Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Zarabianie przez stronę Dogry.pl (/Temat-Zarabianie-przez-strone-Dogry-pl-134825)

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - lolek95 - 22-07-2016 11:04

Może ktoś jest zainteresowany własna strona podobna jak dogry.pl tylko zamiast trailerów bedą filmy użytkowników, a zamiast punktów do gier zwykły paypal? Wink

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Samurai - 22-07-2016 11:10

(22-07-2016 11:04)lolek95 napisał(a):  Może ktoś jest zainteresowany własna strona podobna jak dogry.pl tylko zamiast trailerów bedą filmy użytkowników, a zamiast punktów do gier zwykły paypal? Wink
Brzmi ciekawie, jeszcze jakby było więcej ciekawych sposobów zdobywania pkt Wink

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - lolek95 - 22-07-2016 11:17

Chętnie się podejmę stworzenia czegoś takiego, ale fanjnie byłoby gdybym wcześniej wiedział ile osób byłoby zainteresowane Wink

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - DzejkobPL - 22-07-2016 11:35

Jakbyś umożliwił zarabianie przez automat czytaj np. VPS to jestem chętny.. Big Grin

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - sulliwan93 - 22-07-2016 11:46

(22-07-2016 11:04)lolek95 napisał(a):  Może ktoś jest zainteresowany własna strona podobna jak dogry.pl tylko zamiast trailerów bedą filmy użytkowników, a zamiast punktów do gier zwykły paypal? Wink

Jest już kilka takich serwisów. Sam korzystam z kilku i wypłacam jakieś drobne pieniądze na paypal/mbank Smile Musiałbyś coś nowego i pomysłowego dać od siebie, bo inaczej serwis długo nie postoi.

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - lolek95 - 22-07-2016 12:21

Wydaje mi się ze dogry.pl nic nowego nie wprowadziło. Wink ale to moje subiektywne zdanie.

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Driver494 - 22-07-2016 17:31

Znalazł ktoś jakiś inny kontakt dogry niż przez moderatora? Mi wmawają teraz, że nie wypłacą bo manipuluje ip przez vpn xD

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - xaariel - 22-07-2016 17:35

Okej, ogladajac trailery dostalem bana za (tak odpowiedzial mi Pan z obslugi klienta) "Manipulowanie adresem IP za pomoca VPN". Co z tego, ze vpna nie uzywalem...

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Dziqulele - 22-07-2016 18:41

No ciekawe XD Dziś postanowiłem sobie Cyrexa wypłacić, odrzucili po godzince. Wczesniej jak vulcana wypłałem było spoko.
Najlepsze jest to, że od czasu vulcana nic nie zarabiałem przez trailery tylko zdobyłem jakieś 1k pkt na grach i chciałem wypłacić. Także to pokazuje, jakie te bany są randomowe.

RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl - Pyxe_it - 22-07-2016 18:48

Nie polecam tego serwisu, zbierałem normalnie pkt grając w te gry, a jak złożyłem zamówienie to dzisiaj dostałem informację, że moje zamówienie zostało odrzucone z powodu naruszenia regulaminu i wciskaja mi, że jakies multikonta mam u nich chociaż pierwszy raz zakładałem konto w tym tygodniu.
Gówniany serwis, zdecydowanie szkoda na to czasu.