
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - piotrekprorok - 27-07-2014 11:59
Jest sub sms, ale my dostajemy hajs za pierwsze obciążenie nie tak jak na eforsie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 27-07-2014 12:00
Tutaj otrzymujesz jednego leada za każdą nową notyfikację, dodatkowe zbilowania zwiększają Twoją zyskowność czyli stawkę za pojedynczego leada.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lolekxp - 27-07-2014 12:05
Ok dzieki, i tak dolacze bo macie mozliwosc podpisania umowy o dzielo a to mi niezbedne, musze wymyslec strategie pod te programy i zobaczymy
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - verona - 27-07-2014 12:09
(27-07-2014 08:34)magyx napisał(a): Jest problem z tymi nowymi linkami tzn. z włączonym maskowaniem bo użycie skracacza z maskowaniem nie zalicza wyświetleń. Wiem, że można użyć skracacza bez maskowania ale przykładowo FB nie przepuści fb-szpiega bez takowego. Odrzuca tą domenę, na której jest szpieg.
Maskowanie po stronie skracacza nei powinno mieć żadnego znaczenia, bo i tak i tak strona jest ładowana, a więc wyświetlenie musi być zaliczone. Jednak proszę o kontakt, podanie przykładowego linku i jaki to skracacz, to będę mógł dokładnie sprawdzić.
Pozdrawiam
|